Konfirmation

Ganska nyss hemkommen från det nu, och mätt är man fick smörgåstårta som är så gott :)
Skulle egentligen sprungit idag men jag är såå seg så gör det omorgon istället, får bli nån lång promenad sen när cykeln på tvn är slut som Anders måste se på.
Under tiden ska jag baka en sockerkaka som det ska ringlas choklad över. Chokladen har legat på en bakplåtspapper ett tag nu, sen jag doppade chokladbollarna i den, och den har inte slelnat riktigt är så Anders ville ha en sockerbaka med det på. Kanske blev lite sugen efter att ha sett mammas för ett tag sen ;)


Vilken dag!

Uuuunderbart väde idag, så idag har vi passat på att va ute. Började dagen med gymmet 2 timmar men så, då blev det solning på en kulle i 2 timmar, helt lagom tid och den här gånge smörjde jag först in mig med solskyddsfaktor och sne oljan, blev lite färg ändå och inte bara röd den här gången...

Sen drog vi in till stan lite snabbt, kolla badbyxor till spinkisen som är så smal att vi till slut fick gå till barnavdelningen ;)
Och bäst av allt så tog vi oss en varsin stor ben&jerry glass, jag testade dom nya sortberterna och min favortot bohemian rasberry, jättegoda alla tre. Och alla Anders sorter med, mmmm fan vad jag älskar ben&jerrys glass, va gör alla knäppon här i linköping vid bosses egentligen?

Ska hjälpa till lite med maten nu, blir lövbiff, kroketter och nån egen god sås på balkongen, mums!

Inget

Han svarade på kvällen sen så imorse fick jag veta att han fortfarande (!) inte visste helt säkert men han trodde att han skulle jobba så den här gången struntade vi i det nu. Blir jobb 2 dagar för mig istället som sen blir shopping i Stockholm istället kanske. För Malin sa att han vill ju säkert att hon kommer nån annan dag och om inte annat så åker vi ändå men det får bli efter Danmark då. Så nu blir istället närsta resa Jegum i Danmark och dit längtar man ju massor.
Vi har ju bestämt lite olika som var och en ska ha med sig och jag har nästan fixat allt. Sen ska jag bara skriva upp en kom ihåg lista för allt som ska packas ner också och om typ 2 veckor åker vi, yippiee.
Älskar danska wienerbröd och birkles :D Och Danmark överhuvudtaget för den, så fina stränder där med, bara det blir fint väder då, hoppas hoppas hoppas.

Kanske skulle börja med maten, en köttfärstårta med grönsaksfyllning blir det. Har ju hittat lite som låter gott när jag skrivit in alla recept i datorn och det är ett av dom som lät gott. Sista gången till naprapaten iadg med och direkt efter det jobbet. Så blir nog inget mer från mig här idag men ha det så gött. Kraaaam

Stugan i Danmark :)


Arg

Blir så arg, det där jäkla puckot hade ju inte svarat innan malin skulle sova vid 8. Får väl se om hon skickar nåt mess sen inatt om hon har fått nåt svar. Annars blir det jobb för mig på fredag mellan 16.35-24.00 och det blir det även imorgon. Men jag ville ju till Stockholm och jag blir bara så arg när man inte ens kan svara på en hel jävla dag, hur är man skapt då egentigen?Han visste ju att hon ville ha svar idag senast, åhhh idiot!!!

Anders kommer nog snart och bäst att jag stillar min ilska så jag kan somna nån gång. Men godnatt alla och dröm så sött...

Ja eller nej

Åhh blir tokig på att aldrig få veta om det blir Stockholm eller inte, blir det inte det nu har vi en som blir ledsen, nee två för Anders vill ju också gärna dit nu. Men snälla lilla pucko, sluta jobba och svara för i helevete!

Emma borde komma när som helst nu. Så ska väl se till så jag är helt klar kanske. C ya...

Grått

God morgon! Anders ligger och sover, eller sover vet jag inte men ifall vill jag inte störa honom för han kom ju hem när jag sov igår. Pappa borde komma snart med, glömde Anders mp3 hemma hos dom igår.
Jaha nu kom han upp ändå så då kan ju göra mig frukost nu.

