Tack Helena

Vem du nu är, så tack så mycket för hjälpen! Läste mammas kommentar där hon undrade över biljetterna och ringde direkt. För igår när jag va på resebutiken kunde hon ju inte hjälpa mig. Men idag så, ringde först huvudkontoret dom sa att jag måste ta det med kundtjänst för dom är unbildade om det. Ringde dit (trodde jag) för det är dit jag ringt alla andra gånger men så kopplade han mig till kundtjänst och där fick jag prata med underbara Helena :)
Det va iiiinga problem för henne att hjälpa mig, fick boka om biljetterna direkt och så ska jag bara skicka in dom andra så får jag pengarna tillbaks. Ska nog ta och hämta ut dom andra idag med tror jag =)
Så nu kan man ju lugnt säga att jag är glad, och inte lite heller. Men sjukt vad alla säger olika egentligen.
Men om ni nu klantat er som mig se till att ni verkligen får komma till kundtjänst så löser det sig nog :D

Varmt ute idag är de med, fast med tjocka moln så håller mig inne idag tills jag ska till jobbet. Ska kolla vårt stora badrumsskåp och få lite ordning där tänkte jag.

Så blir det ju bara en jobba en natt till och sen ska ju torsdag bli riktigt bra så då blir det att hålla sig ute lite tror jag. Får hoppas på fint väder på lördag med så det kan bli lite bad igen, fast som dom säger nu ska det ju va 16 grader nu, men man vet ju aldrig.
Om glada jag skulle ta och göra lite nytta nu då. Kraaaaaam på er alla!

Toppenväder ju

Hejhej! Sorry för min dåliga uppdatering men har knappt varit hemma under helgen, har ju vart sååå fint väder och inte sitter man vid en dator då inte.
Igår blev det grillning och kubb och så i Malmslätt och idag blev det bad och sol i Vadstena, hur skönt som helst. Dock va vattnet riiiktigt kallt men va ändå i 3 gånger och doppade mig en massa så blev ju en skön avsvalkning.

Nyss blev det lite glass med jordgubbar och grädde, mums. Ska väl se om man kanske skulle gå nåt snart med, vill ju som sagt inte bara sitta inne i det här finfina vädret.
Imorgon blir det ju upp tidigt och jobba hela dagen men tisdag och onsdag jobbar jag natt som tur är.

Just det glömde föresten min kamera i mammas och pappas bil idag så kommer bli dåligt med bilder. Ucsh känns lite jobbigt utan den =P


Hellu

Äntligen har jag biljetterna, när jag skulle gå och hämtade dom hade såklart den där personen missat en bokstav så jag bara hade 7 tecken och det måste va 8. Ringde till dom men lång väntetid och hade ingen lust att kosta på en massa från mobilen så ringde mamma som för tillfället inte hemma men som ca 1½ timme senare ringde och fixade det åt mig. Under den tiden gick jag en promenad och satt en stund i solen och väntade. Men som sagt nu äntligen...

Har mått skit hela dagen pga dom där jäkla biljetterna, allt blev förstört redan i morse och ändå sen dess är det nåt som ligger i mig och inte känns bra. Fast så fort Anders kom kändes det ändå liiite bättre men ändå, tack sj för allt.
Känner mig hungrig nu med, det här har nämligen gjort att jag inte ätit ett smack sen frukost och något litet brukar jag alltid ta även fast jag inte äter middag. Men imorgon så, då blir det grillat =)
Men skulle kanske få i mig nåt men nee jag mår bara ännu dåligare när jag tänker på mat, fan.

Åh jävlar nu fattar jag klumpen i magen, ser ni???
På onsdagen den 26 augusti kl 22 ska vi ju va i Tunisien!!
FAAAAAAAN fel jävla dag, åhhh jag orkar inte....;(


Pjuuu

Åhh har nästan fått paniiiiik på dom biljetterna heeeela jäkla morgonen. Kollade ifall man bokade om biljetterna å då fick jag exakt samma platser som när jag bokade igår så det förvånar mig fortfarande men men...
Iallafall han på sj tyckte också att dte lät väldig mysko och att jag desusotm inte fått nåt mail liksom?!
Men nu så fick jag det av honom, sen vilka platser vi får pga att jag fortfarande får samma platser det bryr jag mig inte om nu, bara jag får mina biljetter =)

Nu ska jag diska sen cyklar eller går jag iväg och solar någonstans. Med ett lungt i kroppen, fast måste nog ta en dusch, har ju nästan svettats ihjäl av panik =P Jäkla SJ!

