Sunday

Hallå på er! Har aldrig tid att skriva något på helgerna eftersom jag bara vill umgås med min underbara älskling hela tiden då. I fredags när jag kom hem efter en lång, jobbig och tråkig vecka så möttes jag av tända ljus, rosor, mina favorit munkar och Xider spring. Blev på riktigt bra humör då kan jag säga, och ska väl kanske tilläga att det är första gången jag får några blommor från Anders med...Det tog bara ca 4 år och 5 månader så snacka om att man blev glad då :)

Gårdagen bestod av "träning", fick ont i halsen så fort jag gjorde något så tog det väääldigt lugnt, shopping på stan och tvättning. Dessutom hade vi både ont i huvudet hela dagen med...Idag kommer dte bli en lugn härlig dag tillsammans och det ska bli så skönt att slippa tvätta som vi alltid gör på sönadagar annars.
Startade dagen med en räkbagutte och snart blir det en promenad för att fixa med nya busskort och en sväng till Anders jobb. Hoppas alla får en liak härlig söndag som jag ska ha. Kram på er!


Fredag

För en gångs skull är jag glad över att det är fredag för det sista dagen man ska jobba och sen är det helg :)
Dock kunde man ju gärna slutat liite tidigare, men det är bara leva med det. Regnar gör det här nu med, dock skulle det faktiskt gärna få spöregna så snön smälter lite mer. Som det är sagt är det ju även plusgrader, typ 2-3Hade gärna fått vara varmare men man ska inte klaga för det va läääänge sen det va så varmt.

Ser att klockan börjar bli mycket med, måste hitta lite att ta med till jobbet att äta och göra mig i ordning så bäst jag gör det nu. Hämtade föresten igår ut presentkortet som vi fick från jobbet med. En hotellövernattning i superiorrum på valfritt hotell i Stockholm eller Malmö och tåg resa dit med Veolias tåg. Dock går tågen lite sådär så kanske åker med sj iallafall med världigt snällt av dom att få det här tycker jag.
Tror dte får bli en tripp till Malmö, Anders har nämligen aldrig varit där och det va många många år sen jag va där sist, så vore skoj att komma dit igen...:)


Mot jobbet

Ska om en kvart ge mig iväg till jobbet, slutar inte förrns 20.15 och jobbar även en sån här dag imorgon med. Så händer verkligen inget i mitt liv under just dom här dagarna eftersom man ändå inte med något alls. Känns iallafall lite skönt att jag slipper jobba ensam som jag även gjorde igår.
Ha det så bra! Kram


Soligt

Härligt att vakna till sol 2 dagar i rad, skulle dock inte skada men några plusgrader också...
Hade inte speciellt att skriva om igår, satt bara och kollade på tv och läste bloggar typ hela dagen. Är väl i och för sig typ det jag har gjort idag med, men nu är det klart iallafall.
Hade nog den tråkigigaste dagen ever på jobbet igår, för det första så gick den som jag skulle jobbat med direkt när jag kom för han ville bara jobba halvdag. Kul att va själv hela dagen liksom. Och dessutom hade inte banverket fixat med spåren än då heller, så inga tåg gick. Fick dock in 2 st som satt ihop 20 minuter innan jag skulle sluta för tankning. Jättekul, allt va fruset opch man fick springa runt i minst en halvmeter höga snöhögar.
Hoppas det blr bättre idag, men nu ska det va fixat på spåren så hela 3 tåg ska gå, bara hoppas...

Känner lite panik med inför resa, frågan är om man ska åka någonstan nu i sommar eller till nästa vinter? Och vart ska man åka..?Hmm, mycket att fundera på, så bäst att kolla lite tror jag...Ha d så bra!


Frisk

Är SÅ glad nu, gick ju upp 7 i morse för att ringa vårdcentralen men kände direkt när jag vaknade att jag kände mig så bra. Kollade tempen och hade ingen feber och dessutom gör det inte ont när jag sväljer länge, får dock fortfarande ta i lite men inte som förrut och det gör ju framför allt inte sådär frukansvärt ont. Så ringer alltså inte till vårdcentralen nu.
Men jag undrar vad det va för något jag hade, för det va ju precis som om jag hade halsfluss fast jag ju nu tydligen inte kan ha haft det. Men hade ju feber i 3 dagar som va hemskt och hade ju den där smärtan i halsen, och det va inte som att ha ont i halsen när det svider utan det här satt mer i halsmandlarna, så undrar om det inte va något med dom bara som helt enkelt gav mig febern med. Eftersom jag dessutom va så svullen just vid halsmandlarna med, är fortfarande en del men det går nog över det med.