Såå tråkigt väder idag, mulet och blåsigt och lär väl komma regn med, men idag gör det faktiskt inte så mycket. Ska väl springa, stryka och sen träffa Emma senare idag, det är allt jag vet. Och när man ska stryka vill jag inte ha soligt så därför är det ju helt okej att det är såhär idag...
Lite frukost då, kramkram på er.

Ta mig dit

Jag ligger sååå mycket efter med alla bloggar men läste ikapp mammas och Annica nu och rullade bara lite snabbt igen Kenzas, och det skulle jag INTE gjort...
Hon har ju varit i London nu och jag längtar så mycket tillbaks dit, snälla kan inte nån bara ta mig dit?
Åhhh nu mår jag dåligt, tänkte sova men nu bara drömmer jag mig bort till allt där...
Dessutom vill ja, nee jag måste till Stockholm nu i helgen, och sen Danmark men jag måste vekligen till London och det snart.
Godnatt alla som kan somna...

Hemma

Hemma från mamma och pappa nu, har fixat med lite bilder och sytt lite där och dessutom fått träffa mina underbara föräldrar såklart :)
Vi va ute och gich lite också så lite nyttig har man allt varit, men när vi va nästan hemma igen började regnet ösa ner, ganska tur där.

Nu blir det att fortsätta skriva lite recept och sen äntligen hemma.
Har fått en bild på den färdiga tårtan nu föresten, såg ju lite tråkigt ut itan frukterna men tänk att hon lyckades att lägga på allt utan att chokladstaket gick sönder.

Recept

Dumma mig, solade så länge och med bara olja så nu har jag bränt mig lite, värst i ansiktet men får väl leva med det nu. kan ju bara hoppas att det är bättre imorgon och nu ska det smörjas in med solskyddsfaktor lovar jag.

Har suttit och skrivit recept på datorn ett tag nu, men man blir så fel i huvudet efter ett tag så nu tänkte jag kolla på solsting&snesteg som jag va och kollde på i Norrköping på för kanske 1½ månad sen. Den va ju så bra där och får väl se om det blir lika bra på tv.

Men först ner till Ica och köpa mjölk och yoghurt, och så göra mig några mackor och varm choklad med grädde i.

Sol

Vilket härligt väder vi fick här idag, det skulle inte bli det men man tackar ju för alla sol man kan få :)
Glömde visst att skriva nåt alls igår men har haft så mycket nu att jag inte riktigt haft tid. Idag har det blivit löpning, städning, tvättning, inhandling och plantering av blommor, njutning av solen och lite så.

Nu skulle jag mest av allt vilja gå till karamello och köpa mig lite ben&jerry glass, men känner jag Anders rätt blir det nog tyvärr inte så ;( Men nån promenad i det här underbara vädret vore ju inte helt fel så får väl se hur det bli.

Imorgon blir det nog dåligt härifrån då med, ska nämligen när stan öppnar hitta present till våran kusin som konfirmeras på söndag. Och efter det ska jag till malmslätt för att lägga mig och sola ett par timmar om smhi håller vad dom lovar. Kommer även bli en sväng dit på tisdag för att sy lite och så.

Och bäst av allt den här veckan har jag Malin gumman att tacka för. Hon ska troligtvis till en i Stockholm som så gärna ville träffa henne att han bjuder på bensinen upp, och självklart tar hon med sig med och Anders då. Kommer bli där i 2 dagar i så fall och nu är det bara att hoppas. En stor grön/gul lampskärm måste hittas, gärna nåt tyg med och nya jeans vore inte heller fel och säkert hitta man nåt något annat där med.

Ska läsa ikapp lite bloggar nu tror jag, men vi hörs. Kramar

Hotelrummet i Tranås där vi nyss va, super fint och stort :)

Bröllopstårta

Dåligt med uppdatering nu ett tag men igår jobbade jag hela dagen och idag har jag varit i Norrköping och hjälpt till med bröllopstårtan. Alltid lika kul att träffa Malin och att göra tårta, och framför allt göra en tårta tillsammans med Malin ;)
Vi arbetar nämligen bäst tillsammans just när vi ska göra tårtor.

