Räkmacka

Vart på kibox nu och det första vi gjorde va att sätta igång med mackorna, och det gick fort att äta upp med kan jag lova ;)
Nu blir det tv resten av kvällen och nåt gottis, Anders klarar sig inte annars, fatta att det första han sa när han hade ätit upp mackan va att han va hungrig, knäppooooo...


Årets första semla


Japp, den har jag ätit idag, tillsammans med några äggmackor och grönt te, blev min middag för idag.
Fast jag bagare som jag är så äter jag ju inte vanliga semlor, usch med mandelmassa, så får alltid bli vanlijsemla. Just den här va Silvanas när jag ändå va där och köpta deras gigantiska tekakor, som vi ska ha till räkmackorna till ikväll. Va helt okej faktiskt, men jag vill ju gärna ha en lite speciell vaniljkräm i så nästa semla jag äter, som också blir min sista för i år, kommer jag äta från Lanemos, deras verkar va dom bästa.

Va en liten sväng in på stan med Anders, men det blev bara mat på Netto sen i alla fall.
Och om 1½ timme blir det kibox på friskis&svettis, så jävla härligt eftersom jag inte fick träna förra fredagen.
Ha en bra fredag alla, kram...

Tack

Va och simmade förrut idag, har ju känt oss sååå stressade efetrsom kortet bara gällde till nu på mpndag, men tanta som stod där ändrade så vi fick månaden ut, så det tackar vi för, nu hinner vi ju i alla fall gå alla gånger.
Efter det har jag bara ätit, där här som Anders fixade igår, fläskfilé paprika, tikka masala krydda creme fraiche och vad det nu är i den, men jätte gott =)


Har bara kollat igen en massa tvprogram som va inspelat idag men nu ska jag iväg in till stan och möta upp en annan Emma, vi ska bara fixa lite på banken och sen ut till ikano, men det är nog bäst att jag går nu eftrsom jag ska möta henne 16.20 så...

081016

Just den dagen, den 16:e oktober förra året är nog en av dom värsta dagarna i mitt liv, jag blev nämligen påkörd av en bil i en rondell då, som tur va klara jag utan några värre skador, har lite kvar sen det men det värsta sitter i huvudet. Som nyss när jag cyklade just där kom det en bil i världens fart från ingenstans igen och han såg mig ju i alla fall och bromsade men fan va mitt hjärta slår, gör det fortfande, en halvtimme efter liksom, faaan va jag hatar det där minnet, vill bara glömma allt men det kommer alltid tillbaka så fort en bil närmar sig mig.

Annars idag då har jag bara vart på jobbet, hade så jävla kul me Emma asså, man garvar fan ihjäl sig med henne, för nu för tiden är hon nämligen sig själv helt och hållet när hon är med mig och då älskar jag henne verkligen.
Ne usch, ska försöka lugna ner mig här och slå mig ner framför tv:n nu tror jag.
Kram på er alla...


Take me back

Har tydligen fastnat lite här, framför allt på DC++, har äntligen hittat den här som Helen skrev om för ett litet tag sen.

Kan tänka mig att det blir nya ringsignalen nu, fast Anders kommer bli toookig för han hatar såndär musik =P

Har börjat tänka så mycket på London nu me, vill bara tillbaks dit, vill inte va i lilla tråkiga LInköping längre, t.o.m så Stockholm känns för litet nu. Trivdes så jäkla bra i London på nåt sätt, så va tvungen att ta lite Harrods te nyss för att jag skulle få lite av London i alla fall. Mne det värsta av allt är att jag vet att det dröjer så länge innan jag kommer dit igen, för jaaaa ett år är en lång tid. Men det är alltid såhär med mig, vill JÄMT bort. Nee ska sluta tråka ut alla bara för att jag har tråkigt här och bara längtar bort. Ha en bra kväll och god natt...

