New York

Hann aldrig med att skriva något inlägg innan vi åkte iväg. Men vi kom hit igår, efter en lååång resa. Fick massa god mat på flygplanet, grillad kyckling med massa till, glass och pizza och massa att dricka. Visste vi ju inte om ens...
När man sen kom till Manhattan va det bara att börja värja sig vid nackspärr ;) Man förvånas så av alla dessa byggnader, och igår när det va mulet såg man inte ens slutet på många av skyskraporna.
Det är ca 20-25 grader här nu så det är skönt, dock är det fuktigt, så man känner sig ju nästab lite klibbig hela tiden.
Många olika dofter överallt, och man känner av alla avgaser och orenheten här. Dessutom tutar folk hela tiden och sirener hör man nästan jämt.
Våran lägenhet ligger på våning 14 och känns stor, bra och fräcsh och sängen är underbar :)
Äter just nu lite skittles och dricker vattenmelonjuice, finns massor olika juicer som ska smakas!
Strax bär det av mot Woodberry, men först ska NHL biljetter fixas och så blir det nog lite frukost på Starbucks :)







Varför regnar det ALLTID när jag ska springa?

Som vanligt regnar det när jag ska ut och springa...Gick ju upp halv 7 i morse bara för att jag ska hinna med det och allt annat innan jag ska träffa Malin idag. Jag vill nämligen alltid äta frukost och "vakna" innan jag springer. Så bör ju gå upp iallafall 2 timmar innan jag ger mig ut. Dessutom ska jag springa i ca 1 timme, göra lite andra övningar, strecha och duscha vilket också tar minst en timme. Och sen ska jag hinna äta och ta mig ut till ikano innan halv 2, så det är helt enkelt därför jag fick gå upp dötidigt i morse.
Dessutom kände jag att jag ska ändå upp lika tidigt imorgon och på torsdag, så då skadar det ju inte ;)
Det är mina 2 sista arbetsdagar, såå skönt!

Ska försöka hinna med och stryka sen ikväll med tror jag, har en hel det att stryka nämligen. Och man vill ju kunna ha det klart innan man åker så man får med sig dom kläderna man vill. Kommer bli så svårt att välja kläder att ta med sig, eftersom vi nästan inte ska ta med oss något. Vi ska ju istället ta med oss massor hem :)

Men nu blir det som sagt ut och springa en mil i regnet. Sprang föresten 1,6 mil i söndags, sjukt jobbigt och sjukt långt. Kände mig gaaanska duktig då :) Och jag ska göra det igen,minst, kanske blir 2 mil då t.o.m...På söndag, innan all onyttig mat i New York...


SATC

Jag är besatt av SATC, hittade inget annat att kolla på så börjar nu om med serien från början. Den är ju så bra...
Väntar på Anders gör jag också, han skulle komma hem ca 19.30 skrev han. Men hans mobil va död så har inte riktigt koll på det. Jag hade ju tänkt att jag skulle gå ut en promenad, mår dåligt av att bara va inomhus hela tiden. Men just nu känns det nästan bäst och vänta tills han kommer hem annars undrar han väl vart jag har tagit vägen.

Skönt att sluta tidigt idag, trist att jag har varit själv sen klockan 4 bara. Imorgon blir det jobb mellan 8-17.30, men sen börjar jag inte förns 15.30 på söndag, gött! Sen har man bara 3 dagar kvar att jobba, måndagen, onsdagen och torsdagen :)




Träna

Igår precis innan jag vaknade drömde jag om att det blev krig och en pansarvagn körde över mig. När jag vaknade då förstod jag varför, jävla balkongrenovering säger jag bara. Fatta hur mycket det låter...
Idag fortsätter dom, men nu börjar jag bli van, lite jobbigt när man är ledig bara.

Ska ge mig ut och springa strax, som vanligt regnar det just när jag ska springa, men idag bryr jag mig inte. Jag SKA springa den där milen. Sen i eftermiddag blir det även att testa Nautilus i tornet, så mycket träning idag :)

Funderar även på att göra pannkakor idag igen, va ju så gott sist. Anders är verkligen knäpp som inte gillar det.
Måste in till stan med, ska växla 5000 till...Haha, kul att vi sammanlagt växlar 10000 mer än vad vi tänkte oss från början, men båda känner bara att, räcker det?, hela tiden...
Men efter det här MÅSTE det räcka. 11 dagar kvar nu bara...


Höst

En riktigt höstdag idag, grått, regnigt och kallt. Lite småtrist, fast samtidigt gillar jag hösten. Den är så mysigt på något sätt, man har tända ljus hela tiden och alla höstkläder är så mysiga. Och dessutom åker jag ju tillbaks till sommaren om 2 veckor ;)

Hade tänkt springa idag, men vill ju inte ge mig ut när det redan regnar. Så får mysa inne istället, och höra allt borrande pga balkongrenoveringarna. Kommer bli tokig om det inte går fort. Men kommer ju bli skönt att slippa iallafall 2 veckor av det.

