Söndag

Har haft en ganska lugn och skön helg trots att jag jobbar. Dock har jag den bra jobbhelgen och dessutom kommer vi alltid överens om att sluta lite tidigare istället för att bara sitta av sin tid, skönt och uppskattas lite extra på helgen.
Nu slutar jag om ca 4 timmar om nästa vecka jobbar jag endast 3 dagar :)

Börjar bli lite orolig för att jag ska bli sjuk, känner mig lite sådär ibland och hostar en del. Jag vill ju träna, så det är självklart därför det känns lite jobbigt...
Men jag försöker göra allt jag kan för att hålla mig frisk just nu, så det är väl bara att hålla tummarna ;)

Nästa vecka åker, typiskt nog, Anders iväg torsdag- söndag till Sälen med jobbet. Jag är ju bl.a. ledig fredag- söndag så det känns riktigt trist, men få ska jag passa på och göra allt som inte han vill. Ev. ska även mamma och jag ta en liten tripp till huvudstaden med, panik över att JAG kanske ska köra i Stockholm...
Men det är väl bra och utsätta sig för lite ibland kanske ;)


Helg

Och jag är ledig den här helgen, såå skönt :)
Nyss blev det ett tufft pass på gymmet just för att det är helg och man kanske äter lite onyttigare då.
Jag känner mig faktiskt lite duktig den här veckan, har nämligen tänkt att jag ska hålla mig till godis och läsk på fredag- söndag. Man kanske tycker att det är självklart och jättelätt, men inte för mig tyvärr. Men den här veckan har jag klarat det och jag hoppas att det håller i sig :)
Imorgon blir det extra onyttigt eftersom mammas ska firas då, men på söndag blir det 100 längder i simhallen sen så.


2012

En av mina tankar det här året är att jag ska blogga mer, känns som att det startat bra...;)
Men på något sätt har det tagit emot lite när jag sett det förra inlägget och tänkt på hur lycklig jag va just då. Sjukt egentligen hur olika ens dagar är, idag sitter jag på jobbet och det är typ inte en människa här och jag har bara tråkigt. Och sist då när jag skrev va jag överlycklig, i underbara New York bland massor med människor och allt det härliga. Jag är verkligen inte den som säger borta bra men hemma bäst, framför allt inte när det gäller just New York...Jag tycker inte det är kul att komma tillbaka till vardagen och börja jobba som alla andra tydligen vill. Det enda som e bra här att alla man känner är ju här såklart och så träningen :)
Men annars längtar jag bara till jag får va ledig och komma bort lite igen...


RSS 2.0