Kom hem strax innan kiboxen som vi ju såklart va tvugna att gå på eftersom det va sista gången dne här terminen. Både skönt men samtidigt lite tråkigt och, men man passande ju på att ta i ordentligt idag.

Nu står en ost och skinkpaj i ugnen som snart ska smakas i av oss, är såå hungriga...

Emma-Lee

I min ensamhet märkte jag att det inte bara får va tyst och eftersom all musik fortfarande är kvar på den andra datorn och jag tröttnat på nrj nu så fick det bli Johan Palms låt Emma-Lee och tänkte att om det nu är nån som missat den så gör ni ju inte det nu iallafall :)

Fint

Är hemma nu efter begravning och fika och allt. Begravningen va ju bara så fin, en som kom med gitarr och spelade en låt som han hade sjungit på sin fars begravning och låtar som man själv visste att farfar ville ha och allt. Dessutom en liten, personlig och som sagt väldigt fin begravning blev det. Och nu kommer du få det bra farfar...
Det kommer sen hänga ett löv i ett träd med hans namn på och nån bricka vid en mur tror jag så dit kan man alltid gå och minnas. Som tur är har man ju, som jag skrev nån gång förrut, fått en del fina minnen av min farfar.
Han va en väldigt speciel farfar men han va min farfar och han finns fortfarande kvar i hjärtat...

Nu när jag kom hem till mig här känns det rikigt ensamt och tomt vill jag lova, saknar bara nån.

Begravning

Det blev visst en regnig dag idag, nästan tur att man inte kommer stå ute nånting.
Man hade ju hoppats på en solig fin dag fast samtidigt så är dte ju en tråkig dag så varför inte.

Vi ska väl ta och laga lite mat här, färsk pasta och ädelostsås, efter det dra på sig dom svarta kläderna och iväg.
Hoppas på en fin begravning sen bara men det blir det nog. Kramkram

Lugn dag

När jag var på gymmet ringde såklart jobbet och undrade om jag kunde jobba idag, självklart. Så natt blev det, fick träffa dom två nya här, supertrevliga, synd bara att man nog inte kommer jobba så mycket med dom sjäv ;(

Skulle ju till naprapaten idag me, förhoppningsvis behöver jag aldrig mer gå dit, får se hur jag känner mig nu inom ett par dagar. Så det har blivit en del stress idag, gym, laga mat och slänga i sig den, naprapaten och sen jobbet. Och här har det varit luuuugnt, 4 personer liksom och bara korta tågen, typ 10 minuter per tåg. Och nu när dom andra gick va mitt tåg som jag skulle haft inställt så har bara ett kvar nu vid halv elva. Som sagt rätt skönt jobb ibland...

Imorgon är farfars begravning då, kommer nog va ganska tyst från mig då med tror jag. Lite nere och så kommer man nog vara dessutom kommer jag faktiskt inte ha tid.
Lite frisk luft nu kanske..Natti natti!

Lycklig & olycklig

Lycklig är jag för min nya jeansjacka, fanns bara en endaste kvar och det va ju som tur va en small :)
Har haft det jätte trevligt med Emma idag men nu kom jag hem och fick läsa om hur jobbigt min lille mamma har det och då kan man ju inte bara låta bli att bli ledsen och får en jobbigt känsla.
Här kan ni läsa hennes blogg om ni vill och få reda på mer om hennes alla sjukdomar och problem. Dock skriver hon ALDRIG och klagar fast hon har det hemskt jobbigt. Skulle jag eller många andra må som henne skulle jag nog mest ligga i sängen och bara tycka synd om mig själv, men hon bara ler och säger att hon mår bra typ, dummer...

Imorgon blir det iallafall gymmet igen, tyvärr verkar det som att det blir enda gången den här veckan :(
Resten av dagen ska jag sitta och skriva in alla recept som jag skulle gjort för ett tag sen, bara dumt att skjuta upp saker men nu ska det bli gjort. Sov så gott!