Känns så bra att kunna ringa till jobbet och säga att man är frisk nu och kan jobba tisdag-fredag :)
Och att jag vet att jag snart kan träna, kommer dock inte göra det förns lördag. Skulle kunna träna tisdag och onsdag annars eftersom jag jobbar kvällarna då men tycker nog att det är bäst att vila halsen och se till så den blir helt bra först. Och nu hoppas jag verkligen inte att det kommer några mer sjukdomar för det orkar jag inte...

Ne nu blir det en god frukost och sen ska jag njuta hela dagen av att vara frisk :)
Kraaam


Running up that hill

Min älskling är BÄST! Och jag älskat honom sååå...
Ni har säkert sett trailern på kanal 5 där dom visar nya säsongsstarter. Jag har undrat och letat så efter vad det är för låt dom spelar till det. OCh självklart har jag bett Anders om att den här låten bara måste jag hitta. Trodde dock inte det men så lyssnade han på p3 där han av en slump hörde låten. Som faktiskt är en av topp 20 någonting pga av trailern på kanal 5 för den har tidigare varit väldigt okänd. Men iallafall, han hittade den åt mig och jag är så glad :) Trodde nämligen aldrig att jag skulle få veta vad det var för låt...
Så här bjuder jag er på den också...


Halsfluss?

Usch så dåligt jag mår! Har läst om halsfluss och kommit fram till att det måste va det som drabbat mig, kul verkligen. Så det är bara att ringa vårdcentralen imorgon och sen kan jag äntligen få bli bra någon gång. Något jobb blev det ju inte idag, och pga att jag nu tror att det är halsfluss jag har blir det väl som tidigast att jobba på torsdag. Och jag som hatar att va sjukskriven, vill ju bara jobba. Och framför allt vill jag bara bli frisk...

För det första gör det ju svinont att svälja. Dessutom måste jag ta 2 tabletter alvedon var 4:e timme för att må bra, och det går ju inte. Och det leder till att jag sover bara halva natten när alvedonen hjälper, och dessutom mår jag såå dåligt om jag får vänta i mer än en halvtimme vilket jag ju gör. Som nu, tog alvedon klockan 6 morse efter att ha legat vaken sen klockan 3, fick sova kanske 1 till 1½ timme. Sen ringde jag jobbet och kunde ju inte somna om, så klockan 10 mådde jag dåligt som fan men fick vänta till klockan 12 nu. Så dom där 2 timmarma emellan bara skakar jag och vill bara dö för man mår så dåligt. Har aldrig varit med om att det blir så annars när man har feber, att man är såå beroende av alvedonen...

Läste också att vid halsfluss är ju halsmandlarna svullna, och japp det är mina. Dessutom  kan man få ont i öronen med, och ja det har jag också dock är det som värst när jag sväljer. Så som sagt, tror nog allt att det är halsfluss.

Tur bara att jag har min underbara älskling som gör allt jag ber honom om, går till ica en massa för min skull och så. Städat har han också gjort medans jag bara gnällde och säger att jag vill dö typ hela tiden. Så tack för att alla bryr sig...Kram på er!


Feber

Nu vill jag bara dö typ, hur mycket snö som helst och jag har blivit sjuk :(
Med alvedon har jag typ 37.8 och utan 38.5, kunde knappt sova inatt, har fått ca 2-3 timmar sömn och varje gång jag ska svälja får jag ta i. Åhh, jag som ska jobba imorgon...Vill bli frisk nu!
Ska ta mig en kopp te nu och sen blir det väl en del vila idag. Hoppas alla får en bättre helg än mig...


Orkar inte mer...