Fredag

Läste här på startsidan precis att Michael Jacksson lämnat oss endast 50 år gammal, känns lite lustigt måste man väl ändå säga men så är ju livet tyvärr...

Och Anders va ju smart här nu med. Han ringer alltid en signal och sen ska jag ringa upp för det är mycket billigare för mig. Men först när jag ringde upp honom gick telefonsvararen igång, och nästa gång jag ringer så är han i ett parkeringshus så då hör inget han inget så därför måste han gå ut och sen ska jag ringa upp en tredje gång, smaarto.

Är ju lite skumt med dom där tågbiljetterna fortfarande, igår när jag skulle ringa kundtjänst skulle man ju klicka vidare sig så mycket att man inte kunde det tillslut. Så tänkte ringa det andra alternativet då, huvudkontoret men nepp, va försent så skickade iväg ett mail då. Har bara fått nåt om ett ärendenummer men det vort ju trevligt med ett svar också tack annars får jag väl testa ringa igen men jag kan ju ge dom ett par timmar...

Annars idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, kanske skulle passa på och va lite ute i solen fast samtidigt tror jag det är bra att vila huden lite med. Blir nog att plocka lite hemma och så med, får se helt enkelt.
Hoppas alla får en fin dag!

Bad

God morgon! Ny dag och ny solning ;) Fast idag ska jag först iväg till Norrköping, träffa gumsan och så drar vi iväg och badar och solar någonstans, såå härligt =)

Bokade biljetterna till Stockholm när vi ska till Tunisien med och blir bara lite orolig när det inte kommer nåy mail från sj om bokningskoden, brukar inte det komma direkt? Aja har iallafall bekräftelse på att jag betalt så min resa ska jag fan ha, men hoppas det kommit till ikväll...
Bäst jag gör mig i ordning nu, ska ju åka om en halvtimme.

Min start på dagen...

Soool

Eftersom det är så soligt och fint idag med så följer jag med pappa hem till dom idag med för solning. Har ju ändå inget bättre för mig idag så lika bra att passa på medans vädret är bra och man dessutom är ledig.

Så sjukt bara nu när det är så här varmt, jag blir aldrig hungrig då, bara på kvällen när det börjar bli svalt och då vill man ju inte ställa sig och laga mat precis. Så har faktiskt inte ätit någon normal måltid dom här dagarna och gör det nog inte idag heller. Tänkte dra med mig en melon idag, nyttigt och dessutom får man ju i sig en del vätska då med.

Får se om han och kanske kanske Annica med dyker upp snart då.
Ha det så nice, kram på er!

Lilla mamma

Är hos mamma och pappa nu, sitter vid deras gamla dator och jag förstår att mamma saknar sin bärbara för fy vad det är svårt att skriva på det här ;)
Har väl legat ute i ca 3 timmar så tycker det räcker men pappa däremot gick ut nu så satte mig här då.

Tycker så synd om min lilla stackars mamma bara, hon har ulcerös kolit och idag va hon på sjukhuset för hon mår så dåligt och nu efter det beöket mår man ju inte bättre precis. Det är så illa med henne att hela tjocktarmen måste tas bort, kul liksom. Faan att hon inte bara kan få en hemsk sjukdom någon gång, nee hon måste alltid få det extra jävligt av den värsta sjukdomen...
Jag fattar inte hur hon står ut, men mamma jag lovar att vi alla alltid kommer ställa upp dig precis som du alltid gör för oss. Och klaga gärna massa på att du har ont för det får du även fast du aldrig gör det.
Åhh lille stackare, kram på dig...


God morgon!