Att älska som en porrstjärna


Köpte dom här böckerna för ett tag sen efter att ha läst så mycket bra om Jenna Jamesons bok. Den är ganska tjock, 600 sidor och hittills har jag kommit halvägs. Tyvärr har jag ju inte alltid tid till att läsa men hade jag haft det skulle jag läst ut den direkt för den är så fästande på nåt sätt, man bara kan nästan inte sluta läsa. Den är så bra och hemskt och allt på en gång, så vill verkligen tipsa om den.

Sen va det ju så att man kunde köpa 2 för 99 så tog även 14 år till salu, bara hoppas att den också är lika bra men den får nog bli lite mer i sommar att läsa men ska komma ihåg att skriva om den va bra sen eller inte. Men vad jag har fått höra ska den va bra så det är den säkert.

Regnig dag

Blev tyvärr inget skrivet igår men hade varken lust lust eller tid till det direkt.
Idag har det regnat heeela dagen företsen, kul men hade ju kollar vädret förrut så va ju beredd på att det skulle regna. Vi gick men våra paraplyer ändå och in till stan för att leta efter en pedistal typ som vi kan ha tomaterna på men hitade inget. Däremot har Anders äntligen fattat att jag behöver en jacka så nu ska jag få köpa den som jag så gärna vill ha :)
Emma och jag ska ändå till ikano senare idag så köper den då för det fanns bara det fanns bara för stora storlekar till mig här stan.

Nu ska här mysas innan min söter lämnar mig, men ha en bra dag...

På jobbet

Snart börjar eurovision och jag sitter på jobbet, kul, nee för jag älskar ju eurovision :(
Som tur är så tittar ju ingen på det här i alla fall så jag får ju se det imorgon men gillar det ändå inte...

Igår va vi på bio föresten så därför jag inget skrev. Fast and furious såg vi, jättebra va den och ganska lugnt i salongen med och det är ju också skönt. Dessutom gjorde vi egna hamburgare igår med, mums men jäklar vad mätt man blev för varje köttbit i vägde ju 143 gram!

Det är så svårt att skiva på det här tangetbordet alltså, man får ju trycka som en idiot och ändå blir det fel heeela tiden, åh så jobbigt.
En liten kort update här bara från mig men kommer nog nån mer imorgon kväll, jobbar ju en massa imorgon med så.
Ha det så najs...

Matthew Williamson

Fanns massor kvar av hela kollektionen inne i stan med, tur för mig för det blev ett par =)
Dessutom hittade vi ett par shorts till Anders och hans allergimedicin och även allt till Tunisien och lite så.

Blev varmt nu när man skulle hem med, men tyvärr börjar det komma lite moln :(
Men vi sätter oss nog ändå på balkongen nu med en varsin munk som vi köpte, 6 och betala för 4 är svårt att motstå när det gäller dom goda munkarna...


Jag älskar ju påsar och så alla lite ovanliga är varmt välkomna till min samling :)


Ett snyggt fodral låg dom i med


Och här är dom, färgglada och mina =)
Visar ingen bild på för jag blir ju sämst på bilder och den jag skickade till Anders var ju värre än värst.
Haha det roligaste va bara att jag visade honom andra bilder sen som tydligen va mycket bättre så alltså hade jag skickat den sämsta, smaaart ;)

Sol

Enligt smhi ska vi få sol här både imorgon och på lördag, wohoo =)
Hoppas bara att det stämmer nu med, dock skulle det väl kanske inte bli så varmt men blir det bara soligt så bara måste jag passa på att sola, känner mig blek :(

Och hoppas hoppas hoppas att solglasögonen finns kvar nu imorgon...

Blir nog snart läggdags för mig snart med så sov så gott alla!

