Natti natti

Blev galen på datorn förrut, helt plötsligt va den tvungen och hänga sig som vanligt, åhhh blir galen. Satte mig och kolla lite mer på tv då istället så nu är jag ikapp allt visserligen men ändå. Kände nu att nee jag ska läsa alla bloggar och inte hälften så nu är det klart iallafall :)

Nu sängen, ska läsa en del i Den hemlige kocken och sen ska jag försöka somna. Så god natt alla!

Mask

Har inte hittat, eller rättare sagt letat efter så mycket eftersom jag ska till Ullared snart, nu dom här två senaste dagarna när jag har vart i alla butiker. Idag blev det bara bröd och blommor men igår köpte jag på mig ett litet lager med ansiktsmasker. Dom här fick det bli.


Kan tipsa om chokladmasken, känns lite som chokaldpudding eller nåt och luktar massa choklad.
Men jag gillar alla masker egentligen, vad man ska ta beror ju lite på situationen. Men en i veckan eller åtminstonde varanan vecka tycker jag man ska unna sig ansikte, för det blir stooor skillnad på huden. Ett tag glömde jag bort att använda nån och då blev iallafall min hud sämre så jag vet ju att den mår bra av en mask lite då och då och så tror jag det är för alla, så har man aldrig testat, gör det.
Man ser ju lite dum ut och alla garvar nästan ihjäl sig när dom ser mig, så ska väl bjuda er på skratt också...

Tog bara en liten för känsliga, men om man vill går det ju faktiskt tyvärr att klicka på den ;)

Vart tar all tid vägen?

Vad fort dagarna går när man är ledig. Nu ska jag ju jobba imorgon och sen va ledig 5 dagar igen visserligen men ändå. Hade jag jobbat i 4 dagar skulle jag ha såå tråkigt och bara vilja att tiden rann iväg men nu, gör den ju det fast jag inte vill.
Idag blev det träning, träffa Malin, Anders och va inne en snabbis på Mio ( hitta en fot till en lampa äntligen ). Efter det har har jag knappt hunnit med nåt alls faktiskt, gosat, pratat i telefonen lite och kollat på tv. Hur kan det lilla ta så lång tid?
Ska väl fortsätta slösa bort min tid farmför datron nu och sakna min lille älskling...


Knä

Gick upp tidigt i morse för att hinna med allt på gymmet men nu är dte så att jag har fått sånt problem med mitt knä eller runt om och lite så. Så ingen konditon och inget med ben kunde jag göra, tack jätte kul, känner mig så lat när jag inte gjort allt. Fast jag märkte av dte här redan igår, när jag skulle va en buss bara vek sig knän och jag såg ut som gamla tanten som inte kan få liksom. Och när jag ska ta på eller av mig några byxor får jag hjälpa högerbenet med armarna.
Hoppas jag är bättre imorgon bara.

Om ca en halvtimme åker jag härifrån igen, ska träffa Malin =)
Hon ville kolla på ett nytt bord på ikea så får bli dit idag igen med det gör ju inget, bara kul att få träffa henne.
Ha en bra dag alla...


Evian

Va ju jätte härligt ute, visserligen kom inte solen fram helt men så varmt det va. Tur att jag inte tog min vinterjacka, tog Anders mysiga istället. Men det kändes som att alla jag såg ute hade klätt sig väldigt varmt, hallå det är vår nu...
Verkar som att det blir lite soligare imorgon, men allra finast på onsdag såklart baaara för att jag jobbar då, men får försöka njuta imorgon istället och så mycket dte bara gå på jobbet. I vilket fall som helst så vet jag att våren är här, dte känns verkligen på nåt sätt och det är så härligt.

Gick ju förbi solariet med som sagt så nu är man lite brunare igen, värsta är att jag bara får fräknar i ansiktet och blir röd, vill ju bli brun där med. När jag va liten fick jag alltid massa färg men det har jag slutat få desto mer tiden går och jag vet många mer som också har det så, varför...?

Sa ju förrut att jag inte gillar vatten men nu när jag kom hem från värmen både ute och från solariet va det faktikst riktigt gott. Önskar bara att det va det vattnet i som det borde va i flaskan, evian, det vattnet är verkligen riiiktig gott.

Ut i solen

Va tvungen och laga mat tills Anders kom hem, och det tog ju över en timme inna det va klart så blev ingen promenad så.
Maten däremot, mums, jag är bara så bäst på att laga mat. Hade i allt möjligt gott, va typ oxinnanlår eller om det va oxytterlår, kommer inte ihåg men nåt av det, purjolök, banan, äpple, kiwi, tomater, kalvfond, chutney, rödavinbärsgelé, äpplemos och lite till som jag inte kommer på, och just det, grädde såklart. Till det en sallad på ruccola, tomat, majs och gurka med olivojla och flingsalt på och färsk pasta.

Nu däremot ska jag försöka ta mig ut i sloen, och även till solariet och få hela kroppen brun.
Efter fyra kommer Emma och hämtar mig sen så får vi se vad vi kan hitta på...


Blåbär & banan

God morgon! Eller morgon och morgon, för vissa kanske och andra inte, men för för mig är det morgon nu.
Sitter och njuter av min smoothie med blåbär och banan, mmm mycket godare än så blir det inte.