Ny dag och solen skinner fortfarande, faktum är att smhi visar sol ändå fram till lördag minst, kul att det inte kunde va såhär förra veckan då...
Aja, jag ska njuta av vädret ändå, ska bara städa och plocka lite här hemma och sen är det jag som åker och solar hos mamma och pappa. Mycket skönare där när man får ligga helt ostört där, och kul annars att ligga helt själv mitt inne i stan, njaa.
Sen ikväll blir det ljusparty hos Annica med, så där har ni min dag.
Hoppas alla får en bra dag...


Lime


Mmmmm, älskade Cola Lime =)
Varför försvann du från Sverige?
Och varför är du så goood?

Det allra bästa jag kom hem med från Tyskland, en hel platta med världens godaste dryck :D

Stan

Vilken väder! Nu går det minsan bra att komma men inte när jag ville va på stranden inte, tack för det!
Men det är ändå ganska skönt att få ha sol och man ska ju självklart passa på att njuta av den, så ska strax sätta mig på balkongen och sola lite. Precis hemkommen från stan nu, fick ett  par skor som jag velat ha ett tag nu, äntligen ska min underbara älskling ja. Synd om stackarn bara som jobbar nu...
Hämtade även ut en ansiktskräm som man fick med Elle och när jag ändå va på apoteket fick det bli en livstin nässpray till stackarn igen...
Gick in och hämtade ut en stor söt mysig hund åt Anders mamma med som hon hade lagt undan och dessutom vill hon ha chaite så köpte en burk till henne och en till oss. Skulle ha hittat enn diadem till mamma med som hon vill ha, men ska kolla på ikano sen. En timme tog allt från att jag gick hemifrån till att jag kom hem nu, effektiv :)

Ne som sagt, solen nu och lite lax med tror jag. Kanske skulle ringa syrran min med och höra hur det gick första dagen på jobbet. Ha det så bra alla ute i solen...

Danmark

Märkte att när jag kollade igenom bilder hade jag visst varit lite dålig på att ta kort. Har mest på alla som va med och det vill jag inte lägga ut för mycket på. Och i början på veckan va jag riiikigt dålig på att ta kort men det får ni stå ut med. Här kommer iallafall lite om vår resa...

Första dagen startade hemifrån halv fyra på morgonen, vädret växlade en del, ibland soligt och ibland sån dimma att man inte såg nåt alls. Dessutom fastande mammas och pappas tankkort i en automat när vi skulle tanka så jag fick ringa och spärra det och en halvtimme senare kom vi därifrån. Super härlig start med andra ord. Åkte över via Helsingborg - Helsinör och dirket över till Danmark sken solen och det blev varmt :)
Blev lite handlat där och även fika i solen lite senare.
Kom fram ganska sent och då blev det nog inte så mycket va jag kan komma på.

Söndagen va nog en av dom soligaste dagarna så vi passade på att åka till närmaste stranden, men väl där blåste man nästan bort och vattnet va rikigt kallt tyvärr :(



        

Måndagen blev det en heldag iväg till Tyskland och några städer på vägen dit. Blev en del shopping den dagen...
Tisdagen minns jag att vi åkte till Esbjerg och tror även det blev en sväng till Vejers där vi brukar bo. Där kunde man inte komma fram till stranden heller för det blåste så. Jättetråkigt verkligen för då fattade man att man säkert inte skulle få ligga på stranden och sola ens, vilket det heller inte blev :(
Fast det va fint i Vejers ändå och en glass från samma ställe som alltid blev det.

Resten av dagarna kommer jag inte rikigt ihåg vart och när vi åkte men det blev lite småstäder som är så gulliga i Danmark, en del shopping och en massa umgås med alla.
Stugan som vi hade va jätte fin så där trivdes man med. Och området där vi va är ett speciellt feriehus ställe som är anpassat för alla turister ;) Så det fanns en rolig minigolfbana där jag nästan vann, en stor stundsmadrass typ, linbana och självklart ett bageri där vi köpte färska birkes varje dag =)

Blev en del fika med, varje dag med den dagen jag blev allra mättast va när jag åt den här.