Tomater

Hemma från en mycket givande runda på ikano med Annica. Supertrevligt att träffa dig så tack för det och för all hjälp upp med allt och skjutsen. Köpte nämlligen tomatplantor, kruka och jord och det är inte så kul att ta på bussen och dra upp med för trapporna helt själv...Har planterat dom nu och nu är det väl bara och vänta på tomater då =)

Köpte även en sval och skön klänning, perfekt till Tunisien och även varma sommardagar här. Provade även solglasögonen som h&m hade, Matthew Williamsons kollektion och äntligen har jag hittat ett par som jag faktiskt passar i men självklart ville jag ju höra efter med Anders för dom kosta ju ändå 300. Så skickade ett mms och han undra om jag skämta, tack för det, jag vet att det inte gick och få nån bra bild men ändå liksom. Åhh han ska få se dom imorgon men nu hoppas jag bara inte att dom hinner försvinna...

Föresetn höll  jag på att dö när vi åkte i bilen på väg hem, kan turkjävlar sluta vända sig om 3 gånger för att glo in på mig i bilen lr?? Så kul är det inte...

Inget gym

Nee blev ingen träning för oss idag, när Anders väckte mig kände han så så trött i kroppen att han behövde en vilodag så då tog jag det med. Passade på att kolla lite blommor som vi ska ha till balkongen men så svårt att välja så får ta det mer nån annan dag. Hittade även ett jätte fint och stort citrusträd som jag gärna skulle vilja ha där vårat bonsai har varit, nån som vill skänka 3000 till det?

Ska ta mig några mackor och göra mig i ordning lite här hemma nu innan jag åker iväg 13.40 så om en timme typ.
Så får jag väl se hur det blir emd allt sen, skulle ju behöva fixa med lite hemma nämligen med så...

Hemma

Äntligen hemme efter en lång dag på jobbet, men ska ju inte klaga för jag är ju tyvärr inte där så mycket nu för tiden. Märkte bara hur mycket jag hade saknat alla där, och alla mig =)

Jobbar nu i helgen med men sen dröjer den ändå till 2 juni om det inte kommer nåt mer jobb till mig :( Jag trivs nämligen riktigt bra på mitt jobb så även fast det är jobbigt när man inte får va ledig ibland så är det ändå så härligt att få komma dit och träffa alla. Yasser och jag pkte fyrhjulingen bort till verktstan idag och så jäkla härlig den är att åka, och att man dessutom bara får sitta ibland när man städat klart allt. Bara på sitta och nuta ute i solen och snacka om allt om inget med den man jobbar med, bästa jobbet många gånger alltså...

Men som sagt hemma nu, lägger mig nog i soffan och glor lite på tv och bara tar det lugnt tills Anders kommer hem tror jag. Imorgon har jag fullt upp som vanligt, gymmet på morgonen och sen ikano med Annica, kanske kanske kanske blir att träffa Emma också, men tveksam till att jag hinner med det, sorry...
Natti natti till er när ni nu ska sova.

Älva

Har haft fullt hela dagen idag även fast jag trodde det skulle bli lugnt, men passade ju på att tvätta lite extra, typ lite skor och så med så sånt tog ju lite tid. Sen frågade Emma om jag kunde följa med och hjälpa till när hon skulle köpa en garderob på ikeam självklart och själv passade jag även på att köpa en papperskort, galgar och en vattenkanna i samma härliga färg som dynorna faktiskt :)

Sen åkte hit så jag skulle hjälpa henne tvätta av och smörja in nån kräm på hennes nya tatuering som hon gjorde idag. En älva på ryggen som va ganska stor, vågat eftersom det är hennes första, hon har redan hittat en ny hon vill ha så fler lär det väl bli...Det blev verkligen jätte bra, känns ovanligt och se henne med den men på nåt sätt kändes det ändå som att den alltid suttit där.

Ska kolla klart på filmen jag började se på förrut, galen i kärlek tror jag den hette, rätt bra och eftersom jag sett halva vill jag gärna se andra halvan med. God natt!

Den här kommer nu för alltid att pryda Emmas rygg...