Känner att jag varit så dålig med all träning och mat nu på sistonde, tror det beror en hel del på jobbet och vädret, men nu ska det bli ändring.
I morse gjorde jag några situps och ska göra det ikväll med och så ska jag fortsätta varje dag nu. Ska även använda gummibanden 2 gånger om dagen och försöka hinna med att gå 10 000 steg varje dag.
Har en flaska vatten med som också ska drickas upp varje dag, gillar inte vatten men vet ju hur mycket det rensar kroppen så måste lära mig att tycka om det.

Så det här morgon efter min smoothie och bloggläsning är det jag som går ut går. Ha en bra dag alla.

Söndag

Sorry men jag har en snokernöööörd här hemma som gör att jag aldrg får sitta vid datorn, ännu en anledning till varför jag snart köper mig en egen dator.Förlåt men jag blir bara så arg för han sitter här hela tiden...

Igår tändes aldrig lamporna här ens, hade bara några ljus tända, lite mysigt sådär men man såg ju att typ ingen släckte. Haha, Anders va så smart igår, vi va ute och gick och kämte oss i mörkret i trapphuset heeela vägen upp, tills Anders va uppe då glömde han bort det och tände, smarto ;)

Ska åka till malmslätt nu för lite mat och äntligen ska jag få mina våfflor, mums.
Ha en trevlig söndag alla.

Ca 2 timmar kvar


Har skrivit upp mig på listan om att jag ska släcka mellan kl. 20.30-21.30 så nu får jag bara göra det. Jag vet inte om det hjälper egentligen med att alla släcker en timme och sen tänder allt på en gång men om det nu gör det så kan jag väl ställa upp på det såklart. Men vad dom har satsat på det här i år, med mjölkpaketen och allt.
Så kom ihåg nu all, SLÄCK

Äntligen lite ledig

Första dagen idag på min lite längre ledighet, 4 dagar nu, jobba 1 dag och sen 5 lediga till. Något jag verkligen behöver nu, så jag kan få träna och komma ikapp lite och framför allt få leva lite. Kan nästan förstå att vissa människor som bara lever för jobbet går in i väggen till slut om man håller på så här.

Idag nu blev det först äntligen träning på gmmet, va en vecka sen sist, så därför va det lika jobbigt den här gången. Hade velat springa lite också men jag blev så trött av allt dte andra att jag verkligen inte orkade et, får nog bli på tisdag istället. Och snart kan man börja springa ute me, längtar så efter det för mycket bättre träning än så finns nog inte.

Efter gymmet blev det ett par mackor och sen iväg till ikano för att kolla på en ny dator, vill faktiskt bara ha den som mamma har så jag skulle kunnat köpt den meeen Anders måste ju prata med sin bror och vänta. Åhh jag vill ha den där och det nu fär jag hatar den här gamla och den mig. Det är mååånga gånger som jag inte får igång den alls, men för Anders är det ju inga problem såklart...

När vi kom hem för ett par timmar sen gjorde vi hemgjorda hamburgare, mmm så gott. Och med hemgjorda menar jag att vi gjorde självaste köttbitarna själva, det är därför det blir så gott. Kunde ju tagit kort på det kom jag på nu, men va väl för hungrig för att tänka på det.
Ska väl se om jag kan hitta några fina diskhandskar nu så jag kan diska då och göra Anders nöjd.
Ha det så bra alla, kram


Varför

Varför måste dte alltid komma såna här bakslag när våren kommer, vakna man i morse och joooda precis som Emma hade förvarnat mig om så snöade det. Kul att va ute och jobba idag, massa snö och dessutom blåser det. Man kan ju hoppas på inställda tåg men tror inte det, allt ska ju jämt bara jävlas för mig så varför inte. Får helt enkelt bara tänka på att det här är sista dagen som jag jobbar nu på ett tag...
Kramkram

Godnatt

Skumt att jag är så trött redan men när hockeyn är slut vill jag bara gosa och sen få sova. Och efter morgondagens jobbade är jag glad, min första lediga helg på en månad minst, och dessutom lite mer ledig sen, som jag har saknat att slippa jobba och jobba, va ledig en dag och sen jobba igen.

Gjorde ju rent toaletten idag, brukar använda ne trasa till handfatet och en till toan men fick ta två till bara toan idag för så skitig hade den hunnit bli. Det märks att jag har jobbat lite för mycket då, när jag inte ens hunnit/orkat med det, men nu ska den iallafall få va lite ren =)

Blev inte så mycket shoppat idag, en fin rosa väckarklocka på europris (där det är 50% på allt i hela butiken) för endast 100 kr va allt jag hittade och en hel del mat också. Men Anders och jag ska dit i helgen med, och då ska det kollas på viktiga grejer. Ha en bra fredag imorgon alla och sov så gott nu, natti...

Vägläsare

Får panik jämt när Anders ringer från och är nånstans som inte är Linköping för då ringer han alltid till mig och jag ska förklara vägen. Den här gången va det visserligen jag som ringde och fråga en sak men bara lite snabbt eftersom jag samtidigt pratade med Annica och lagade mat. Så jag blev lite galen tillslut och han löste det tydligen själv, tack för det.
Dagen mat föresten;
 

Kycklingfilé, pasta och en färdig sås i nån flaska som jag gjorde om lite, blev super gott. Är inte hungrig nu men äter väl halva maten nu och halva ikväll.

