New York

Klockan 11 ikväll bär det iväg hemåt igen härifrån New York. Den här veckan har gått sjukt fort, tyvärr...
Det är så underbart att vara här, jag känner mig verkligen hemma här. Dock har det varit galet mycket folk hör nu pga att fet är jul antar jag. Annars är det helt okej med alla människor, och allt man kan tänka sig finns ju här :)
Nu ska vi ge oss ut på stan och shoppa som galningar allt det sista. Och så blir det väl någon bagel och en caramel, apple, spice...;)


Sista dagen på jobbet

Sitter på jobbet nu och har bara 4 timmar kvar att jobba, känns såå skönt. Imorgon är jag ledig så då tänkte jag passa på att träffa min familj en sista gång innan vi åker.
Sen blir det självklart att packa, så lite som möjligt dock för allt jag ska ha hem ska ju få plats ;) Ska även tvätta lite imorn och så allt det där sista fixet innan man reser iväg.
Klockan 6 på på torsdag morgon lyfter sen planet från Linköping. Vi mellanlandar i Amsterdam och sen 7 på kvällen svensk tid,1 på dagen i New York, så är vi äntligen tillbaka i världens underbaraste stad :)
Men nu blir det som sagt tillbaka till verkligheten och jobbet i 4 timmar till...


16:e December

Och fortfarande ingen snö, det kom lite för en vecka sen men det va inget som la sig här i stan iallafall. Men det verkar väl som att det ska komma i helgen så vi får väl se.
Vill gärna ha lite snö när man är i New York, men graderna verkar skifta från 0 till 15 när vi ska va där, så får väl se hur det blir med det...
Jag har bara den här veckans 3 dagar kvar att jobba, och så tisdag nästa vecka, sen åker vi på torsdag. Känns så sjukt att jag befinner mig i älskade New York igen om en vecka. Men det är också det enda jag kan tänka på just nu, längtar så himla mycket. Alla andra funderar över julklappar och jag över allt som jag ska köpa till mig själv och framför allt äta.
Har bestämt att jag ska traska in på Starbucks varje dag och köpa mig minst en caramel, apple, spice om dagen, älskar det. Och självklart massor med munkar på Dunkin Donats, och alla pizzaslices åhh och så ska vi såklart besöka Pommes Frites ett par gånger :)
Och på julafton har vi bokat bord på the View, en restaurang som sakta roterar runt så man får utsikt över hela manhattan när man äter.
Åh shoppingen, Victoria's secret som är min favoritaffär av alla jag någonsin varit inne i. Macy's, the world's largest store, är så stort att man kan gå här en hel dag. Det som jag älskar med Macy's är deras våningsplan som är helt fullt av tusentals underbart vackra klänningar. Det är verkligen fullproppat med massa "balklänningar" eller vad jag ska kalla det, på en helt våningsplan. Det va som att komma till himmel nr 2 (efter Victoria's secret) för mig. Ska ha minst en klänning därifrån i år :)
Sen finns det ju massor mer som uggs överallt i alla möjliga färger, Forever21 m.m m.m...
Åhhh vad jag längtar nu...


Caramel , Apple, Spice :)


RSS 2.0