Jag vill INTE ha mer snö nu! Inatt har det ju kommit en hel del och nyss va jag ute och gick i det och det va hemskt! Det tar långt tid att gå och man blir alldeles slut av att gå i snön, eftersom jag dessutom gick i ett par tunga kängor med. Och inte nog med det, det är ju ca -7 grader ute med så va ju tvungen att klä mig varmt, så då svettas man för det och tar av sig mössa och vantar till slut. Men då blåser ddet så mycket att det va bara att ta på sig mössan igen...Och jag blir även så snorig när jag är ute i sån hör kyla så då ska man snyta sig hela tiden med. Plus att min hals gör ont idag...

Om jag är glad nu, jaa för jag är iallafall inne nu. Men nyss när jag va ute i ca 2 timmar va ja så arg. Fast lite arg är jag nog allt fortfarande. Kan det inte bara bli sommar nu, snälla...


Zyx

God morgon! Fredag och snart helg, det är alltid skönt :) För min del blir det skönt för att jag får ha Anders hemma, dock ska jag ju själv jobba på söndag men det gäller bara 5 timmar så det är ju rätt okej ändå. Ska köpa Global knivar i helgen, dom va ju så billiga på Cervera nu så bäst att passa på. Eller billigt och billigt, 2000 för 3 knivar, men annars kostar dom minst 3000 så...Är ju tokiga på våra slöa skit knibvar här hemma så ska bli så underbart med nya och jag har velat ha Global i mååånga år så det är klart man ska ha dom :)

Blir även att leta presenter, massor som fyller år och allt nu. Det är mycket hela det gär året faktiskt, men studenter och allt. Så en hel del gå på stan eller ikano får det bli och olja in vårat ekbord med, äntligen det är så torrt nu!

Men idag då, då ska jag ta det lugnt och så måste jag gå iväg en sväng till solariet idag med så jag inte bleknar helt. Men först frukost och sedan en Zyx, för jag börjar nämligen få ont i halsen igen :( Åh, jag som ska träna imorgon...


Kan tipsa om den här, men det ska va mint i citron! Och ta den inte om du inte har ont i halsen för dom bedövar fruktansvärt mycket...


Sy

Det blir att åka till Malmslätt igen för att nåla och sy så att dom blir klara, det är lika bra. Dock har jag väldigt ont i axlarna sen igår men när Annica ringde i morse och undra om jag skulle dit eftersom hon skulle det kände jag bara att det är lika bra eftersom jag inte kan komma dit nästa vecka. Så den här dagen blir liknande som igår ;)

Sjukt föresten va trött jag va igårkväll, tänkte ju ligga och läsa i boken ett par timmar som sagt...Men kom på att landet brunsås va på tv med så såg på det med och sen tänkte jag bara lösa lite på korsordet i vecko revyn som kom igår. Men jag höll på att somna med både tidning och penna i handen så va bara att släcka och ge upp redan halv tio. Så typiskt för jag ville ju för en gångs skull va vaken lite längre när inte Anders va hemma, men så gick det med det. Jag är ju egentligen en kvällsmänniska som helst går och lägger mig runt tolv typ, förutom igår då :/

Nehe, kanske bäst att göra sig i ordning då, ska ju iväg om ca en halvtimma så ;)
Ha det gött! Kram...


Kladdkaka

Träffade faktiskt på pappa idag i en buss så jag fick säga grattis till honom :)
Dagen har då tillbringats hemma hos dom, dock utan pappa som fortfarande jobbar. Blev lite mat och massage i deras fåtölj och sedan mycket sy, man kan väl säga att iallafall hälften är gjort nu så det känns skönt. Blev eveltuellt kanske att åka dit i morgon också så jag kan ha alla längder klara och kan byta dom mot julgardinerna iallafall.

Kom hem för en liten stund sen och känner mig ensam, men bakade en kladdkaka som står i ugnen nu så har jag något ;) Har faktiskt tänkt göra det ett tag så va mest därför och sen blir nog Anders glad när han får smaska imorgon...
Är ju typ inget på tv ikväll heller, bara halv åtta hos mig så blir nog att se det och sen fortsätta läsa i Marilyn Mansons bok ett par timmar. Har ju aldrig tid att läsa annars, men nu så :)
Just det har ju glömt berätta om bion Annica och jag va på, den va bra, inte bästa jag sett men bra och absolut sevärd. Dock va det HEMSKT att sitta längst ner, hade såå ont i ryggen igår och lite idag med, därför va det skönt med massage idag ;)
Ha en fin kväll alla och godnatt!


