Myresjöhus

Sitter med min iPad på väg hem från Mjölby nu. Tänkte att hellre att jag bara skriver utan någon bild än att jag aldrig skriver något alls ;) Jag har varit och hälsat på en kollega som är mammaledig, alla föräldrar vill ju ALLTID att man kommer hem till dom så det ca väl bäst att göra det... Dock känner jag så tydligt när jag kommer till en sån här liten stad som Mjölby är, att jag skull dö om jag bodde såhär... Och speceillt nu när jag och Anders ska till Myresjöhus idag med, för att prata lite om hus som vi vill ha, få lite offerter och så. Vi ska ju även lyckas hitta en tomt med, och just där kommer då Mjölby in. Jag tänker alltså INTE bo så långt ifrån en större stad! Ska i alla fall bli sjukt kul att titta på lite olika husplaner idag, drömma sig bort lite:) Senare ikväll blir det sedan hockey och middag med allt där till i Cloetta Center. Nu ska jag strax kliva av pendeln och äta något litet innan drömmen...

Att det ska va så svårt...

Att helt enkelt ta det här datorn någon gång då och då, men nepp, jag älskar mig ipad och använder tydligen bara den. Många gånger tänker jag att jag ska skriva, men jag orkar konstigt nog inte sätta mig med just den här datorn. Sjukt dåligt ursäkt till att inte skriva, men nu gör jag det ju iallafall :)

Jobbar en del kväll just nu och eftersom jag är förkyld kan inte träna så sitter mest hemma och tar det lugnt och försöker bli frisk. Så typiskt bara att jag blev förkyld igen, fick det för ca 4 veckor sen och hade inte varit helt frisk särskilt länge innan det alltså kom igen. Jobbigt att börja om med träningen igen, hade ju just kommit igång rätt bra tyckte jag, och så var jag tvungen att sluta. Jag vill träna nu...
Man märker dock hur mycket tid man lägger på träning när man inte kan träna, jag har ju hur mycket tid över som helst nu känns det som. Men jag önskar ändå att jag fick lägga den på träning, eftersom jag älskar det...

Annars händer det nog inte så mycket just nu, jag bara ligger hemma och tar det lungt som sagt för att bli frisk och så jobbar jag. Jobbar som mest just nu dessutom som på ett sätt känns det som att jag bara jobbar, men samtidigt gör det inget, när jag ändå bara är "sjuk".

Jag ska se om jag orkar lägga upp en massa bilder från Rom senare. Det var ju nämligen min 25-års present till Anders. Vi var även i Göteborg och Varberg tidigare på semestern och även i Danmark efter det. Men mest bilder finns det ju såklart från underbara Rom...


Kan bjuda på en bild inifrån Colosseum iallafall ;)


Helg för mig..

Är det lite grann just nu, va på möte idag mellan 9-13.15 och blev dessutom bjuden på lunch på underbara Stångs en timme av den tiden. Skulle egentligen varit ledig idag men fick va det imorgon istället eftersom jag kom på mötet. Sen jobbar jag helgen, så just därför ser jag detta som min "helg". Kommer verkligen bli skillnad på mitt jobb, och det ska bli spännande att se om det går åt det positiva eller negativa.

Jag vet att det åter igen va lääänge sen jag skrev något men eftersom det händer så mycket för mig framöver så har jag lovat mig själv att börja skriva igen, även fast jag inte är ikapp med bloggarna jag läser ;)
Så nu hoppas jag att jag håller vad jag lovar för en gångs skull.

Jag ska lägga in massa bilder från både London och Rom som även varit i nu. Min älsklings 25-årspresent från mig... Och den 22 till den 28 December kommer jag och Anders att åka tillbaks till våran favoritstad, och den här gången ska jag skriva mer om det. Längtar otroligt mycket dit, Victoria's secret, Starbucks, Top of the Rock, Pommes Frites, Uggs, Central Park m.m. Sjävklart ska vi till New York, igen! Kan inte beskriva hur lycklig jag är..:)

Dessutom planeras det mycket om vårat hus som vi kommer börja bygga om ca 1½-2 år. Och även våran Europaresa till nästa sommar..Så det är mycket just nu, och som sagt det ska skrivas om här, så det så!
Men först nu blir det ett härligt gympass :)


Macy's "lilla" julavdelning i September, man kan ju bara drömma om hur det är i hela New York i December då :)


RSS 2.0