Stan

Dålig med uppdatering idag igen men har ju inte haft nån tid. Direkt efter frukosten blev det gymmet, sen en snabbis till af, mötte upp Annica och vi gick hem igen för att äta nåt, ärtsoppa för mig och macka för Annica, och sne drog vi iväg till stan igen. Och där har jag vart ändå tills nu, hitta faktiskt lite, kom på kort åt morfar så det ska skickas iväg, sen hitta jag en kofta, några toffsar och det här nya träningslinnet, älskar det.
Hitta nya träningsbyxor också som jag vill ha men det fanns inga 36:or kvar så får leta efter det.
Sen hittade jag såklart lite annat också men ska prata med Anders om några saker och sånt som inte riktigt va som jag ville och sådär men kändes bara så skönt att äntligen hitta något alls när man va på stan, va länge sne jag gjorde det men nu börjar vårtjoffset komma med så. Åhhh kan inte våren bara komma nu, snäääälla...


Maränger


Det jobbiga med att göra bearnaisesås är ju att det alltid blir äggvitor över, och vad gör man alltid när man har äggvitor över, jo maränger såklart. Kände idag att nu har dom där äggvitorna legat där i kylskåpet och bara väntat i över en vecka på att bara bli gjorda som gjorde det idag. Gillar sju sorters kakors recept ganska bra 3 äggvitor och 1 dl socker, skit smidigt ju, fast jag brukar ha inne dom lite längre än va det står bara.
Drog iväg till solariet idag igen me, dom har öppet mellan 6-22 och jag va där runt 20.40 för jag ville ju inte komma precis innan dom stänger men ändå så kände jag att det borde va ganska lugnt den tiden och det va verkligen, bara jag där så ska försöka åka runt den tiden i fortsättningen också.

Nu ska jag lägga mig i våran stora härliga soffa och glo på tv resten av kvällen tror jag, Bonde söker fru - bröllopet till att börja med, älskar våran boxer med...=)

Jävla rubriker då...

Förlåt men jag kommer bara inte alltid på nåt att skriva och då blir det sådär när det gäller mig. Men i alla fall vad har hänt idag då? Jo vi gick ju till ikano, träffa på Annic aoch Johan fär föresten, handlade typ bara mat, va inne på Nordik me men hade ju inte alla tid i världen och springa där ute eftersom det tar sin lilla stund att gå dit, blev väl ungefär 18000 steg för mig så rätt okej faktiskt. Kom hem fixa mat, chili corn carne som jag älskar och dessutom är det nyttigt.
Sen ner till vårt ica som vi har precis över gatan bara och in på apoteket med, köpte en ny flux för dne har ju mest flourhalt men jag funderar på den nya listerine men jag kanske skulle få testa den så väntar lite med den.
Sen åkte min älskling iväg till jobbet, saknar honom :( Prata lite emd mamma och Emma då och sen lyckades slöisen jag somna, fan jag hatar när jag somnar mitt på dan men när ingen har tid för mig blir det så tyvärr.
Sen ringde jag igen och störde Annica men jag ska gå på stan med henne imorgon så det är därför och nu sitter jag här med några mackor igen. Vad dan gick fort, och vad har jag fått gjort, inte mycket. Men nu ska jag läsa lite bloggar...

God morgon

Haha, tack Annica för att du sa till mig när jag e klantig, missade visst att skriva hur många timmar det av igår, skrev bara timmar tydligen men 6 timmar va det i alla fall..;P
Har som vanligt börjat morgonen med min smoothie, hade rabarber i idag, så lite surt men gott =) Har föresetn kommit på att jag får i mig typ 4 frukter tack vare smoothien varje morgon och man ska äta 5 frukter om dan så det får ju jag i mig nu för jag tar ju alltid en frukt nån annan gång på dan också så det är ju bra.
Skulle egentligen ha simmat nu idag men det får vänta lite eftersom min mamma gjorde en fläta på mig när vi va där och jag vill inte ta ut redan så därför blir det en långpromenad istället till ikano idag, så det är väl bästa vi går nu...

