Våfflor

God morgon!
Jag ska alldeles strax ge mig iväg till gymmet. När jag va där igår och skulle träna på crosstrainern en timme fick jag aldrig tag på någon så jag sprang istället. Och det gick riktigt bra, har mycket bättre kondis än jag trodde, så nu vet jag att det nog kommer gå bra när jag ska börja springa ute efter påsk.

Men idag blir det styrketräning, brukar ju även gå i backe innan på ett band men blev lite lustigt i mina höfter igår. Tror det beror på att jag alltid går på ett speciellt sätt i trappor nu för och träna, tar två steg i taget och lite så men kan inte göra det heller nu.

När jag kommer hem sen blir det soppa som jag lagade igår och efter det direkt hem till mamma och pappa för våfflor :) Vi har inget våffeljärn här hemma, och Anders äter inte ens våfflor så bättre att få goda våfflor hos mamma istället!
Imorgon ska jag jobba, så blir ingen träning då, hade ju tänkt träna 6 gånger den veckan men nepp, den gick ju som det gick med det...
Borsta tänderna, göra 25 sit-ups till och sen dra iväg då. Ha det gött!


Linköping

Mina föräldrar är alltid så snälla, igår fick jag nämligen lite presenter av dom som ett grattis till jobbet. En wiernernougat, som jag älskar och va tvungen att ta några bitar från igår, och en bok som jag jättegärna ville ha, Linköping.
Den handlar om hur det såg ut i våran stad för mellan 100-140 år sen, men massa bilder. Eller rättare sagt bilderna är självaste boken, och allt är då och nu så man kan känna igen sen. Det är sjukt stor skillnad kan man säga, svårt och fatta att det va så annorlunda för bara runt 100 år sen. Men så får man väl också tänka på att idag bor det ca 140 000 människor här, år 1870 va det bara 7 200! En viss skillnad om man säger så...

Jag är iallafall överlycklig för den här boken och har redan snart kollat igen och läst hela, men det kan man göra mååånga gånger. Så roligt med den här boken, att det är just Linköping, staden jag föddes, växte upp i, lever i och säkert alltid kommer bo i.
Tack mamma och pappa...


Ny vecka

Blev en trevlig dag igår hos Annica och Johan men massa gott. Fick rådjursstek med potatis och sås, något som jag aldrig ätit förrut, men det va riktigt gott. Sen blev det även lite fika och tårta, inte överdrivet av något så man inte orkar äta av allt. Mycket bra, för jag lyckas alltid göra för mycket av allt...

Måndag igen nu då, men just nu lider jag faktiskt inte av det. Anders är tillbaks på jobbet, får väl se hur det går, men det känns lite ovanligt att inte ha honom här, samtidigt som det faktiskt är lite skönt. Har varit på mitt första av sex träningspass den här veckan, en timmes crosstrainer. Sååå skönt, och det gäller och passa på nu innan jag börjar jobba. Dock räknar jag med att kunna springa ute efter påsk och då behöver man ju bara ta sig till gymmet 2-3 gånger i veckan och dte blir nog inga problem sen trots konstiga arbetstider...

Får se vad som händer idag, Emma hade skickat ett mess och fråga om jag gjorde något idag, så blir kanske att träffa henne och Elis. Annars ska jag stryka och sätta upp det sista på gardinerna som mamma hade gjort klart åt oss igår, snäll som hon är. Dessutom ska jag laga mat till imorgon, kanske sola, gå någon promenad i solen och bara ta det lite lugnt...


Vår

Vilket härligt väder det har varit nu för tiden, runt 10 grader och sol, och snön bara försvinner :)
Har blivit lite dåligt med utdateringen här men har verkligen inte haft någon tid eller ork helt enkelt, men ska bättra mig nu.
Anders har faktiskt blivit riktigt bra nu, han gick in till stan idag t.ex. Det gick inte super fort, men det gick framåt iallafall. Men jag tycke ändå synd om honom, det gör ju alltid lite ont, magen är svullen och han måste gå runt med en jobbigt gördel i 3 månader. Men det är det nog värt i slutändan.