Om ca 1 timme ska jag träffa Annica, gå lite på ikano och sen följer jag med dom och handlar på city gross, bland alla andra som precis fått lön.
Så jäkla härligt att äntligen få va lite ledig, ska jobba imorgon med, men nästa vecka är det endast på onsdagen som jag jobbar, yippie, om det nu blir så vill säga, blir ju oftast ändrat sen iallafall men hoppas kan man ju.

Va på af idag förrut med, fick träffa världens bästa och gulligaste och förstående va hon också. Fick lite funderingar där som jag verkligen ska kolla upp så får jag se vad som händer.
Ska läsa bloggar nu och sen gära mig i ordning lite, kanske kolla va jag behöver handla hem med.
Men ha en bra alla, kramar till er

Ännu kallare

I morse när jag vakna märkte jag att solen lyste in, tänkte att åhh nu smälter snön bort och det blir varmt och skönt igen. Nehe, då kommer Anders såklart och berättar att det är -8 grader ute!!! Tack det va ju snällt, underbart att jobba då, dock är det väl något varmare nu men hela dagen kommer jag väl gå och huttra precis som igår.

Våffelfagen idag med, brukar alltid äta våfflor då med, men inte i år, jobbar ju så dum tid att jag inte kan äta mammas i år, och tror inte att vi har nåt våffeljärn här hemma heller, bor ju med en som varken äter våfflor, pannkakor eller plättar, och jag känner ingen annan som inte gillar det. Får se om jag kanske åker till malmslätt imorgon och får äta några, annasr får jag väl utan det i år...


 


Snö och kallt

Kul igår kväll då, snöade ju för fullt här och nu har det även lagt sig lite. Värsta är väl att det är så kallt ute nu me, ca -4,5 grader här och det gör ju att man vet att dte inte smälter bort idag. Så typiskt att bara för att jag jobbar idag och imorgon och då ska man väl förstås få lida av snön bara för det.

Ska nog ta och gå iväg lite tidigare idag till jobbet och svänga förbi solariet först, får man ingen riktigt sol så...

Lite bloggläsning nu först, och lite träning med gummibanden, sen pulsar jag mig ut i snön så får vi se om jag orkar skriva nåt mer senare idag. Men ni får ha en bra dag, kram på er...

I'm hooome

Satt och höll på att somna på af idag, jätte bra tänka till tjoffs med åhh så segt och länge det skulle hålla på. Dessutom ska jag dit på torsdag nu klockan 10, bye bye träningen igen, och tack tack af för att ni förstör allt som vanligt.

Men lite roligare idag va ju att få komma till min frisör Linda, hade funderat lite på att ta bort min mörka tjocka slinga och istället lägga i lite mörkare blonda slingor som jag hade en gång förrut. Och så fick det faktiskt bli dne här gången, ahde inte betsämt mig men Linda tyckte det så så fick de bli och jag är jätte nöjd. Dock kunde hon inte bleka ner hela slingan så den syns lite mer men det mesta av den är bortklippt så såå farligt är det inte.

Träffade ju Malin med, och fick se hennes nya lägenhet, fräcsh och jätte fin va den, och precis lagom stor, 55 kvm, och inte alls dyr vet jag. 
Dessutom bestämdes det idag att det blir Ullared den 6:e april, jag, Malin och Linda ska iallafall åka och sne blir dte kanske deras mamma med, och kanske nån mer.
Och så ska Malin och jag på Stefan & Krister nåt sånt den 5 april med, hennes ex hade fått det i julklapp men ville inte ha det nu så nu får jag det istället =)

Mycket betsämt här nu som ska bli så kul, och dessutom är det ju inom loppet av 2 veckor med. Kan väl säga att jag älskar när det händer saker och man får komma iväg nånstans...
Hur har eran dag varit idag då?
Kramkram

MIn gamla slinga syns INTE så mycket som den ser ut att göra, mne ungefär såhär ser jag ut nu iallafall...

Måndag

God morgon.
Lite smått stressad nu, ska va på af kl.10 och sen idag sätter jag mig på pendeln till Norrköping. Fixa håret och träffa Malin =)
Men måste ju göra mig i ordning lite här oxå, tvätta håret och sånt.
Men nu vet ni iallafall vad jag gör hela dagen.
Kramar

Dagen

Dagen då, blev ju träning och sen en sväng till farfar som va riktigt lugn och trvelig idag. Sen åkte vi ju ut till ikano också för att handla, fick faktiskt bli ett par cheeseburgare där för man fick ju ont i huvudet efter att ha tränat och inte fått i sig nån mat. Tog ett atg med all handling där men till slut så kom vi iväg. hem till mig för att lämna av mitt, lämna av Annica efter det och sen åkte mamma och jag hem till henne. Vi svängde även förbi nya coop extra här i Linköping, å fy säger jag bara. Dåligt planerd affär, men så mycket folk med, och jag hatar när alla ska va så jobbiga och trängas och vägra släppa in nån. Men kom därifrån med några fynd iallafall. Sen fick jag jätte god mat av mamma, såndär sötsur sås med grönsaker och kyckling i det, mmm får aldrig äta det här för Anders klarar inte av att äta det längre.