Embrace

Vart och jobbat i timmar idag, ganska okej faktiskt med tanke på att jag har det ganska lungt på mitt jobb.
Sen hem, mat och tvättstuga, va ute och gick en stund mellan tvättandet också, prata lite med Annica, tog en dusch också och passade äntligen på att testa min nya Gillette Venus Embrace och guuuud bra den va, jag lovar att amn märker skillnad på den och alla dom tidigare så den kan jag verkligen rekomendera, och dessutom får man  en mycket smartare upphängning mot dom andra också.


Nee nu blir den en liten muffins, fy men det är ju helg så, och jag lovar det är det sista dåliga och faktiskt det ändå dåliga idag med, okej 3 skumtomtar med men jag tvungen innan Anders käka upp alla;)
Men som sagt muffins och tv nu. Kraaaaam

Dumle


Såhär såg det ut på jobbet igår när jag gick hem, det va lärarelev Gustavsson (vem det du va) som hade lämnat den till ALLA på Veolia som det stod, påsen hade varit full ändå upp till kanten innan, typ 10kg eller så och när jag tog kortet fanns det kanske typ 50 kolor kvar, och jaa jag fuskade lite med några, emn det va ju faktiskt fredag me.
Idag har vi vart på gymmet i två timmar ungefär, häärligt eftersom jag inte kunde träna på torsdagen eller fredagen, fast det är alldeles för mycket folk på friskis & svettis, men jag har tränat där sen jag va 10 så jag trivs ju ändå där.
Idag ska JAG(!) köra till malmsätt och fira mamma, så kommer va där hela dagen och dt blir väl kanske inte den nyttigaste dagen idag heller, men fyller nån år så, och det är ju lördag me så.
Hoppas alla får en toppen lördag, kram på er...

Grattis mamma!

Idag fyller nämligen min underbara snälla lilla mamma år, så grattis till dig. Eftersom jag jobbar heeela dan idag mellan 11-20.30 så kan ja ju inte komma dit idag fast hon blir ju firad imorn av oss och Annica och Johan och det var det ju tänkt redan innan så men i alla fall..;)


Såhär ser det ut hos mig varje morgon föresten, har ju så jag kan göra i en mer normal mixer för när man ska hälla egentligen men jag tycker den där slår sönder allt bäst så.


Så här ser min det ut lite närm are när allt är ihopmixat och klart. Idag innehöll dne hallon, en banan och två apelsiner, och yoghurt och linfrön såklart för det ska den alltid göra. Fast i onsdags när jag hade rabarber i och la i den helt frysta mitt bland allt annat så att det typ inte blev krossat, osmart som jag är, så smällde det så dant att jag fan trodde att maskinen gick sönder fick jag sån panik att jag glömde linfrönen, emn äh en dag utan linfrön klara jag väl.
Hoppas föresten att Annica och Anders är lite nöjda nu, bilder, och dessutom äör dom stora..;)
Ha en bra dag alla, och framför allt du mamma...

Jobb jobb jobb...

Blev ju som sagt bara upp tidigt, halv sju, usch va hemskt det är. Sen iväg till jobbet, hade två tåg innan Hanna kom, guuud vilken tur jag hade att det var just Hanna som jobba, min favorit där. Alla är liiite speciella på mitt jobb om man säger så och Hanna är ju i alla fall normal. Och det bästa av allt är att jag jobbar större delen av dagen med henne imorn med, och ett par timmar med Emma. Emma va ashärlig förr, men se hon blev både tågvvärd och service har hon förändrats helt tyvärr, men jag har inte jobbat med henne på länge så får väl se hur hon är imorn för alla andra skiter hon tydligen i nu.
Känns ju verkligen att det blir skillnad me maten när man jobbar asså. Börja ju såklart me smoothien på morgonen, alltid lika god, va fan vrålhungrig sen innan jag fick äta mat kvart över tolv, blev lite rester då så tacogratäng, mums, och runt tre sen tog jag mackan också innan jag gick hem och nu sitter jag här med en liten macka till och några kex, inte det bästa men kände att jag lika gärna kunde ta dom istället för en macka till för kexen behövs ändå ätas upp, dom har legat öppna sen i somras nämligen. Föresten va jag längtar till sommaren...
Bion igår föresten, Lukas vill ju alltid få fram nåt i sina filmer, och jag lovar det fick han verkligen i den här me, riktigt bra men lite seg och så aknske i början men det gjorde inte så mycket, absolut sevärd i alla fall. Nu ska jag läsa bloggar...