God morgon

Solen skiner äntligen här igen, och man blir så glad :) Hoppas det håller i sig bara, heeela dagen och att det blir varmt dessutom.
Det gick jätte bra hos naprapaten igår, kommer behöva gå dit ett par gånger till, va lite så ligger snett och ihopdraget och så. Men jag känner mig redan bättre idag så då förstår man ju att det verkligen hjälper, fast man blev ju lite rädd när man hör alla knakningar när hon knäckte ryggen en massa gånger och man skulle försöka hålla sig lugn. Tur att dom vet va dom gör iallafall.

Blev även lite shoppat igår på ikano med Emma, ett par mysshorts typ och ett svalt linne som kan va riktigt skönt i Tunisien. Och så blev det dynor till våra utestolar också i en jätte härlig grön färg. Va hemma 21.30 med som jag gissade på ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska dricka  upp min hallon/blåbär/banan smoothie och träna efter det och även laga mat vet jag. Och tvätta med jag, men resten får jag jag se va det blir...

Naprapat

Måndag nu då, och dagen då jag ska till naprapaten, lite nervös nu för man vet ju aldrig hur ont det kommer göra. Fast i slutändan hjälper det ju bara, går jag inte dit kommer jag säkert bara få ondare och ondare.

Va ute och sprang nyss och när jag kom hem hade jag jätte ont i ryggen så därför känns det ändå lite bra att man faktiskt ska få komma dit idag =)

Nu blir det strax lite köttfärssås och pasta att laga här och därefter som sagt så drar jag iväg. Kommer komma hem ganska sent kan jag tänka mig för efter det ska jag nämligen gå till hennes jobb och sen hittar vi på nåt kul.

Tänkte ju föresten att jag skulle ha skrivit om Tranås men både mamma och Annica har ju redan gjort så bra inlägg om det så länkar alla dit istället ;)

Annicas - http://annica123.blogg.se/2009/may/god-morgon-4.html#comment
Mammas - http://vejers.blogg.se/2009/may/tillbaka.html#comment

Dessutom va jag sååå dålig på att ta kort, ett endaste tror jag, men det va inte dom...

Underbart

Lite kort här bara. Är ju tillbaka efter en underbar helg i Tranås, vilket hotell vi bodde bo. Ett gammalt mysigt och med två pooler, en varm och allt va bara så bra. Dessutom fick vi sååå god mat. Rent ut sagt så har vi haft det helt fantastiskt och jag är så glad och tacksam för den här helgen. Tack så jätte mycket mamma och pappa, ni bäst och såå snälla...

Tranås

Har blivit en dag med träning, och lite shopping och så idag och har faktsikt inte haft tid till att skriva nåt. Kommer heller inte skiva nåt under helgen heller eftersom vi ska till Tranås.
Blir bjudna av mamma och pappa för att dom firar sitt silverbröllop och det ska bli så skönt. Slippa laga mat, hotellfrukost, bada i dom varma poolerna och rent ut sagt bara få en lugn och hälig helg och att bara få komma bort, guu så skönt.

Nu blir det fiskgratäng och dom nya chipsen med smak av sour cream och sweet chili.
Hoppas alla får en toppen helg för det ja ska vi ha =)


Salvi



Köpte nya tuggummin idag, har hitills bara testat Salvi och jag säger bara mmmm så jäkla goda =)

Glasögon

Va ju med Annica till optikern idag, ifall hon skulle behöva glasögon så vill hon nämligen ha med sig mig och Johan. Tur va väl det för såklart så blev det ju glasögen för henne, så 3 par skulle vi välja ut. Tycker det gick riktigt bra faktiskt, och fort gick det me, så nu är det bara och vänta i 3 veckor och sen kommer hon alltid gå runt med dom där.
Kommer bli så ovanligt att se henne bara.

Skulle vilja gå ut på en promenad men det är såå svart ute och dessutom är mina ben helt slut efter gymmet i morse, tränade ganska hårt nämligen...