Men nu är jag hemma efter allt, ska göra räkmackor och sen ska det bara mysas här.
Och se på Robinson med såklart =)
Ni får ha en trevlig kväll..
Kramkram från mig


God morgon

Solen skinner, här sitter jag med min rabarbersmoothie och snart blir det träning.
Vad härligt det är när man vaknar av att solen väcker en föresten, är väl därför man alltid sover mycket mindre på sommaren och så. På vintern är jag nämligen alltid dö trött, dygnet runt. Men nu är det ändring på det, inget mer sova bort dagarna nu inte. Tack för att du är här våren =)

Får väl se hur dagen blir idag, men en sak är säker, jag ska självklart va ute och njuta av min äslkade sol som jag tjatar så mycket om. Förlåt för det men jag är bara så glad att den äntligen är tillbaka, snacka om efterlängtad.

Ska försöka hinna läsa lite bloggar, dricka upp allt här och sen hoppa på Anders ;)
Ha  det så bra alla, och njut nu av solen, snälla...

Svart mjölk


Här köper vi varken vit eller grön mjölk tydligen, nee här är dte svart som gäller.
Fick ju chocken när jag öppnade kylskåpen och möttes av den här.
Beror på den där timmen man ska släcka (eller Annica ska tända)
Undrar om det bara va på mellanmjölken och det va därför Anders köpte den istället för lättmjölk? Eller om han som vanligt jävlas med mig och köper det fetaste han kan ;)

Hemma

Äntligen är jag hemma eftersom en lång och seg dag på jobbet. Dock har det väl varit lugnare än vad det borde men jag har haft ont i huvudet och varit trött hela dagen så det har väl inte varit mitt livs roligaste dag direkt.
Anders verkade ju inte heller komma hem på ett bra tag från sitt jobb så ensam får jag vara också.

Blir en dusch nu, och nåt att äta. Sen ska jag kolla på hundtricket tror jag, va länge sen jag såg den nu och den är ju bara såå bra. Och efter det får mina ögon äntligen slå igen för idag.

Morgondagen då, börjar med träning =)
Sen följer jag med mamma till ikano och eventuellt också  med henne hem för att sy upp Emmas byxor. Följde ju med henne hem i måndags för att göra det men utan måttband vill jag inte sy upp dom bara sådär så tog emd dom hem istället och det är väl bäst att jag får det där fixat innan hon blir tokig.
Nee duschen nu för mig och godnatt till alla som ska sova...


Åka bort

Min älskling vet verkligen vad man behöver. Som om det inte vore nog med att mitt första h&m paket kom hem idag så sa han dessutom att bu när vi jobbar så mycket så vore vi väl värda att åka bort nånstans. Det första jag sa va ju, jaa ja har ju sagt att vi ska åka till Ullared, haha, man kan väl säg att det va väl inte riktigt vad han hade tänkt sig...

Idag har han suttit och kollat på lite olika alterntiv, bl.a. så pratade vi om att bo på best western walinhotellet, men det hade tydligen scandic tagit över =(
Men får väl se vad det kan bli, bort nånstans åker vi nog iallafall, så nu är jag glad =)
Dessutom passade alla kläder från h&m, och kläder gör ju också alltid en tjej glad.

Nu ska jag se Antikrundan medans Anders sitter bänkad framför sitt älskade hv...
Godnatt alla sen när ni ska sova.

Bakdag

Sorry för för dålig uppdatering men igår blev det ju som sagt en bakdag med mamma och Annica så fick ju ingen tid då, och idag har jag ju vart på jobbet nästan hela dagen så. Men nu ska ni får se allt bak igår.

Jäsning, tror det va 12 plåtar som väntar på att åka in i ugnen här...

Solrosbullar

Annicas ostbullar (hon älskar ost kanske man ska säga), det är alltså ost i bullarna och såhär mycket skulle dte va på sen också...



Hålkakor som blev lite lustiga men goda ändå.

Massa stora härliga tekakor.



Lite olika bullar.

Degen till lingonbrödet, jättehärlig lila färg på den.

Dom färdiga lingonlimporna, jättestora blev dom men man skulle bara göra 4 stycken på den degen. Det är väl jag som är för duktig helt enkelt =)
Allt blev hur gott som helst, vill bara ha hembakat nu, mmm, undrar hur många dagar det här räcker nu bara...

Vi passade även på att njuta av solen mellan lite jäsning med.

Bröd

Imorgon blir det brödbakning i Malmslätt för mig, Annica och mamma. F¨r väl se vad man kommer att komma hem med till slut för gott och nyttigt bröd. Men jag vill bara tipsa annars om det här goda brödet.

Blev inte så bra bild men ni ser nog, står att det är nåt nutt men det vet jag inte heller om det är, men nytt för mig iallafall. Och super gott är det, ett just bröd fast ändå mer mktigt än vad det brukar va och en sån god smak på nåt sätt, fast använd ett fat under bara för det lossnar frön, och inte lite heller...

Nu är den verkligen här

Vilken härlig dag. I morse när jag skulle upp jätte tidigt till jobbet kändes det lite sådär, mörkt, blåsigt, regnigt och usch, kom t.o.m. lite hagel med ett tag. Men sen kom ju solen fram och det blev varmt och skönt, och jag blev på mycket bättre humör kan jag lova. Tyvärr höll ju blåsten sig kvar, men det gjorde inte såå mycket. Kändes ju verkligen idag att yepp, nu är våren här på rikigt =)

Igår tvingade jag föresten sjuklingen till att laga mat, la fram lite olika ingredienser som jag trodde skulle bra ihop och shit vad gott det blev asså. Så ett tips, ta dom saker, plus morötter och purjolök hade vi i med men dom va frysta så, blanda ihop allt till en gryta och njut.

