Det går mycket bra

För första gången går det riktigt bra bra när jag bestämmer mig för en sån här slags diet. I och med att jag alltid försöker äta samma tider så blir kroppen bara hungrig då, och sen efter blir jag proppmätt, förminskad magsäck :)
Jag ser verkligen fram emot all mat och allt känns så gott. Känner mig faktiskt inte alls frestad av det som andra äter ens. Och träningen går ju också superbra, sprang ju en mil sist på en timme.
Märker redan att jag blivit smalare, tänker inte väga mig förns dom här 5 veckorna har gått. Men man märker ju på kläder allt allt blir större, och dessutom känner man ju sin kropp. Så jag vet att jag blivit smalare, så det känns bra :)
Anders gör ju samma sak som mig just nu, fast med lite fusk, men han har ändå redan gått ner 2kg på 4 dagar!
Farligt för honom det här, så har får allt äta lite annat med...

Det ända som känns jobbigt är att just nu handlar typ allt i mitt liv om mat, träning och jobb, men men det är det värt. Det är ju för min kropps bästa.
Men har alltså just därför inte så mkt mer att skriva om än just det här.
Förutom att jag hatar cancer och att det känns så orättvisst ibland...


Nyttig

Jag har visserligen börjat träna igen och verkligen kommit igång bra med det. Senast jag va på gymmet sprang jag 9 km och tänkte ta 1 mil idag, och jag har ändå bara tränat 10 gånger. Man märker hur fort kroppen vänjer sig vid att träna. Men känner att jag ändå vill göra något mer, så från och med idag och 5 veckor framåt blir det att äta sallad eller soppa till middag. Och byta ut allt mjukt bröd till knäckebröd. Eventullet äta något annat till helgerna, men då ska det va mycket sallad, en stor kött/fikbit och lite lite ris/pasta/potatis till. Inget godis eller chips eller så såklart. Helst ingen läsk heller, men cola får jag dricka, va ju ifrån det en månad en annan gång, och det gör jag aldrig om. Men inte så mycket cola får det inte bli då :)
Så nu tänkte jag ta mig ett par knäckebröd och sedan ge mig igen till gymmet. Ha det gött!


2011

Nytt år nu då, känns lite sorgligt då jag som sagt verkligen gillade 2010. Men det ska samtidigt bli spännande att se vad det här året har att bjuda på :)

Nyår blev här hemma, bara jag och min älskling. Vi gjorde först en toast med tonfiskröra, sedan black & white med hemmagjord bea såklart och även en egen potatisgratäng med nästan 1 liter grädde! Till efterrätt några, timmar efter den övriga maten, blev det chokladalmousse med crisp. Va fruktansvärt mätt hela kvällen kan jag lova...Vi gav oss även iväg på Linköings nyårsfirande i form av en ljud och ljusshow som va mycket fint. Och vid tolvslaget stod vi och frös på balkongen och tittade på alla fina fyverkerier.

Men nu är det nytt år som sagt, vilket innebär att vi ska ta hand om våra kroppar. Något som känns underbart, man känner sig redan lite lättare ;)
Matlista för hela nästa vecka är klart  och idag blir det att ge sig iväg till gymmet en liten stund.

Igår hade vi en riktig fixardag, tvättade allt möjligt i sammanlagt 12 timmar! Dammsög även hela sägen sängen, alla madrasser och under och allt så. Rensade även ur alla skåp med mat och fick ordning där, även kylskåpet kollade vi igenom och gjorde rent. Så det blev mycket jobbiga saker som blev gjort, idag städar även Anders hela lähenheten, dammar och dammsuger, det är hans jobb det. Mitt jobb är toaletten och det gjorde jag igår, så efter den här helgen kan man iallafall säga att det är rent här hemma hos oss. Känns skönt att börja det nya året så :) 


RSS 2.0