Torsdag

Idag är jag ledig :) Jobbar imorgon, ledig på lördag, jobbar söndag och måndag, ledig tisdag, jobbar onsdag och torsdag och sen är jag ledig i 3 dagar...Och efter det är det bara 4 veckor kvar tills vi ska till New York, så snart är vi där :D
Jag vet att det är det enda jag tjatar om, men tror ingen mer är min älskling riktigt kan förstå hur det känns. Och dessutom är det min blogg så jag får tjata hur mycket jag vill ;)

Har nyss vaknat, ska fixa lite frukost snart och få lite gjort medans jag väntar på att kunna springa. Springer jag direkt efter mat är det hej håll som gäller, så alltid bäst och vänta några timmar. Blir 8km idag igen, perfekt väder att springa ute i idag med.

Klockan 2 slutar Malin jobba och sen kommer hon hit så åker vi väl till ikano eller stan. Ska bli kul och se henne, man ses ju knappt aldrig när jag bara jobbar, och dessutom bara jobbar en massa dumma tider när alla andra är lediga.

Lite roligt på jobbet igår föresten, det anställdes 2 nya timvikarier i juni, den ena sa upp sig i juli, den andra igår. Så nu har vi bara en kvar, stackarn får jobba nästan varje dag...Fast jag är lite glad iallafall för alla hatade den som sa upp sig igår. Men ändå, helt plötsligt från ena dagen till den andra va han bara borta. Skulle flytta till växjö igår och börja jobba med att riva hus idag. Tänk vart livet tar en ibland, det är rätt spänande...


Bröllop

Va ju på bröllop i lördags, Anders bror som gifte sig. Va tvungen och sitta med en massa man inte kände och lååångt ifrån Anders, lite småjobbigt men jag hade ändå tur och hamnade bland trevliga normala människor. Anders hade inte lika mycket tur...
God mat och trevligt va det ändå, men hela lördagen försvann, då va va borta mellan 11-01.30. Söndagen blev rätt seg pga av det med, men tog lugnt och myste och det är sånt som behövs det med.

Idag är det dags att jobba igen, börjar 15.30 så det är inte så lång tid kvar nu. Har varit ute och sprungit, 8km blev det idag, va länge sen jag orkade det nu. Sist som jag skulle springa svimmade jag nästan hela tiden, anledningen är att jag helt enklt har varit lite elak mot min kropp sista tiden. Dåligt med tränandet ocg dåligt med mat. Men nu ska det blir bättring på det, för min egen skull. Och så är det bara att ha New York i tanken hela tiden så ska det nog gå bra. Om 6 veckor sitter vi i planet på väg dit nu :) Längtar...



Snart helg :)

Endast 2 dagar kvar att jobba, sen får man va ledig hela helgen. Ska bli såå skönt :)
Igår kväll hade jag inte kul på jobbet, mitt sista tåg ska komma in 21.40 men det hade inte ens kommit in 23.10 när jag ska sluta. Den som hade suttit på trafikkontoret ville att jag skulle tanka tåget när det kom in. Men enligt honom skulle det ha kommit in innan 23. Men jag vet aldrig när det kom in, för 23.10 gick jag iallafall. Va sååå trött och hade ingen lust att sitta där och glo hur länge som helst. Och ingen kan ju tvinga mig till att jobba öertid liksom ;)

Idag och imorgon blir det att jobba 11.30 - 20.15, så hela dagarna försvinner, men jag får iallafall träffa Anders några timmar...Längtar verkligen till slutet av september när vi får komma til New York. Vi får va tillsammans i 2 veckor och ha semester och framför allt va i New York och strunta i allt som hör till jobbet. Fick min ledighet till den resan beviljad igår med, så nu är allt klart till det. Har nästan börjat med nedräkning nu, för nu är det inte såå långt kvar :)


Grattis Älskling!

24 år blir min lille sötis idag, som precis har blivit platschef med, rätt galet att va platschef så ung. Men det är min älskling med, han bara är sån :)
I helgen när jag har jobbat heeela dagarna har han varit så dukig och bakat baguetter och bullar.

Så varje dag när jag har kommit hem och fått se honom har jag blivit så glad, vilket har behövts för jag har måt skit nu dom här 4 senaste dagarna. Har haft min hemskaste helg som vi har då man jobbar hela dagarna, plus att jag jobbade extra på torsdagen så det blev 12 timmar och man har även jobbat själv både på torsdagen och fredagen när man man inye ska det. Så som sagt, jag har varit helt slut, men nu är det äntligen över...

Idag ska jag fixa en grej till Anders bara och sen när han kommer hem ska jag fira honom och göra allt för att han ska ha den bra för en gångs skull, det är alltid jag som har det så bra annars.

Skriver på vår stora dator nu, vilket jag inte har gjort på dom senaste dagarna. Allt känns så STORT, man ser massor och det är lättare att skriva. Men jag älskar ju den andra, den är ny, fin, lätt och jag vill ju vänja mig vid den. Men trots allt kanske man ändå borde ta den här om man kan ;)

Vi va ju på skäninge marken i onsdags, min enda lediga, massa folk men jag älskar att gå på marknader. Blev bara ätbara saker köpta som munkar, remmar, marknadsgodis och hamburgare.

Nu ska jag äta frukost, en bulle och sen gå till ica och köpa någon frukost som är lite bättre än en bulle ;)
Men först ska jag visa er våra presenter som jag lovade...



Samsung n210

Det är min nya fina vita dator som jag skriver på just nu :) Jag veeet att jag är jättedålig på att uppdatera men jag vill verkligen förbättra mig så jag ska försöka.

Fyllde ju som sagt år i lördags och fick en fin bakmaskin kan man väl säga, som jag önskat mig ett tag nu, eller rättare sagt Anders och jag. Så det bakades redan på sönadsmorgonen efter, jättegott blev det. Och så fick vi även en fin vas i en härlig grön färg och en chokladfondue :)  Så vi tackat så hemskt mkt för allt vi fick.
Anders fick jag inget av, men vi hade bestämt att inte ge varann nåt så...
Jag ska ta kort på alla saker och visa, tills nästa gång jag skriver, och det ska inte dröja...Ska försöka uppdatera iallafall en gång om dagen.
Men nu ska jag äta frukost och snart jobba, blir 4 timmar extra idag så 11.30-23.10, kul...


RSS 2.0