Vår

Känn som våren närmar sig nu, det blev faktsiskt 10 grader som jag läste i typ torsdags. Det är ju jätte härligt ute verkligen, va för varmt med vinterjackan. Gick ju in till stan förrut och till af, tack för min nya handläggare och  det som är ändrat för mig nu är att jag min akassa är pausad och jag kommer få från försäkringskassan istället så helt okej.

Maten står i ugnen, fickgratäng, blir ne ny sort med vitt vin och räksås, trodde ju att dne skulle va som dne andra räksåsen men den här va det inget fel på, fsat det är samma märke och allt, skumt men jag hoppas den är god för jag är så hungrig.

Träningen ja, har inte hunnit med nåt än, men jag ska, sen ska jag ut lite i solen igen och efter 4 nån gång ska jag hemma till Emma istället eftersom jag har en sjuklign här hemma. Det va föresten tur att han tog sig till vårdcentralen, det va en virusinfektion i halsen och nån vätska mellan halsen och öronen och nåt uppsvält typ så han fick nårga tabletter så nu hoppas jag han blir bra.

Ne om jag skulle ta och träna lite nu då  så ja kan få komma ut i solen nån gång...

God morgon

Solen skinner idag, fast det kunde väl va liiite varmare också?
Tycker så synd om Anders, har han mått dåligt i en vecka nu och och idag vakna han med 39.2, klockan 10 ska han till vårdcentalen sen så ska man öntligen få se vad det är.

Skulle träffa Emma idag och hjälpa henne med att sy upp ett par byxor men har nog inte större lust att ta henne hit till sjuklingen men kanske blir att träffa henne ändå, får väl se. Ska till af kl.11 idag med, tack för att ni förstör hela min dag. Får väl se vad dom säger för nåt idag, men nån praktik går jag iallafall inte med på.

Tror jag ska försöka träna lite hemma idag, gymmet kan jag ju inte gå till tack vare att jag alltid ska va så dumman tider på af. Får väl göra så gott det går här istället och ut och gå lite solen, fast själv får jag ju tyvärr gå :(

Bloggläsning nu och sen får jag väl se hur dagen blir. Ha det så bra...

Onyttig

Idag har det blivit en lite onyttig dag men det måset alla få ha ibland annars klarar man inte av att sköta sig annars. Till mat blev det schnitzel och kroketter och just nu står min kladdkaka i ugnen, va så länge sen jag åt den, så lite farlig är det väl men jag sköter mig ju på vardagarna iallafall och det är det viktigaste för mig.

Va inte så farligt att jobba idag, blev bara 4½ timmar tack vare att snälle Yasser skicka hem mig. Så tre tåg och jag slapp dra dieselslangen med, behövde bara städa lite.

Melodifestivalen ja, tycker nog att det är det låten som kan ha störst i chans i eurovision sen, så bra röstat alla. Men min personliga favorit va ju Alcazar, men som sagt så tror jag att den där som vann nu har större chans att vinna. Det är ju ändå en bra låt och väldigt speciell.

Ska väl till ica nu och sen ta hand om lite tvätt. Ha ett par bra sista timmar av helgen alla, kramkram...


Citron

Om en halvtimme börjar det, märka det att jag älskar melodesfestivalen eller för det har jag alltid gjort nämligen och tjatar nog ganska bra om det.

Va jätte trevligt idag att få träffa alla igen, inte ofta man gör det, men nu är det också skönt att va hemma. Det är nästan så att man måste va borta för att känns hur skönt det sen är att va hemma. Men det va som sagt rikigt kul att få träffa alla och att alla va där samtigt, hara ldrig hänt förrut. Dessutom fick vi god mat och efterätt och fika och allt, så en toppen dag helt enkelt.

Nu på kvällen blir dte smörgåstårta som vi hitta billigt på ica hos oss, ostringar som legat framme sen igår och därför är sååå goda och till det schweppes lemon. Älskar citronläsk, varför försvann fanta lemon ;(, den är ju världens godaste. När vi va i London köpte jag massor av den, längtar till Tyskland för då ska jag äntligen få dricka den igen, men än så länge får jag nöja mig med schweppes variant, fast den är också väldigt god så...

Hallsberg

Om ½-1 timme så blir vi hämtade av mamma och pappa för att åka till Anders gamla hem i Hallsberg och träffa hans föräldrar och syskon och alla. Så nu är man i ordninggjord och ska bara ner till ica en sväng och så åke rvi snart. Sen kväll är det äntligen final i melodifestivalen, yippiee =)
Så det är min dag det,hoppas ni får en bra dag ni me, hugs...

Hardcore Superstar


MInns första gången jag hörde den här, va på voxpop som man alltid kollade på förr och jag blev verkligen dökär direkt och ändå sen dess har jag älskat Hardcore Superstar. Sångaren Jocke Berg har ju bara sååå bra röst.
Just den här låten är nig faktiskt deras bästa med, har den fortfarande ibland som ringsignal om det inte finns några andra bra låtar för den här funkar alltid. Tur att Anders också gillar den här låten väldigt mycket, för annars tycker hn väl om dom men jag är verkligen kär i dom. En annan jävligt bra låt med dom är den här.