Mammut

Har vart hemma hos mina föräldrar typ hela dan idag. Hade tre jeans som va trasiga som jag har lagat nu och ett par som jag la upp åt Anders.
Om tre timmar sitter vi alla tre och Annica och ser på Mammut, sf bjöd ju på förhandsvisning så Anders och jag lyckades ju få tag på 4 biljetter och eftersom Anders själv inte kunde förlja med för att han jobbar så fråga ja ju såklart några andra, och gratis är ju alltid helt okej så ska bli spännande att få se va det är för nån film, Lukas har ju alltid gjort lite speciella filmer så, men man kan ju alltid hoppas att den är bra i alla fall.
Dom ringde ju och fråga om jag kunde jobba imorn och på fredag me, så bye bye träningen men det är ju pengar istället så börjar 7.30 imorn så kanske blir lika dåligt me uppdatering imorn me, fy va jag är dålig ibland...

My perfect life

Japp om en halvtimme börjar det, hon är ju så jävla bara så det ska ju lätt ses.
Har varit riktigt duktig idag känner jag, tvättar fortfarande, kommer va klar typ halv tolv. Kul och tvätta i 8 timmar, not. Men det duktiga är att jag faktiskt redan har strykit allt redan, verkligen skönt att ha det klart och så slipper jag allt tjaffs om att jag ska stryka sen me, eller hur älskling..?
Har dessutom klarat ytterliggare en hel dag utan småätande, bara några mackor och ett äpple och en banan. Men det härliga är ju att jag inte känner att jag behöver mer, fast okej 2 dar har jag klarat men det är ändå så skönt att det går så bra nu såhär i början i alla fall.
Nepp ska väl hinna läsa lite bloggar nu innan det perfekta livet börjar. Nattinatti...

Previa

Jag sitter tyvärr inte allt för ofta vid datorn men känner ändå att jag åtminstone vill skriva ett inlägg om dan. Konstigt egentligen, trots att jag inte jobbat alla dar så har jag alltid så fullt upp me nåt. Idag vakna jag vid 9, fixa dagens smoothie som innehöll typ samma fast igår men me hallon också. Sen iväg till gymmet mellan 10-12, och direkt när vi kom hem va det bara att sätta igång me maten, som för övrigt är bland det godaste som finns, färsk pasta och en ädelostsås me kyckling, bacon och purjolök och lite så, sååå gott iaf..Det är därför jag har så mycket sås på me ;)


 

Under tiden som jag gjorde försökte jag få tag på min A-kassa me, som va omöjligt men Anders kom ju på att arbetsgivarintyg kunde man ju hitta på internet och då kom jag till och med på att jag fatiskt hade fått några från arbetsförmedlingen nån gång, ibland kan dom tydligen va till nån nytta.
När allt va uppkäkat och klart drog jag iväg till Previa för min sista vaccination. Vi har fått Twinrix från jobbet nämligen ifall dets kulle hända oss nåt, så nu är ju den tredje och sista sprutan fixad och jag är skyddad mot hepatit a och b i 10 år nu, perfekt ju om man ska utomland me =)
Sen (många sen nu tycker ja) så följde jag me till tågen och fick det där pappret lämnat, ska dit på fredag nu bara så det kan komma fram till A-kassan nästa tisdag. Kändes så skönt att ha det där fixat sen och jag skulle ändå inte hinna hem innan Anders åkte så därför gick jag tillbaka in till stan, men hann bara me Åhlens innan jag kände att jag va tvungen och gå på toa såklart. Jävligt tur för mig bara att jag valde affären som har typ allt, hitta lite bland annat så ville jag ha den nu Gillette Venus så en sån fick följa med mig hem.
Väl hemma sen möttes jag av tvättmedlet som Anders hade ställt fram, tack för det för annars hade jag glömt bort det helt, så det va bara att dra ner för trappan igen och börja tvätta, sen några telefonsamtal och nu sitter jag här.
Oj nu ska jag visst ner till tvättstugan igen ser jag...