Grattis pappa!

Idag fyller min lille pappa år, stackarn ska idag jobba typ hela dagen och så ska han till läkarn med. Men men sånt är ju livet ibland, men jag önskar honom iallafall en bra fördelsedag.

Får se om jag träffar honom idag,s ka hem till dom idag för att sy på våra gardiner här hemma, har fortfarande kvar julgradinerna och skulle ju va skönt att slippa dom snart. Men mamma kan inte göra så mycket då hon dels har ont i ryggen och dessutom en tennisarmbåge som gör att det inte är så lätt att sy gardiner med ett tugnt tyg dessutom.

Ska även förbi arbetsförmedlingen idag och lämna in ett papper och så ska jag även till solariet. Och sen ikväll ska jag va ensam eftersom Anders sover hos sina föräldrar inatt pga av jobbet. Får se om jag kanske kan träna imorgon med, börjar bli bättre, men samtidigt vill man ju inte börja träna för tidigt så man blir sämre igen, men får väl se...

Igår va jag i Norrköping hela dagenför att träffa Malin, vi gick på stan och lite så, åt lite mat och dessutom fick jag se deras nya lägenhet, jättefin med en stor förnsterbräda som jag gärna skulle sno ;) Helt nyrenoverad så riktigt fräsch va den med! Prata om att kanske åka till Ullared tillsammans med, men nu är bara Anders problemet, lyckas övertala honom om det är inte det lättaste...
Blev det någon semla för er igår? Jag åt faktiskt ingen men jag lider inte av det eftersom jag ändå inte äter mandelmassa. Dock köpte jag en åt Anders som jag blivit rekomenderad, från bagarstugan, och den va god för att av köpesemla, tror nästan att dom gör mandelmassan själva, och bullen va riktigt bra med, jag smakade bara en liten bit men det jag upplevde av den va iallafall väldigt bra. Och även enligt Anders som smaskade i sig denäkligt fort, det han kunde klaga på va lite för hårt vispad grädde och lite mycket kardemumma i bullen, men annars bra. Nu ska jag ringa mamma och sen börja ge mig in mot stan...


Ny vecka

Hallu...
Nu vecka nu då och jag hade önskat att jag hade stått på en crosstrainer i morse men nepp, forfarande förkyld så får väl feta till mig lite till istället. Eftersom jag dessutom ska käka popcorn idag med så ;)
Nerå popcorn är ju helt okej iallafall men är bara så irriterad på det här, men bara och hålla sig undan allt va träning innebär och bli frisk nu. Anledningen till popcornen är helt enkelt att jag och min syster ska på bio ikväll, förhansvisning av I love you Phillip Morris, längst ner i hörnet sitter vi så kommer väl ha ont i nacken i morgon ;)
Och popcornen ja, Anders har en sån där meny som han måste hämta ut innan den 28:e februari så därför blir det lite smått onyttigt en månad.

Bion börjar klockan nio men redan klockan sex så hämtar Annica mig så ska vi kolla bebiskläder :)
Nu ska jag gosa tills dess med min älskling. Och glöm inte att käka en semla imorgon föresten!


It's a boy

Idag klockan 13.22 fick en av mina allra bästa vänner en liten pojke, såå söt och hur gullig är det inte att han kom på alla hjärtans dag...Ska träffa dom nu i veckan och gosa med honom :)
Jag är verkligen så glad för deras skull och det är så roligt när något sånt här händer för en så nära till en, för det innebär att jag kommer få lukta och hålla honom massor...

Har haft en bra alla hjärtans dag iallafall, dock blev det lite lustigt pga av borr och lite så men nu har vi fått upp våran fina lampa ovanför matsalsbordet.
Kramkram på er och framför allt till Emma...