Åhh nu vill jag bara få se dom live igen. Kommer aldrig glömma för typ 3 år sen nu i sommar på nykvarnsfestivalen, det va nog dom1½ bästa timmarna i mitt liv. Men i år tror jag inte skulle spela nåt alls knappt faktiskt :( Och dessutom tror jag Anders sa nån gång att silver inte är kvar, ännu mer ;(
Bjuder väl på en sista jäkla bra låt till av mitt älskade Hardcore Superstar

Yippieeee

Är bestämt att det blir mami och jag som tränar idag, så hon kommer väl hit nån gång och då ska vi in till stan först och sen ska det äntligen tränas, ändå gången för mig den här veckan så fan va jag kommer ta i ;)

Har pratat med min lilla gumma idag också, för henne har det vait lite sådär nu sista veckan i förhållandet med och nu har hon tydligen hittat en superbra lägenhet på mindre än en vecka. Helt nyrenoverad och bara 3400 för en tvåa. Hon fixade dessutom frisörtid åt mig (det är henne syrra jag går till så) och på måndagen den 23/3 kl.11 blir jag lycklig igen. Har ju knappt velat visa mig ute med min typ 1 dm långa utväxt, det är verkligen jätte illa. Dessutom får jaf se hennes nya boende då eftersom hon flyttar in redan nästa helg. Fast jag tycker bara så synd om henne för hon alltid sån otur med alla killar, den förra ska vi inte snacka om,värre svin får man nog leta efter.
Har försökt få tag på den andra också och se hur allt är för henne nu men hon verkar ju va lite upptagen, men hoppas det löser sig där med.

Ne nu ska jag väl förska göra mig i ordning nån jävla gång idag och ta hand om disken med.
Såhär fin ska jag snart bli i håret igen =)


God morgon

Leediig äntligen =) Idag har jag bara druckit min smoothie samtidigt som jag kollade igen lite tv-program, sen har jag pratat en del i telefonen och äntligen gjort min beställning från h&m.

Om typ nån timme eller så kommer Anders hem och ska ha mat, ska då ringa mamma igen och meddela hur det blir med träning. Anders mår nämligen sådär, han har liksom ont kroppen så det kanske inte är så bra att boxas då, och pappa som mamma brukar boxas med är typ magsjuk och då ska absolut inte träna så kanske blir så att mamma och jag tränar. Annars ska jag följa med henne till stan iallafall.
 
Ska läsa lite bloggar nu och göra mig i ordning lite med kanske. Ha en bra fredag alla...

Vill hem nu

Jag blir så arg för typ varje gång som jag skriver nåt på jobbet och ska publicra så bara jaha, bortaaa, jättekul. Orka sitta och skriva om allt, nee. Men den här gången va den mest bara mina problem så det slipper ni ju nu, kul va =)

Slutar om en timme och sne är jag ledig imorgon och på lördag, jobbar bara fem timmar på söndag och sen ledig igen på måndag, skönt.

Men ha en bra kväll alla och godnatt...

Malaco Truly


Fick hem dom här igår och va ju bara tvungen och smaka. Det står att den salta ska va för saltlaktits älskare och det är ju jag så hoppas på nåt rikgt salt. Men jag blev jättebesviken, dom är inte alls nåt salta :(
Dom söta/sura däremot, mmm så goda, såna där man inte kan sluta äta, så dom kan ni köpa men inte dom salta.

Va ju föresten och såg En shopaholics bekännelser i tisdags, sååå jäkla bra va den, men det är en tjejfilm, fast det man väl nästan ränka ut själv, men ett till se den verkligen.


Förlåt för min dåliga uppdatering företsen, har skrivit på jobbet som bara försvann och inte orkade skriva om allt. Men så här är det när man bara jobbar och jobbar, men imorgon är jag iallfall ledig =)

Inte ledig

Nepp, klockan 10 typ i morse så ringde dom från jobbet.

Tobias - Kan du jobba imorgon?
Jag - NEJ! Eller åh vilken tur är det då?
Tobias - 41, 7.30-16.15
Jag - Ja men då kanske jag kan då...
Tobias - Kanske???
Jag - Humm, ahhh måste tänka lite nu...Ah ne men det går väl...

Man kan väl säga såhär att jag ville ju va ledig i mian 2 dagar nu, jag ville träna imorgon och allt och dessutom ska jag
på bio kl.18 imorngon så han hade en jäkla tur att dne va just 41:an faktiskt ;)

Så nu kan jag alltså bara träna på fredag den här veckan, tackar.


Annasr idag då, va som sagt hos farfar som va ganska pigg idag, roligt och se.
Sen åkte vi till maxi och sen hem till mamma och pappa och åt och lite sådär.
Sen kom Anders, tänkte att han skulle klippa sig, och joo visst det gjorde han ju efter att ha spelat "lite" guitar hero i sidär 2 timmar...
Nu tvättas det och lite så här hemma, ska väl försöka somna relativt tidigt iallafall.
För imorgon är det som sagt jobb coh sen bio =)

Ha det så bra, kram på er

God morgon

VIlken härlig dag, eller hur?Solen skinner nämligen här och då blir man så mycket gladare. Dessutom är jag ledig idag och imorgon och det är ju inte helt fel...