Två giganstiska maränger med massa grädde med choklad mellan och som ni kanske ser även choklad på också. Sååå mäktig och svår att äta dessutom, blev bara den och en liten bit av en jättegod chokladlängd med. (mycket choklad blev det visst)
Och här är resten som fanns på bordet den dagen.



Kanske skulle visa lite på vår fina stuga med.


Köket


Här satt vi och åt vi ett svindyrt och jättefint ekbord och myranstolar. (Kollade under och jooda det va äkta myranstolar så Anders och jag gick in en i möbelaffär och kollad va dom kostade, 3600 styck!! Och det är i danska dessutom och det fanns 10 stycken, sjukt!)


Här satt/låg man så mycket man kunde, jätte skön!


Fanns 2 loft och den här är tagen från det ena, nedanför fanns det bordtennisbord och fotbollsspel som användes flitigt av alla utom mig ;P


Solarie som också användes flitigt av alla utom Johan


Från det andra loftet och ner över det stora rummet med den stora tvn som aldrig användes ;)
Dessutom va det väldigt högt i tak som ni kanske ser, mysigt.

Annica och Johan hittade någon Albino cola, helt genomskinlig men smakade ändå som cola. Kändes riktigt skumt när man drack...


Och för att visa lite mat som jag alltid gör så kommer midsommarmaten här med.
Sill för alla utom Anders och Annica som åt köttbullar.
         
Och så lite glass, jordgubbar och grädde...


Efter den goda maten blev det städning av stugan och lite så. Dagen efter det blev det upp vid 7, äta sista birkesen och sen åkte vi iväg. Blev en lång resa hem och hemma va man väl runt halv elva sen. Men då stannade vi även till vid ett stort kökcentrum i ett par timmar, fikade, åt mat och så.

         
Stora bältsbron, kostar 215 danska att åka över...

         
Öresundsbron, här fick vi köra i 110 ;)

Det va våran resa det, fast går ju inte riktigt att beskriva allt ändå, men nu fick ni ju se lite. Åhh jag vill tillbaks...

Kväll

Blev visst inget inlägg idag om Danmark men tror nog det kommer imorgon. Idag har vi sett ikapp allt på tv (2 program för min del) och jag har dessutom läst ikapp alla bloggar medan Anders har kollat på 3-4 timmars hem till gården. Så nu är man tillsbaks där man slutade då. Fast det har varit så skönt att slippa allt vad tv och dator heter så ska verkligen försöka sluta fasta så mycket där. Istället ska man väl njuta av allt vad livet har att erbjuda och inte bara glo på nåt. Självklart kommer jag kolla på tv och sitta vid datorn, men lite mindre ska jag nog klara av.

Stackas alla som får börja jobba imorgon nu med, jag är ju ledig hela de här veckan om det inte kommer nåt. Lite skönt är det ju faktiskt, men jag hoppas på en del sol nu bara... Imorgon ska jag nog mest fixa lite här hemma och träffa Emma och få tillbaks min nyckel sen på eftermiddagen. Men nu ska jag ner och hämta sista tvätten och sen blir nog natti natti för oss. Så får väl säga godnatt då!

Hemma igen :(

Kom hem ganska sent igår, packade bara upp lite grann och somna sen direkt klockan elva. Glömde visst att skriva ett sista inlägg innan vi åkte men hade så mycket att göra så blev helt bortglömt.
Hur som helst har vi haft en underbar semester, kommer komma massa bilder och info lite senare men orkar inte det nu. Känns bara så listigt att komma hem, ensamt, konstigt i stan i en lägenhet och lustigt med tv och dator eftersom vi alltid skippar det på semestern.
Nån hunger nu på morgonen känner jag inte heller, har ätit och fikat så mycket att jag nog klarar mig utan mat en hel vecka till... Så nu blir nyttigt här en tag fram över, smart bara att man har massa godis hemma då ;)
Ne som sagt mer kommer men det här får bli allt för den här gången. Kraaaam

Tack gud

Åhh va mycket det är att göra, just nu tvättas det, packas, äts upp all frukt, fixar med låtar till mp3n och lite så. Väntar dessutom på att Emma ska komma förbi och hämta nykeln för dte blir hon som kommer vattna här, snäll som hon är.