Vem..?

Vem är jag föresten? Bara lite kort sådär kan jag väl säga att jag är en tjej på 21 år som bor i Linköping. En del personer som kanske kommer nämnas är Anders - min lille älskling, Annica - min syster, Johan - hennes man, mina föräldrar och står det nån annan är det såklart nån av mina underbara vänner. Mitt jobb är svårt at förklara egentligen men i stort sett tankar jag tåg och trycker vatten och tömmer fekalietanken på dom, och så städar jag dom och fyller på cateringen. Dessutom är det en hel del runt omkring det men aaa typ så iallafall, bara för att man kan ha nån koll på mig.
Har märkt att jag hatar att va hungrig, jag är verkligen den där som alltid småäter, framför allt framför tvn. Man kan ju typ inte ens kolla på nåt alls utan att äta, usch det här kommer nog ta längst tid att vänja mig av vid. Har bara ätit några mackor nu me nyss och jag känner mig redan hungrig , skumt, men nu får jag vänta lite och sen får jag väl ta nåt äpple och sitta där och hungra ihjäl.
Annars idag då om man bortser från mat (som verkar va svårt) så har jag solat, jag älskar verkligen och sola. Man blir så glad av att se solariet, jag måste va sjuk nånstans men det är så det är. Inte bara för att man blir brun, nee det bara är nån härlig känsla med att bara ligga där.=)
Ne nu ska jag läsa mina bloggar och få lite sommarkänsla av Danmark och sen får jag se om jag kan se klart på filmen jag böjade med, fast med ett äpplen eller två sen...


Första dagen




Det här va min frukost i morse, en banan, två kiwi, en apelsin, vindruvor, lite yoghurt och lite linfrön. Blev faktiskt riktigt gott och det är väl tur det för det här är ju vad jag ska äta nu i minst ett halvår till frukost. Fast jag kommer ju såkart variera med frukterna, redan imorn blir det ju nåt helt annat.
Efter frukosten drog vi iallafall iväg till simhallen, simma två kilometer och efetråt kolla vi hur många gånger kvar och på hur lång tid och jag har 6 gånger kvar på 2 veckor, kuuuuul. Ska höra efter om nån annan har lust och simma för jag kommer aldrig hinna med det där annars.
Börkar bli hungrig nu med, men fiskgratängen står ju i ugnen så. Hah just det, när vi skulle köpa fickgratängen föresten så kolla jag ju självklart innehållsförteckningen. Den med bara dill va faktiskt helt okej så vi sa att jag men då tar vi det då men Anders ville ju ha en me räkor och dill, ohh shit säger jag bara, dubbla innehåll i den och absolut inga räkor så köp inte den. Kan ju avslöja att det blev två dill tillslut...

Välkommen till min nya blogg

Imorn kommer jag börja skriva på riktigt här för då börjar nämligen mitt nya liv. Min nya sundare liv, så alla som vill kommer få följa me mig me min träning, min nya kost och min kamp om att försöka undvika E-ämnen och allt annat skit som vi faktiskt stoppar i oss. Men som sagt, det är imorn det, nu ska ja fortsätta svulla i mig och leva onyttigt..;)
Kram på er alla som vill följa mig

RSS 2.0