3 dagar kvar

Av det här året nu. Det har varit ett otroligt händelserikt år och jag kommer alltid minnas 2010.
Mycket positvit som bland annat söta lille Ludvig och mycket bra vad gäller jobb, och den oförglömliga New York resan. Men tyvärr även lite negativt som cancer för ett par stycken. Jag hoppas att 2011 inte kommer med fler negativa besked utan snarare att dom här jobbiga sakerna kommer lösa sig.

Jag vet att min uppdatering här senaste delen av året har varit jättedålig och jag är ledsen för det. För jag vill ju själv kunna gå tillbaks och se vad som har hänt under året så därför ska jag verkligen försöka, för min egen skull, att skriva så ofta det bara går.

Tyvärr kommer det kanske inte komma så mycket spännande då min liv, iallafall i början av 2011, kommer bestå av jobb och träning. Jag har inte tagit hand om min kropp den sista tiden och det känns. Men nu blir det nytt år, nytt gym och en nyladdning. Ska försöka träna minst 3 gånger i veckan och matlistor ska skrivas. Dessutom ska inget onödigt godis och onyttigt komma in i mig i onödan. Förutom cola då, för det klarar jag mig inte utan ;)
 
Jag ska även skriva om hela New York resan här, någon gång kommer det iallafall...Jag vill verkligen ha det nedskrivet medans minnet är så starkt av det. Men jag har inte klarat av att titta särskilt mycket på bilderna därifrån eftersom jag bara gråter då. Jag saknar verkligen den staden, jag vet att jag ska dit igen, men kanske om 20 år som först, och det är det som gör mig så ledsen. Jag rekomenderar starkt alla som klarar av storstäder att åka dit, ett minne för livet. Det går liksom inte att förklara hur det känns att t.ex. se frihetsgudinnan rakt framför ögonen, det måste upplevas.
Men jag kommer som sagt återkomma om det här, någon gång under 2011.

Nu vill jag bara säga tack 2010, ett av mitt livs bästa år, TACK!









RSS 2.0