Va ju ute och sprang förrut med, 7 km i småregn fast när jag hade ca 3 km kvar öppnade sig himlen totalt, snacka om att jag va liiiite blöt. När jag kom hem kunde jag krama ut hur mycket vatten som helst, va t.o.m. svårt att springa för kläderna klistrade sig fast så mycket. Men fart fick jag då så antagligen va det väl gud som tyckte att jag sprang för sakta ;)

Hela varvet på 7 km tog max 45 minuter så i genomsnitt ca 10 km i timmen, helt okej faktiskt. Och hur snabbt jag sprang dom där sista kilometrarna vill jag inte ens tänka på...

Nee bäst jag fortsätter med allt här men jag lovar ett till sista inlägg sen också för sen blir det ju inget på en hel vecka. Kraaaam

God morgon!

Fy fan vad jag tycker synd om alla studenter här, sämre väder får man nog leta efter, 12 grader och och regnet öser ner. Dessutom ser det så mörkt ut att jag tror det kommer regna i stort sett hela dagen :( Så stackars er...
När jag tog studenten hade jag nästan för mycket tur med vädret, va sååå varmt i stället, men mycket mycket hellre det än det här.

Sista dagen innan Danmark nu då, ska fixas massa så det är väl egentligen bara att sätta igång. Dessutom får ju jag göra allt själv för Anders är på utbildning i Stockholm idag. Ska va hemma till 4 men inte så troligt så får väl se.
Åhh det nästan pirrar i magen, ska bli så kul att få åka bort dessutom känner jag mig stressad för att hinna med allt men det ska nog inte va några problem så varför oroar jag mig?
Nee melonsmoohtie ska det göras nu och sen börja med allt som sagt.

1 dag kvar

Hellu! Har varit på jobbet nätsan hela dagen. När jag kom hem va Anders föräldrar här så blev en liten fika med dom innan dom gav sig iväg till Hallsberg igen, men kul att jag fick träffa dom lite iallafall, blir så sällan.
Har pratat med Malin med, tycker så synd om henne men inget jag tänker berätta om här. Sen blev det lite som ska handlas åt henne i Tyskland med.

Oj klockan är visst redan halv åtta, inte konstigt att jag känner mig lite trött, gick ju trots allt upp ganska tidigt idag. Men innan jag somnar ska jag skriva upp allt som ska med till Danmark. Brukar alltid göra det när jag åker, mitt dåliga minne gör att jag bara glömmer en massa annars. Så därför skrivs allt upp, varenda litet klädesplagg till hårsnoddar, allt verkligen ska stå där och sen kollar man igen när man ska packa hem allt också ;)

Morgondagen sen ska det springas sista gången innan all onyttig mat och fika, tvättas, packas och fixa in bra låtar till mp3 och sånt. Längtar verkligen nu =)

Sorry

Har verkligen inte orkat skriva något tidigare idag, vaknade ganska sent, blev då gymmet och sen en sväng in till stan och sedan lite käk. Efter det har jag åkt iväg till ikano för att hämta bikinin som jag la undan där då den va slut i min storlek i stan, handlade också det sista till Danmark då. Sen har jag bara suttot här vid datorn men nu ska jag se Leila bakar och sen försöka somna.  Ska upp tidigt imorgon och börja jobba 7.30-16.15, efter det blir det väl lite till fix till Danmark och även på fredag och sen åker vi, yippieee =)
Godnatt!

Tisdag

Hejsan! Har haft fullt upp hela morgonen som vanligt typ. Va iväg och handlade lite mat först i morse och efter det sprang vi, jag sprang bara 4 km men väldigt fort och Anders sprang 7 km minst lika fort, galen är avd han är.
Sen blev det lite mat, strömming och färskpotatis, gud va gott det är med färskpotatis älskar det och speciellt i början på sommarn.