Dirty Dancing

Helt klart min favoritfilm, tror jag kan se den hut många gånger som helst och aldrig tröttna. Visserligen får jag bara se den när jag är själv för den är ju inte lika populär hos Anders direkt, knäpp som han är ;)
Men nyss kollade jag på den och för varje gång jag gör det minns man ju direkt varför jag älskar den så. Favoritlåtarna från skivan går dessutom på repeat i mp3n med just nu. Så man kan väl säga att just nu är jag helt inne i min lilla Dirty Dancing värld ett tag framöver...

Men den här gången kom jag också att tänka på mannen som faktiskt gör i stort sett hela filmen, Patrick Swayze.
Hatar hans cancer så mycket att det gör ont i en, varför ska det drabba just en sån människa? Jag klarar inte av att se bilder på honom nu och den magra kroppen och det verkar faktiskt som att det är många fler som heller inte klarar av det. Det finns nämligen knappt några bilder alls på honom i nutid, vilket gör mig glad. Inte vill man ju få det minnet av honom, nee det ska va från Dirty Dancing och ingen annanstans.

Men ändå, 56 år gammal och mycket äldre än så blir han nog tyvärr inte. Åhh ibland vill man bara så att dom ska komma på nåt mot all jävla cancer i världen...



8 kg

Kom hem för nån halvtimme sen med 8 kg färs som jag packat ner i påsar nu. Blev ganska mycket men det va billigt och det är ju sällan det är det nu så lika bra att passa på.

Innan det har jag varit i Norrköping hela dagen, Malin och jag har provbakat tårtan som vi ska göra den 22 maj. Smakerna va redan bestämt men nu ville Linda få se hur den skulle se ut med. Bara det att hon ville knappt ha nån tårta kvar själv och Malin äter typ inte tårta så det fick bli att jag tog hem 2 tredjedelar av tårtan till Anders typ. Ska nog ta mig en smakbit jag me så mycket som det finns. Sen kommer kanske Johan och pappa också få sig en bit men alla vet ju vem som kommer vräka i sig mest ;)

Ont som fan i ryggen har jag nu också så känns bra att man ska till naprapaten på måndag. Men just nu får jag väl sätta mig och ta det lite lugnt tror jag. Kramkram


Lat

Piggnade till lite sen ändå, pratade med Annica i telefonen i över en timme tills jag märkte att klockan bara rann iväg. Gick ut på en promenad i solen i ca 45 och efter det ställde jag mig och strök upp all tvätt i ca 1½ timme, duktigt av mig :D

Sätter mig och skriver lite recept imorgon för nu känner jag att jag bara vill ta det lite lugnt, kolla lite tv och så. Har inte ätit sen jag kom hem från gymmet men nu blir det ett par mackor och lite juice som jag tog kort på i camen, fan va smart det är att ta kort med den om man är lat som mig ;)

Världens godaste pålägg fick det bli, saltgurka...

Usch

Vilket väder det ska va då, kolsvart ute nu igen, kommer väl en rejäl skur snart ser det ut som. Jag hade tänkt att jag skulle gå ut en sväng och piggna till lite men kommer väl börja ösregna så fort jag kommer då. Självklart somnade jag ju ett tag förrut, så typsikt när Anders va hemma. Men väcktes av ett sms i morse som gjorde att jag bara sov 7 timmar, och får inte lilla jag sova i minst 8 timmar blir det fel för mig, somnar oftast senare under dagen då och dte dte gör ju att man blir seg.

Behöver ju stryka all tvätt som vi har och dessutom ska jag forsätta med att skriva recept till datorn, men vore ju skönt med lite luft...

25 år

Idag firar mina föräldrar silverbröllop, alltså 25 år sedan dom gifte sig idag så tycker vi börjar med att säga grattis till dom. Otur bara att dom skulle få en så kall, blåsig och regnig dag :/

Är vrålhungrig nu, kom just hem från gymmet nämligen och eftersom jag nyligen ökar en massa på alla maskiner göt man ju av med lite mer, d.v.s en vrålhungrig Sandra får man av det. Dessutom hittade vi webcamen idag, haha fy så kul man kan ha med den :D

Får bli lite kort från mig här, nu skah vi till ica sen blir det nog en slappdag idag med tv, strykning och lite så. Kramar