Skulle behöva få lite ordning i gardeoben, och egentligen har jag ju tid nu, men vi hade tänkt fixa lite mer förvaring till garderoberna så kanske ändå är bäst att vänta tills det är inhandlat.
Va ju i Stockholm i lördags, fick bli ett par boyfriendscut jeans (Fornarina såklart), och en Levi's t-shirt för min del. En mycket trevlig dag!
Söndagen blev det att testa Nautilus gym, har även provvecka där så ska testa det ordentligt. Ska även kolla lite och se hur dte är på några andra gym. Är trött på Friskis&Svettis, dom har för mycket folk och för lite plats, dessutom gör dom bara allt sämre hela tiden. Men dom är billiga, och det ligger endats 5 minuter bort om man går. Får se hur det blir nästa år helt enkelt.

Kanske skulle kunna ge mig ut på en liten promenad i regnet iallfall, och även svänga förbi ica. Tror nog det får bli så...


Fredag

Äntligen fredag! Bara en lång och seg dag kvar att jobba mellan 11.30-20-15, men jag jobbar med mina 2 favoriter, så det känns rätt okej ändå :)

Kul att vakna och gå till köket där det helt plötsligt står en byggarbetare utanför fönstret. Dom ska tydligen göra nya balkonger, och visst d klagar jag inte på. Men den där chocken i morse va inte rolig...Nu kan man alltså heller inte runt i sin lägenhet precis som man vill. Hoppas det går fort...

Ska väl gå in till stan innan jobbet och se om Teddys har öppet, köpa några baguetter till imorgon när vi åker till Stockholm. Teddys här i stan gör bagutterna helt själva och är farligt goda. Har man inte testat, gör det!

Måste ringa tandläkarn med, kom jag på, får en tid när jag jobbar heeela tiden. Kommer alltid på det typ dagen innan och alltid på jobbet så då har jag aldrig riktigt koll på hur jag jobbar. Men nu så :)


Pannkakor

Har precis ätit upp pannkakorna som jag just stekte. Gick bra och steka den här gången, sist jag testade va stekpannan helt ny och allt bara fastnade men nu så :) Var hur länge sen som helst som jag åt pannkakor, eftersom Anders inte gillar det, och det var hur gott som helst idag. Alldeles knapriga blev dom med, och så åt jag en medans nästa stekte. Så alla blev helt färska och goda. Jag har alltid lite socker eller hallonsylt på mina pannkakor, men idag testade jag även med "Nutella". Har inte riktigt Nutella hemma då jag inte gillar det, men det äör typ samma, bara mildare smak. Åt nämligen en sån pannkaka i Tunisien som va så god, och det blev lika gott hemma med, så det kan jag tipsa om.

3 dagar kvar att jobba den här veckan, sen är jag ledig hela helgen, precis som det känns som att alla andra jämt är. På lördag då blir det Barkarby med Malin och Micke, ska se om jag hittar en ny vinterjacka. Men mest blir dte att hitta lite till Anders. jag tror jag håller mig lite mer till New York ;)
På söndagen sen ska vi testa ett nytt gym, är så trött på Friskis, dom försämrar bara allt så till årskifftet blir dte att byta. Får se va det blir bara...

Har föresten glömt bort att näma att dom fyra sista veckorna innan jag och Anders åker iväg till allt onyttigt så bestämde vi oss för att va lite nyttiga. Inga mackor, bara knäcke, yoghurt, frukt och självklart en riktigt bra middag om dagen. Och inte överäta. Kan tipsa om det, jag har gått ner 2-2½ kilo på bara en vecka, galet! Snacka om att man äter för mycket annars, mackor är farligt...;)



3 veckor kvar...

Över 2 veckor sen jag skrev något så det kanske är dags nu...Tänker alltid på massor som jag ska skriva, men har aldrig tid just då och sen glömmer jag jämt bort det. Och som nu, nu har jag ju inte en aning om vad det är som jag har tänkt på och så bara flummar jag ;)

Tre veckor kvar, sen sitter på planet mot New York, kommer va framme om ca 4 timmar. ALLT är verkligen fixat inför den här resan nu, alla pengar växlade, tågresorna är klara. Jag har även bokat massage på fredagen innan så kroppen kommer må bra då. Och även frisörbesöket på lördagen innan är nu fixat. Så det enda som är kvar är väl att packa. Kan inte fatta att det bara är 3 veckor kvar nu...

Har börjat förstå kameran mer nu också, va tvungen och fråga experten Dennis på mitt jobb lite. Så just när man filmar förtår jag lite mer. Men ska ta med mig den nu i veckan så kan han även visa mig lite ;)


RSS 2.0