Hann inte läsa klart hela boken igår företsen för dels höll jag på med en massa annat och dels kom Anders hem för tidigt men nu så och nu kan jag verkligen tipsa om den, den är såå bra och allt man rent ut sgat kan säga är, läs den!

Strax kommer Emma hit så då blir det att gå in till stan en liten stund och så. Kanske skulle göra mig iordning lite och inte gå iväg i ett par orange/rosa mysbyxor in till stan ;) Vi hörs, kram på er!

Inte mycket kvar nu

Usch jag är ju helt knäpp egentligen men jag blir så ledsen att boken snart är slut, 50 sidor kvar nu, så jag tänkte att jag ska gå och lägga mig i sängen och läsa dom nu. Känner på mig att det här kommer bli en bok som jag kommer läsa lite då och då, bara för att den är så bra. Och det är bara det att den är hemsk, rolig och intressant utan att den är så grymt bra skriven också, vilket råkar va det viktigaste för mig när det handlar om att läsa saker.

Salladen är uppäten nu med, och den va jätte god. Kanske blev den extra god eftersom det va typ 10 timmar sne jag åt mat :/
Fick bli vatten med äpple och kostfibrer i som man får på gymmet just nu, rikigt gott det me. Ne, ska läsa lite bloggar nu och sen lägger jag mig. Godnatt!


Vill ha dig igen

Halva jag är klar nu, har strykigt klart, brynt färsen, fixat fötterna och badat och skrubbat hela kroppen. Dessurom smöjt in mig i bodyshops bodybutter, man blir sååå mjuk av det. Och ögonbrynen har jag ju nopprat också så nu ska jag bara iväg och sola tänkte jag, snacka om tur för nu har det slutat regna med, när jag låg i badkaret förrut öste det ner här.
Sen när jag kommer hem igen får det bli att göra rent ansiktet ordentligt, med två olika ansiktsmasker och en rejäl återfuktning.

Är verkligen nada på tvn ikväll heller så därför kommer jag sätta mig med mig sallad (utan pasta =) ) och läsa klart boken tror jag. Bara 80 sidor kvar nu, kommer kännas så tomt utan den :( Bästa boken jag någonsin har läst tror jag...

Har lyssnat på radion i ett par timmar nu företsen och hörde att Style tydligen kommit med en ny låt, kul tycker jag och jag gillar den faktiskt med, riktigt bra.


Rent hus

Blev visst inget skrivet igår, men hade fullt upp, först på dagen så gick vi såklart och röstade, hoppas alla gjorde det nu?
Sen blev det löprundan på 7 km igen och efter det tvättades det, jag strök tvätt i ett par timmar också. Hela lähenheten dammades, dammsögs och golven moppades. Sen bleb även hela badrummet fint, väggarna, badrumpsskåpet och badkaret gjordes skinande rent. Läste ju tips på rent hus och där tipsade dom om att spraya i badkaret med hälften vatten och hälften ättika så gjorde det och gud va fint det blev. Och sen är det bara att spraya för vaje gång man badat och skjöla av, hur enkelt som helst och blir jätte fint. Ett annat tips jag tesat nyligen är att skära en citron i skivor och lägga i en skål med vatten, in i mikron en minut och sen är det bara att toka av, super enkelt det me. Jätte bra tips med rent hus verkligen.

Idag ska jag däremot ägna lite mer tid åt mig själv, ska ta mig ett lång varmt bad och skrubba mig riktigt ren, även ett fotbad och fila fötterna och göra dom fina, ansiktsmask, sola och lite så.
Men liite nytta ska jag allt göra också, steka köttfärs som vi ska ha till tacosen i Danmark och stryka dom 5 sakerna som blev klara vid nio igårkväll som jag inte orkade stryka då. Duktigt va? ;)
Va ju på gymmet idag med, blir lite ändrat den här  veckan, gym idag och onsdag, springa imorgon och fredag och jobba på torsdag. Men nu ska jag läsa lite bloggar och störa Anders som snart lämnar mig ;(


Svergies nationaldag

God morgon! Nationaldagen idag då, den skulle ju kunna få va liiite bättre. Smhi visar lite sådär varmt idag och regn på dagen fast vid 6-tiden ska det bli soligt, vi ska ju grilla om det inte regnar så hoppas verkligen det blir bättre.
Ska iväg till jobbet nu, men slutar halv fyra så helt okej. Men kanske bäst jag drar nu för jag ska gå dit så, och har ingen lust att komma försent...
Lägger in en bild på gårdagens mat också.
Hoppas alla får en bra och fin dag!