Bönor

Hemma från stan nu, har även lagat dagens mat, bruna bönor och korv så gick ganska fort men gott är det iallafall.
Annica skrev att det gick bra på hennes intervjuv, eller kändes bra ska man kanske säga ssne får man ju se men jag hoppas verkligen för hennes skull. Hon har ju även tänkt göra en synundersökning ett tag nu så jag sa åt henne att gå in och boka en tid nu så det blir gjort nån gång. Så på torsdag är det jag och Johan som följer med och hjälper henne. Hittade ett par när jag stod därinne som såg fina ut, svårt och förklara dom men dom va rosa kan jag iallafall kan jag säga ;)

Snacka om skumt väder idag, det har ju regnat i morse och sen har det kommit sol och moln, blivit varmt och kallt :/

Måste föresten försöka komma på hur webcamen funkar på den här datorn kom jag på, kan man ta en massa kort där. Så nu är det bara och leta för min del, och sen som jag skrev förrut, gå till jobbet.
Kraaaaam

Hellu

Sitter här och mumsar på en tunnbrödrulle, klockan 12 ska ja va inne i stan för att göra Annica sällskap. I morse blev det först en jätte god smoothie med jordgubbar, juicen från en apelsin som jag pressade, en banan, några linfrön och lite yoghurt. Efter det blev det en springtur i ganska bra tempo, dusch efter  det och nu har jag även beställt tid hos en naprapat. Är lite nervös för man kan ju tänka sig att det känns lite att knäcka ryggen men det ska nog gå bra :)

Ska umgås lite med Anders nu dom här sista minuterna och sen går jag in till stan, går hem, äter och sne ska jag gå igen, fast till jobbet då ;) Ha en bra dag alla!

Kväll

Lite dålig uppdatering här nu men igår va jag knappt hemma, gymmet, sen förljde vi med till Malmslätt för klippning och solning och sen gick vi hem därifrån, tog en sväng förbi stan då med.
Idag har jag jobbat fram till halv fyra och sen dess har jag mest suttit framför datorn och läst ikapp alla bloggar, äntligen klar nu =)
På nåt konstigt sätt känns det alltid så mycket bättre när man är ikapp med allt och inte bara ligger efter. Visserligen har jag känt mig ganska osocial idag men nu ska jag väl ta och umgås med Anders lite.

Han gjorde föresten en supergod potatis och purjolökssoppa med sparris idag, mmm. Men nee nu får det va nog med datorn för min del idag. Kram 

1:a maj

Då är våren här nu då, fast på mig kan man tro att dte är sommar, springer runt i klänning och flipflop så fort det är soligt ;)
Vi fick lite fixat idag, liten mus till den här datorn och lite andra grejer. Det vi faktiskt va ute efter va shorts och linnen till Anders men vi hittade bara 2 linnen och eventuellt ett par shorts men han har ju ganska svårt för h&m och dte är ju trots allt dom som har mest. Men kan ju va skönt för honom att ha lite mer nu när det blir sommar och i Tunisien om inte annat. 
 Har pratat med Yasser på mitt jobb som är från Libanon som ligger precis brevid Tunisien och han blev ju ganska glad över att man skulle dit, han ska skriva en lista men vanliga ord på arabiska bl.a. och han sa att att dte kan bli 40 grader när vi är där, så kan ju va bra att ha lite svala kläder då.

Idag har det blivit litesådär med maten, typ smoothie, mjukglass och nyss 2 räkmackor var fick det bli för man va ju ganska hungrig. Imorgon ska vi göra en egen potatis och purjolöksoppa tror vi. Blir även som vanligt gymmet imorgon på morgonen och sen följer vi med mamma hem, Anders måste klippas och jag ska sola ett par timmar ;) Och för att passa på att njuta av solen extra mycket går vi sen hem. 

Ska se om Yes Man är klar nu så vi kan se den ikväll, älskar ju Jim Carrey så alla filmer med honom brukar ju va dö bra.
Trevlig fredagkväll alla!   

RSS 2.0