Dagen idag då. Just nu sitter jag här med min smoothie och läser lite bloggar, strax ska jag bädda rent i sängen, plocka ögonbryn och göra mig i ordning lite. Sen kommer mamma och pappa hit, först ska pappa fixa min cykel, sen drar vi iväg till farfar och efter det följer jag med hem till dom. Va ett tag sen jag va där och eftersom Anders ändå jobbar dag så slipper jag ju va ensam då med och istället få träffa dom.

Åhh förlåt att jag tjatar så om solen men jag är bara så glad över att se den, får man lite vårkänslor. Tänk när man slipper alla tjocka kläder, det är varmt och soligt och man kan va ute. Snälla vår, kom nu!


Sitter här igen

Yepp, sitter ensam på jobbet nu igen och det tar minst en timme innan mitt tåg kommer så jag kommer väl fortsätta sitta här ett tag till. Har ju inte så mycket att berätta så jag inte inte varför jag skriver men nu har ja ju tid för en gångs skull ;)
Haha, fan va smart jag är som faktiskt inte har en aning om vad jag ska skriva, bäst jag slutar redan nu då.
Men ha en bra kväll alla och godnatt...


Söndag

Idag va det meningen att vi skulle gå till EM, men eftersom jag kände mig lite oräker på om jag skulle hinna med mat och gå och allt så åkte vi buss dit och skulle eventuellt gå hem. Väl framme på EM skulle vi ha en tidningsställ, men tror ni inte att dom slutat med det då och självklart hade dom alla andra färger kvar än just det som vi skulle ha.

Jag ville därför till mio istället så då tänkte vi åka buss dit och sen gå hem. Men när vi är vid busshållsplatsen så har bussen precis gått och det är nästan en halvtimme kvar till nästa. Ser då ikano bussen som dessutom är gratis, skyndar oss till den men missar den såklart iallafall.

Eftersom det va så blåsigt ute då så gick  vi in på hemköp, märkte att nu missar vi snart den andra bussen så fort ut. Och hur många minuter är det kvar? Jo 17 minuter. Hah, och då märkte vi att jag kollat lite fel för bussen gick ju va 20:e minut och inte va 30:e, åhhh. Så istället fick det bli att åka in til stan och gå en liten bit för att hinna med våran andra buss och svängde in på Espresso house för att köpa nytt chaipulver och sen hem.
Men snacka om otur idag...

Nåt som vi lyckades med idag va iallafall maten, rostbiff, potatisgratäng och en supergod sås mmmmm...
Nu ska jag ta det lugnt innan jag ska iväg till jobbet.
Kram på er


Glad


Såhär såg det ut i morse när jag vaknade. Eller blev väckt av ett frukosten är klar ska man kanske säga. Kan väl säga att man blir ganska glad då, en perfekt start på dagen helt enkelt =)

Kyckling inlindad i bacon


Här är gårdagens mat, glömde ju visa det igår.
Det va hur gott som helst. Kycklingen skar ju Anders ett snitt i och i med ett eget ktyddsmör med bl.a. vitlök och persilja och sen virade han in den i bacon och som sagt det va jätte gott.
Ska göra räkmackor nu och sen melodifestivalen.
Ha en bra kväll alla...

Slut

Känner mig heeelt slut i kroppen efter dagens jobb. Det är alla fasa att juobba just den här turen, även när alla tåg inte ens går som dom ska. Men idag gick allt precis som det skulle och jag har inte en sfått min halvtimmes rast, men Owe skicka iväg mig hem lite tidigare istället så tack för det.

Man kan ju tycka att det inte låter så mycket att jobba mellan 8.30-17-30, men med väldens tyngsta arbete där man drar tunga slangar och tyfter mycket tungt, hoppas upp och ner hela tiden och stressar och stressar. Går inte att förklara hur trött man blir då.

Normalt så är vi ju oftast två men när man själv dessutom aldrig får sitta ner nåt alls asså, det är just därför den här turen är typ mördarturen eller nåt. Skulle inte tacka nej till ett par timmars massage och bara ta det lungt, men får säkert lite massage iallafall och mest bara lugnt idag. Tur också att jag inte börjar jobba förns 16.20 imorgon och sen bara jobbar 3 dagar nästa vecka.

Kul min dag har låtit då, jag bara har klagat här, haha =P
Hoppas er dag har varit bättre.
Kramar

Mingel

Är så jävla arg, bara för att dom skulle ha nåt jävla fjant mingel kl.18 och kiboxen slutar 18.30 och dom tydligen ville använda den stora hallen som det är meningen att kiboxen ska va i så flyttade dom kiboxen till den lilla hallen. Nomalt sett brukar dom alltid ta in 50 i dne men bara för att jävlas tog domk bara in 40 och självklart fick vi inte gå på det. Så vi fick gå på medelpass i stället trodde vi för det skulle det va, men det va ju mest dans, och deras danspass är JÄTTE DÅLIGA, så är man trött? Nepp...Så tack för det, dessutom krånglar cykeln nu med och allt. Är så jävla arg just nu kan jah lova. Men ha en bra fredagskväll alla.

Af

Kan man hata arbetsförmedlingen mer än vad jag gör?Jag tror inte det iallafall. had efått ne mail från min handläggare om ett möte idag kl 13, tack för den liksom, där det stod att det skulle va gruppaktiviter och en massa. Så kommer man dit, får 5 minuters info, sen två papper man ska fylla i och en tid för nån man ska träffa, taaaack för den. Och så ska jag kanske börja gå på praktik, lätt när man redan jobbar för fullt, åhhh blir tokig men det här va ju tydligen regeringen fel med så...