Fint

Vi sänkte ju ner farfar i jorden idag, vilket fint ställe han får ligga vid. Det blir som ett mellanting av en grav och en minneslund, man vet precis vart han ligger för det finns en sten med ett nummer precis där och lövet där det står hans namn och åren på, super fint iallafall.
Efteråt följde jag med hem till mamma och pappa och Annica med, mat, prat och en liten promenad till affären. Sen slutade Johan och vi åkte hem och nu får jag äntligen träffa min söter lite mer. Orkas inte lagas nån mat här så vi gick och köpte baguetter som ska fyllas med en massa gott och räkor.

Morgondagen blir det jobb och sen till Malmslätt igen, förhoppninsvis grillning och en massa trevligt, även lite planering inför Danmark (en vecka kvar!). Men ska nog sätta igång med dom där baguetter nu, magen börjar kurra...

Bedtime

Ska lägga mig i sängen nu och försöka sova tror jag. Vill helst komma upp runt 7 så jag är på gymmet samtidigt som pappa, dessutom måste jag hinna va klar till senast 10. Klockan 11 kommer nämligen farfar grävas ner i minneslunden och jag vill gärna va med på den eftersom jag ändå inte jobbar eller så. Sen kommer man alltid veta var han ligger och man kan alltid se lövet med hans namn på...

Men jävla bil, det knissla som fan om den i typ 2 minuter eller nåt innan den försvann, såå jobbig. Ne som sagt sängen nu i det kalla sovrummet som väntar på mig. Godnatt och dröm så sött alla...

Regn

Va ju på ikano med Annica, tack så mycket för att du följde med :) Hittade en bh och ett par nya mysbyxor eftersom jag har så få ;) Anders hatar färgen med det visste jag redan när jag köpte dom, men det va halva priset på allt på bikbok så 99,5 kunde jag bara inte motstå.

Direkt när jag kom sprang Anders och jag och snacka om tur med vädret då, det regnade precis innan och precis efter och nu är dte ju inte heller särskillt bra väder, reganar fortfarande. Men just den tiden vi sprang så sken solen, haha snacka om tur för ovanlighetens skull. har ätit ett par mackor nu efter det, och om en timme lämnar sötisen mig igen :( Bäst och passa på att krama honom så mycket jag bara kan till dess...


Torsdag

God morgon! Vaknade nyss, har bara hunnit gå på toa och tagit fram min smoothie. Knäpp som jag är tänkte jag faktiskt på London när jag va på toa, eller närmare bestämt Harrod's. Om ni nån gång är där måste ni gå på toa där, för det första har dom en person där som ser till att det är rent och snyggt hela tiden, hon hjälper även till med att säga vilka toaletter som är lediga. Toapappret är inte det allra vanligaste utan ett litet finare och vid handfaten står en bricka med massa olika parfymer som man gärna får ta av. Har man dessutom tur så klan man få papper att torka händerna med av städerskan eller va man nu ska kalla henne...
London är föresten väldigt bra å det där med toaletter, det är gratis överallt :)
Lite skillnad mot Sverige, här i Linköping bara kostar det ju en femma och Stockholm har ju höjt till tio kronor, fy Svergie.

Tänkte föresten att ni skulle få se att min naglar har växt lite, snart går dom säkert ändå bara av, har redan börjat få fila överallt för att rädda dom och även filat ner dom lite...

