När ska det sluta snöa?

I ca 3 ½ dygn har det snöat här i Linköping nu, man undrar ju bara när det ska sluta. Det är dessutom ganska kallt ute nu me, ca 6-7 minusgrader. Känns inte jättekul att jobba nu i kväll och framför allt inte hela helgen. Längtar till nästa helg, hela lördagen kommer jag befinna mig i Stockholm med Malin.
Längtar ännu mer tills om 3 veckor med, då bär det först av till Malmö hela fredagen, sover där och åker sedan över till Köpenhamn för att sen åka hem runt 15 på söndagen.

Så det finns mycket att se fram emot nu, för sen kommer jul och nyår med. Bara hoppas att jag inte jobbar då. Och som sagt, först ska jag genomlida den här helgen med. Det är ju bara allt med mitt jobb som inte är kul...
Ingen vikare har vi heller, eller vi har en som håller på och bli, hon ska bara gå brevid hela nästa vecka med. Helt sjukt va olika alla går brevid på mitt jobb, vissa 3 gånger, dom flesta 5-7 gånger, men den här 15 gånger! Men det är ju så det funkar på mitt jobb, inget funkar normalt egentligen.

Och på tal om jobbet, ska väl fixa något att ta med mig och äta och sedan ge mig iväg ditåt :(
Ha en bra helg alla! Kramar


Moster

Är så glad, klockan 02.56 inatt blev jag moster till en liten pojke som heter Ludvig. Jättesöt oh imorgon ska jag få se honom. Jobbar just nu så det är därför det inte blev idag, men jag längtar som tusan. Vem tycker inte om söta små bebisar som luktar så gott liksom ;)

Uppdateringen här är som vanligt urdålig men jag skyller som vanligt på mitt jobb, men den här veckan jobbar jag bara tisdag-torsdag så nu ska jag nog kunna ha lite tid.

Ska väl forsätta jobba nu. Trevlig kväll!


Flyttat

Fast inte vi, men vi har hjälpt Annica och Johan med deras flytt ;)
Det är va den här dagen har bestått av till större delen. Kvällen har jag varit ensam och tagit det lugnt. Anders spelar nämligen poker så får se om han kommer hem snart, jag tänkte iallafall sova snart.

Forsätter va dålig på uppdatering är jag också, men har helt enkelt valt att läsa ikapp allt först, har bara 3 bloggar kvar nu så det känns bra. Gillar inte att ligga efter, och samtidigt kan jag inte bara hoppa in heller utan måste veta allt ;)

Men sen så, då kommer det maaaaasssa bilder...
Jag längtar tillbaks så sjukt mycket, Sverige är så tråkigt.
Fast jag har redan börjat förbereda inför jul som jag älskar så jag har något annat att tänka på. Så nästa söndag blir det första julmarknaden, kul :)
Nehe, om man skulle ta och sova lite då...
Godnatt!


RSS 2.0