Nu håller Anders på och fixar maten, vi bytte på fredag och söndag så idag blir det kycklingfilé med nån röra i och inlindad i bacon och stekt potatis till det. Mmmm är så hungrig.

Och om 3 timmar ska vi på kibox med, äntligen, jobbade ju förra fredagen men nu ska vi ju få gå på det =)
Och yepp, självklart har jag tränat med banden med.
Kramkram


Stackare

Jag tycker bara sååå synd om henne, jävla skit när hon har och göra med en människa som inte går att prata med eller bryr sig. Lägenheten va lite sådär, ganska liten och sunkig på nåt sätt men vi kolla efter för jag tror hon mår bättre själv faktiskt, men ni ska slippa hör allt nu.

Men det är va jag har gjort den här kvällen, kollat på lägenheten, snackat en jävla massa, och åkt runt och letat lite efter ett hus ganska nära oss som hon ska ringa på imorgon.
Sen har jag kollat lite på tv med för hon lämnade mig 20.45 typ.

Nu ska jag fortsätta med att försöka läsa ikapp alla bloggar.
Godnatt!


Ny lägenhet?

Nee det är inte jag som ska kolla på en lägenhet, ska bara med en kompis som just nu har det lite sådär med allt och självklart ställer jag alltid upp.

Annars idag har det blivit en massa härlig träning =)
Älskar verkligen en magmaskin som finns där, om man gör rätt så får man träningvärk av den och det spänner verligen i magen hela dagen efter. Fast jag har bara sett några stycken som faktiskt gör helt rätt, annars kanske det gör lite men inte alls så som det kan göra. Har självklart tränat med gummibanden också.
Annars har jag mest bara sett ikapp lite på tv, och läst lite bloggar och lagat mat.

Oj nu har hon visst slutat och dyker väl upp när som helst så kanske ska sluta nu men ha det så bra så hörs vi senare ikväll...

Härliga jobb

Sitter just nu på jobbet, slutar om ca 1½ timme å om enkvart kommer mitt sista tåg in och om en halvtimme kommer Anders och hjälper mig. Har inte gjort ett smack sen kvart i 9, bara suttit och försökt läsa ikapp några bloggar. Och vilken tid det tar men vill ju inte missa nåt. Ska väl packa ihop varorna som dom beställde nu kanske och börja ge mig ut på plattformen sen. Man blir verkligen lat och bortskämd när man jobbar natten, sååå lungt och skönt, kan jag inte alltid få ha det såhär? Och imorgon är jag dessutom ledig =) Ibland är livet bara för härligt...
Men ha en bra kväll och god natt.

Gummiband

Vilken härlig dag den har varit idag, eller åtminstonde ett par timmar när solen va framme, nu tror jag det är lite sådär. Synd bara att det alltid ska blåsa när solen skinner :(

Testa och göra lockar med platttången idag igen, har ju gått lite sådär tidigare men eftre att ha kollat på den här nån gång för ett ta sen så testade jag igen.

Den här gången gick det  faktiskt jätte bra, dock hade jag inte riktigt tiden till det idag men nu vet jag ju iallafall hur man gör =)

Efter drog vi in till stan lite, och det va då man fick känna av den härliga solen.
Hitta en liten present till Lisa och gummiband till mig, för nu ska jag nämligen få fina ben till sommarn är det tänkt ;)

Nu lite bloggläsning, jobba lite efter det me och sne ledig i 2 dar =)
Ha d så bra, kramar till er...

Raggmunk & fläsk


Japp, det va dagens mat det. Varför heter raggmunk föresten?
Men det blev ju mest bara jag som åt, eller jag åt mest raggmunkar, Anders tog två men däremot tog han väl 70% av fläsket istället så han fick ju i sig lite mat ändå ;)

Resten av veckans mat ser ut såhär

På lördag ska jag ha ärtsoppa och Anders korv och makaroner och sen ska vi ha en varsin räckamacka på kvällen, emn så att ni inte tror att jag äter ihjäl mig eller nåt.

Va faktiskt och tränade idag me, fast jag har börjat bli dålig mend förkylningen igen men nu skiter jag jag i det, måste ju få träna. kan ju liksom inte strunta i träningen helt i flera månader bara för att man är sjuk. Då är det väl till slut så att man snarare bli sjuk för att man inte tränar. Och jag dööör om jag inte får träna verkligen för det är ju så härligt.

Nu ska jag bara bre lite smör på några birkles och sen dra till jobbet men jag får säkert lite tid där.
Kraaaaam

Blåbär

Godkväll, har alla haft en bra dag?
Min har besått av jobb som vanlig, fast bara mellan 10.30-15.30, resten av dagen har det tvättats mest men även lite cludeo och så. Dessutom har jag äntligen börjat skriva rent alla mina recept som bara ligger huller om buller och flyger runt med alla lösa blad överallt. Men nu ska det bli ordning på det och sättas in i en pärm.
Imorgon blir det nog lika dåligt som vanligt med inlägg för jag jobbar hela dagen då.
Men nu ska jag kolla på trollkarlens hemligheter och äta lite lite blåbärskräm.
God natt!

RSS 2.0