Lite bloggläsning nu, sen göra mig iordning och åka iväg till ikano. Kramar

Godnatt

Nu ska jag strax gå och lägga mig, är helt klar förrutom att smöja in nagelkräm och måla med en vit penna under naglarna men måste på toa innan det gör för annars blir dte bara förstört när händerna tvättas så snart inpå. Men innan det ksa jag nog läsa lite mer i min bok, har väl läst två tredjedelar av den nu ungefär och bara idag har det nog blivit runt 100 sidor. Den är ju så bra att man inte vill sluta läsa men det tar ju tyvärr lite tid. När jag läser böcker som jag verkligen gillar läser jag dessutom sakta och noga så jag minns verkligen allt men tyvärr tar det ju lite längre tid då med, men det är det värt.

Smoothien för morgonen är klar med och halv tio drar jag härifrån för att träffa Annica, allt för att inte väcka Anders och dessutom är det ju bara trevligt att träffa henne med så :)
Måste träna lite med känner jag så kommer även ta och springa den nya rundan på 7km imorgon och på fredag blir det gymmet. Tyvärr kommer jag få träna själv nu när Anders jobbar som han gör...
Nattinatti!


Cider

Vi åkte iväg och handlade lite, skönt att få lite mat och så. Men vi passade även på att köpa hem lite cider...

Älskade xide :)
Men testade några nya med.

 Den ena är jordgubb/lichie och den andra jordgubb/rabarber. Vadå mycket jordgubb till sommarn liksom?
Men det är ju så gott och tror ju iallafall att dom är myyycket godare än den engelska...

God morgon

Eller jag väl upp för ett par timmar sen, har läst ikapp hela 2 bloggar. Snacka om att ligga efter då men märkte att jag inte hunnit läsa nåt förns förra onsdagen så en vecka då...
Ringde dessutom till min akassa för dom ville ha ett arbetsgivarintyg där jag hade avslutat min anställning och jag skickade ju nyss den från sockerbagarna. Men då sa hon att det står bara så där, det dom vill ha är där jag är nu och det vill dom ha var tredje månad, åhh det känns så onödigt, räcker det inte med en gång i halvåret som dom hade förrut? Eller ännu bättra en gång om året? Hatar allt med alla onödiga papper som dom jämt ska ha.

Skulle bara vilja hoppa på Anders och väcka honom men tror han kom hem 7 imorse så ska väl inte göra det. Annars vet jag inte va som händer idag, trist väder som vanligt. Tur att jag aldrig klagade på solen när vi väl hade den här, bara satt och njöt i dne och jag vill ha den tillbaks. Hungrig är jag igen med, gjorde ingen smoothie och väckte Anders utan tog bara lite melon, får väl se om jag kan hitta nåt litet och om han kan vakna snart. Kraaam på er.

Tråååk

Fy vilken tråkig dag, Anders kom hem när jag gick till jobbet och sen vakna han strax innan jag kom hem..Och på jobbet va det hemskt, massa extra tåg och stressigt och allt. Så resten av dagen ska jag bara slappa. Ska se äntligen hemma nu klockan åtta och sen lägger jag mig nog i sängen och läser ikapp lite bloggar, ligger ju efter en massa som vanlig...

Så det är min roliga dag det och imorgon måste jag va tyst så gubben min får sova, kul kul verkligen. Sov så gott när ni nu somnar...


Årets varmaste dag?

Vilken värme! Man kan ju nästan inte ens va ute idag tyvärr. Träfffade Malin förrut, vi satte oss i trädgårdsföreningen med alla andra i gräset och jag fick typ 3 gräsfläckar på den ljusa kjolen. Snyggt, men ska ändå tvätta idag och det va så skönt och bara sitta och njuta där.

Vi har börjat tvätta men än har jag min gräskjol på mig för jag har typ inget annat som är lika svalt och vill ju ut något mer idag. Ska se om jag kan få med mig Anders ut nånting för han börjar ju inte jobba på ett par timmar ändå så. Är såååå glad att jag inte jobbar idag, hade ju lätt svimmat 15 gånger då eller nåt.

Gillar inte en blogg utan bilder så tog en på vår kvällsmat igår, sockerkaka med choklad och en ny ekologisk engelsk super äcklig och dyr (27 spänn) cider. Köp den inte! Ha det så najs i värmen...

RSS 2.0