Höstväder

Usch idag är det kallt, blåsigt, regnigt och trist.
Jag sitter på jobbet just nu och väntar på mitt sista tåg som, precis som alla andra tåg idag, är sent. Det verkar som att det inte bara gäller våra tåg heller utan varenda ett faktiskt, jättekul iallafall...:(

Växlade till mig lite dollar idag, kan typ säga att jag längtar ihjäl nog till New York.
Hade iallafall sån tur att jag slapp växlingsavgiften på 100 spänn tack vare att jag lyckades komma till en gammal klasskamrat till min syster, tack efternamn :)

2 dagar och 1 1/2 timme kvar att jobba sen är det äntligen helg med min älskling. På lördag blir det höstmarknad i Astrid Lindgrens Värld, mysigt tror jag. Dessutom va det ju så länge sen man va där så ska bli kul att få se det igen :)


Äntligen fredag

Känner väl alla förutom jag...
Just nu sitter jag på jobbet och tar det lite lugnt. Resten av helgen jobbar jag i stort sett dygnet runt känns det som, så jag kan ju inte påstå att jag är överlycklig över att det är helg. Däremot längtar jag till måndag för då är jag ledig istället :)
När jag va ute på plattformen förrut för att lämna varor till ett tåg så tänkte jag på hur kul det faktiskt är att titta på människor som reser. På tågen så ser det så mysigt ut på något sätt, som om folk verkligen gör sig lite hemmastadda där ;) Och alla som står och väntar på att tåget ska komma, alla människor ser ju såå olika ut och Är framför allt så olika. Riktigt kul hur människor som bara är kan vara så intressant att titta på :)


Onsdag

Min enda lediga dag den här veckan, lovar att jag njuter av den. Hade tänkt springa idag, men jag har så sjukt ont i benen så jag struntar nog i det idag, även fast det tar emot rätt mycket. Men man får ju inte träna ihjäl sig för det är ju just då man får så här ont...
Så det får helt enkelt bli en lugn skön dag idag, säkert någon promenad iallafall i det fina vädret. Anders kommer ju hem om ett par timmar med, så får passa på att träffa honom lite med innan han ger sig iväg på hockey ikväll.
Nu blir det färsk pasta med ädelostsås!


Bloggapp

Fick reda på av min syster att blogg.se nu har en app med, så äntligen känns det så mycket lättare för mig att blogga :)
Min syster kommer hit någon gång runt halv två till två för att vi senare ska iväg till Malin i Norrköping på hennes smyckesparty. Om jag hittar något som jag vill ha är det nog bäst att jag ringer och frågar Anders först, annars blir han väl galen ;)
Men innan min syster kommer hit ska jag stoppa in alla tekakor, som jag håller på och bakar, in i ugnen. Är inne i ett bakstim nu känns det som, gjorde massor med bullar och även 2 limpor i tisdags när jag va ledig med.
När tekakorna är klara ska jag även hinna med en löprunda också tänkte jag, såå skönt att man äntligen kommit igång med träningen ordentligt igen :)


RSS 2.0