Alla hjärtans dag

God morgon!
Idag tycker jag vi ger alla en extra kram bara för att. Man behöver inte göra en stor grej av alla hjärtans dag för det är klart att man alltid ska uppskatta och älska alla ens nära och kära men det skadar ju inte med en liten extra tanke på något sätt tycker inte jag.
Att sen Anders fick en morgonrock och en rakapparat av mig handlar om att dels är det faktiskt roligt att få något på den här dagen och dels så hade jag tänkt ge honom det redan i julas och dels för att han behöver det och vill ha det så ochdessutom unar han sig aldrig något själv.
Men som sagt man behöver absolut inte ge folk saker, men en liten tanke, ett sms eller kram eller så kan man väl iallafall ge.

Strax blir det lite städning här som aldrig hanns med igår eftersom det blev en softisdag igår med shopping och middag på hamlet. Efter det vid halv ett kommer Annica och Johan och hämtar upp oss för att sedan fira pappa som fyller år på onsdag. Mormor och morfar kommer också så ska gratta dom för deras vinst i postkodmiljonären. Dom va faktiskt med i tv:n i fredags :)

Hoppas alla ni får en fin dag! En stooor kraaam till er!


Ledsen

Jag är såå ledsen nu, alla andra får träna men inte jag :(
Anders kände sig dock lite smått snorig men gac sig iväg iallfall efter mycket tänkande. Själv är jag ju inte direkt bättre, utan betydligt värre skulle man nog kunna säga eftersom det inte va så farligt igår. Och jag hoppas så mycket på att den här förkylningen inte varar längre än den förra som jag hade för drygt en månad sen...

Dagen idag då, ska plocka undan lite här hemma så ska Anders städa sen, inte gjort på 2 veckor å fy va damm det är överallt. Så ett tips, städa en gång i veckan så blir det inte så jobbigt. Fast vem orkar det egentligen, inte jag iallafall ;)

Efter det ska vi in till stan en stund, går väl och tittar lite och så ska vi äta något ute, blir idag istället för imorgon som vi tänkt. För imorgon ska vi ju fira pappa så då går dte ju inte.
Det blir våran dag det, en lugn och skön dag helt enkelt. Kraaaam på er!

Jag vill ha varmt och soligt nu, så man slipper bli sjuk...


Fredag

Det är ju såå typiskt att man ska bli sjuk iegn. Kände redan lite igår i halsen och idag va det lite värre, även lite i näsan med. Så blev ingen träning idag och kan tänka mig att det inte heller blir imorgon :(
Jävlar vad arg jag blir, tror inte någon kan förstå vad träningen betyder för mig just nu, den är liksom allt och kan jag inte träna går jag ner mig totalt.

Har typ varit ledsen och lat därför hela morgonen, suttit vid datorn och framför allt tv:n hela dagen. Ska väl se om jag kan regöra toaletten och göra lite nytta iallafall.
Just nus tår en fiskgratäng i ugnen och den ska ätas om en halvtimme när Anders kommer hem. Sen halv 4 börjar jag jobba till 23.10 och Anders jobbar igen melllan typ 9-3, kul...
Hoppas bara så mycket att jag är bättre till imorgon, men tror jag det? Nee nu är jag säkert sjuk i 3 veckor eller något och då dööör jag :(

Som ni märler har jag ändå inget att skriva om och är bara jävligt sur så tror nog jag slutar här. Men hoppas alla får en fin helg!


Hmmmm

Hejhej!
Sista dagen som jag provjobbade idag. Han hade sagt att jag skulle va ute med tjejerna i butiken och göra mackor/smörgåstårtor. Så jag sa helt enkelt till dom när jag kom in att jag skulle jobba med dom idag. Och det gjorde jag, max en halvtimme till puckot kom för då skulle jag helt plötsligt jobba med honom. Lite skumt tyckte jag då han dels hade sagt att jag skulle va där ute och dels för att det är det som man skulle jobba med, men men...