Tror inte jag sagt något om våran semesterplan heller, vi ska nämligen till New York i slutet av september/början av oktober någon gång, och jag är så GLAD för det! Fatta allt man ska se och göra där, och för och inte tala om om shoppingen :)

Dessutom har jag fått heltidsjobb på jobbet där jag haft en timanställning :) Det har verkligen hunnit hända en del som jag inte skrivit om märker jag ;)

Just nu känns livet så underbart, våren är här, jag har jobb, underbara semesterplaner plus lite annat som jag inte kan skriva här, helt enkelt så mår jag jäkligt bra just nu :)
Imorgon blir det firande av Johan som fyllde den 1 mars. Ha det så gött alla! Kraaam


Kort update

Har inte haft tid att skriva något på länge. Anders opererades iallafall i lördags så va på sjukhuset hela dagen då. Nu får jag ta hand om honom hela tiden, det blöder och kommer sårvätska hela tiden så man måste byta kompress hela tiden. Så just nu tar jag bara hand om honom. Ska till apoteket och affären nu men skriver mer en annan gång. Ha det så bra alla! Kram


Finger

Är så rädd för att min finger ska bli lakadant som mammas precis va. Det är nu svullet och och lite var i det. Men det som dom sa till mamma att man först skulle göra va att ta asolsprit på en bomullstyss och linda rint fingret så det gjorde jag igår och tog bort det i morse. Huden va sååå torr när jag tog bort det men nu är det typ normalt igen som tur är. Dock ser lite inte så mycket bättre ut än igår, men antar att dte kommer ta lite tid. Huvudsaken är ju att det inte blir värre...
Ska fixa en nya asolsprit grej till fingret när jag ska iväg sen tänkte jag. Blir nämligen att träffa min syster idag, ska iväg till mantorp och gå runt lite där.

Skönt att det är fredag med föresten, älskar helger när man slipper va ensam hela tiden. Imorgon ska jag på ett lustparty med en kollega i Mjölby, har aldrig varit på något heller men det kan ju va kul att träffa lite folk känner jag mest. Resten av helgen vet jag inte alls vad som händer, men det är iallafall roligare med helg eftersom man som sagt slipper va ensam. Ska göra mig iordning lite grann nu för vid halv ett blir jag upphämtad. Ha en fin helg!


Pink

Blev visst att jobba för mig igår, mellan 7.30-16. Dom ringde på tisdagskvällen vid 7 så det va ju inte direkt planerat men man blir ju glad för det man få. Hade tänkt sätta upp mina nya gardinerigår men så blev det ju inte så ska göra det idag istället. Känns så skönt att slippa julgardinerna och istället få upp dom rosa och gulgröna, dom känns så glada och våriga på något sätt så tycker minsan att våren borde komma nu med.

Tråkigt att det alltid ska va så kallt nu, igår va det visserligen inte så kallt egentligen och solen sken ju hela dagen. Men bara för det så blåste det ju typ storm ute så man frös ihjäl för det istället. Aldrig kan man bara få vara varm och glad för en dag. Men ändå känner jag på mig att våren är på väg, någonstans, så man får inte ge upp än...


Mars

Mars nu då, så härligt, känns som att våren är på väg nu. Vore dock jäkligt skönt om det kunde sluta snöa nu med, det skulle regna och det hade varit okej men inte att det snöar. Och framför allt inte att det bara snöar mer och mer hela tiden...1 grad varmt ute är det med, så det innebär mer slask!

Det är ju inte bara mars idag utan det är ju den 1:a mars vilket innebär att Johan fyller år! Så GRATTIS till dig Johan!
Har ingen aning om hur han jobbar så kollade Annica blogg och hoppades att det stod något där. Annars ringer jag till slut iallafall och är han inte hemma får jag väl skicka ett mess. För att han jobbar idag det vet jag eftersom han har varit ledig i hela 3 dagar nu. Så typsikt att alla jämt ska jobba när dom fyller år.

Ska kolla lite på stan eller ikano idag och se om jag kan bli klar med hans present med. Vi ska inte fira honom förns den 21 är det sagt nu men man vet aldrig så vill ju ha det klart...
Nu på förmiddagen kommer Malin hit med, ska kolla lite på utbildningar först och sen som sagt måste jag in till stan eller ikano. Lite smoothie och någon macka nu kanske...


Mina fina rosor :)


RSS 2.0