Känns iallafall inte som att jag kommer få det där jobbet, han skulle ringa den som får det inom 2-3 veckor. Hör man inget får man det inte, sjysst att han kan slösa några minuter på alla oss 3 som provjobbar där :/

Lite ledsen är jag nu, för dom få minuter då jag verkligen va med tjejerna kändes det bra verkligen och jag va glad. Och eftersom det skulle varit det man skulle jobba med känns det tråkigt att jag inte fick testa det mer för dte kändes ju som att jaa men det här jag tänka mig att jobba mig. Istället får jag stå där 3 dagar i rad med en grek som typ inte kan svenska, pratar typ nada och blir tjurigare för varje dag man är där. Men det är bara att vänta i 3 veckor så får ja väl se, på fredag ska jag iallafall till mitt underbara jobb och träffa Hanna och Owe :)

Nu kommer snart Anders med vilket gör mig sååå glad. Och imorgon ska jag få träna med :D


Bageri

Upp tidigt i morse för att provjobba på ett bageri typ där jag bor. Men när ja kom dit behandlade alla mig som om det redan va klart att det är ja som ska jobba där, kändes lite konstigt...
Iallafall så va det inte så roligt, hade glömt hur det va att jobba i ett bageri men kom snabbt på det och minns tyvärr varför jag inte vill va där. Att jag dessutom fick jobba med en grek som pratade jätte fort och inte så bra svenska gjorde inte direkt det hela bättre. När han nu väl sa något fick jag fråga om hela tiden, inte så kul direkt för man känner sig elak men hör man inte så gör man inte...

Men det som gjorde mig glad är att man tydligen typ inte ska jobba i bageriet utan i butiken och att göra mackor och sånt. Ska testa det på onsdag och då med svenska tjejer :) Hoppas det känns bättre då bara.

Träning blev det inget idag, tror inte jag orkar det dom här 3 dagarna för då kommer man dit så sent. Lite tråkigt eftersom jag är så inne i träningen nu och den betyder så mycket just nu, men så är det. Hoppas bara inte att jag blir sjuk vilket jag är lite orolig för pga ett öppet fönster i bageriet. Känner mig lite snorig men hoppas jag kan hålla mig frisk, snälla snälla...

Nu ska ja äta något och snart kolla på halv åtta hos mig. Säger godnatt nu med till er!


5:e dagen

Som jag va på gymmet nu den här veckan, och mer blir det, ska ju dit imorgon med så hela 6 gånger den veckan. Kan ju säga att jag inte har så där jätte stor lust att ta mig dit lämgre men måste man så måste man. Och det gäller ju kanske typ 2 månader till bara så det är ju inte hela livet direkt. Bara och stå ut och kämpa en kort del av sitt liv för att må så mycket bättre sen. Det är det värt, och det är det man måste tänka på hela tiden.

Snart kommer Anders hem och då blir att laga lite mat, fisk och potatis får det bli idag och jag vill bara äta NU för jag är så hungrig!

Vad har hänt nu i veckan då, eftersom jag skriver så sällan. Jag har som ni kanske förstått tränat då, sen har Annica varit här och vi va även på ikano dä'r jag hittade massor. Mycket träningskläder bl.a. och lite så, sen va jag hos mamma och pappa en dag med och hjälpde till med våra gardiner. Kommer inte ihåg så mycket mer som hänt men har haft ganska fullt upp helt enkelt och inte haft tid och skriva något. Fick också ett samtal från bageriet här i närheten där jag ska provjobba ett par dagar nästa vecka med start på måndag. Så får får man väl se hur det blir med det :)

Nu ska jag göra plankan och se om jag kan äta något litet så länge...
Har ni smakat nya ballerian kladdkaka föresten? Om inte, gör det! Och doppa dom i mjölk som det står med för annars smakar dom typ bara som choko. Men när man doppar dom så blir dom farligt goda, mmm...


Februari

Blev ju kanske liiite ledsen i morse när man snarare hade gått upp stället för ner, men det va ju väntat med gårdagens mat. Januari blev det ju lite sådär med allt, sjuk och så men i Februari och alla andra månader då jäklar. Hoppas inte på mer sjukdomar bara...
Blev såklart gymmet nu på morgonen, crosstrainern en timme och jag är såå hungrig nu. Så snart blir det mat och resten av dagen kommer gå att ta hand om min kropp. Först ska jag gå en sväng till solariet och sedan blir dte ansiktsmask, fotbad och sådär. Sånt behövs ibland.
Jäkligt skönt att det bara va 0,5 minus ute idag föresten...
Kram på er!


RSS 2.0