Valborg

Mmm, har precis mumsat i oss stora hemgjorda klyftpoatisar, fläskflié och egen pepparsås, är sååå gott. Anders tog först ett av vårt vin som vi mest haft för flaskans skull, men efter att han hade tvingat i sig ett glas av det tydligen sura vinet blev det en Miller istället ;) Så nu är bara frågan, vem vill ha nästan en hel flaska Gazela?

Får se om vi går iväg sen och kollar fyrverkerierna eller om vi kan se dom från balkongen. Annars ska det iallafall bara mysas här. Men ha det så kul denna valborg alla. Kramar

God morgon

Solen skinner idag med, hoppas inte blåser ute bara. Om vädret bara håller i sig åker jag troligtvis hem till mamma och pappa och lägger mig där och solar ett tag, Anders jobbar ändå till 4 idag så. Ska dessutom försöka gå en massa idag, kanske skulle ta och gå dit? Fast njaa, jag vet inte det riktigt. Men förhoppningsvis kommer jag iallafall tillbringa dagen en del där.
Här är det ju inte ett moln på himlen fast jag pratade med pappa nyss som va hemma och han sa att där va det lite och det såg ut som att det kom in mer så ringer mamma sen när hon ska hemåt och ser hur det ser ut där då.

Va härligt det är kunna sitta och skriva allt i soffan föresten =) Ska nog se på nåt inspelat program nu och sen kanske man kan ringa till mamma. Ha det så bra alla!

Fri

Äntligen är man hemma efter en av dom värsta jobbdagarna jag någonsin haft. Hanna fick för sig att fixa i ordning ute hos oss, ett arbete som tog ett tag kan man säga dessutom ett extra tåg från verkstan som såg ut som helvetet. Fick även åka iväg och hjälpa Emma och fr¨n min jobb och hennes kille Kalle, hans bil hade stannat s¨åkte dit och sen bogserad vi bort den. Fan va synd jag tycker om honom föresten, en 02, köpt det här året och han har redan slängt ut 40 000 i reparationer. Snacka om att stackarn gör vad som helst ör att bli av med bilen. Nån som är intresserad? ;)

Sen nu innan jag skulle hem, det ska komma in ett tåg till platformen 19.52 och sen tar det 10-15 minuter att växla in det och sne ska dte avgå igen 21.12. Tåget kom 20.30 till plattform, vi väntade på det och när klockan va 21.00 växla han helt plöstligt bara in det på ett annat spår som han tydligen blev tvungen att göra för att sen åka ut och in på ett annat spår och sen in till oss. Klockan 21.07 beslöts det att nee vi tankar imorgon. Tacktack, jag slutade 21.00 men känns ju dumt att skriva övertid för att göra nada. Mne nu är man hemma iallafall och slipper helvetet i 3 häääärliga dagar. Nu ska jag gosa ;) God natt!


Sista dagen

Åhh så skönt det känns just nu, bara den här dagen kvar att jobba sen får jag va ledig i 3 hela dagar =)
Luktar så gott här hemma, maten är nog klar nu men än ska man ju inte äta fast man bli ju hungrig av doften. Kyckling i tikka masala kryddor och vatten och grädde, pasta och brysselkål till det.

Idag blev dte ju också, som jag förstod, fint väder. Får försöka va ute och njuta av det så mycket det bara går. Ska bara komma ihåg att ta med mig druvsocker också så jag inte håller på och svimma igen som jag gjorde sist när jag jobbade och det va varmt. Det är väl egentligen inte såå varmt ute men på tågen är det bastu så det är där det farliga ligger.

Bäst jag gör mig några mackor med vit saltgurka nu också så jag håller mig mätt hela dagen =)
Kramkram

Tisdag

Vilken otur man kan ha, idag kunde det minsan inte bli nåt bra väder bara för att jag börjar jobba sent, men imorgon kommer nog solen igen. Får väl hoppas på en fin valborg och en fin helg med istället.
Har varit på gymmet som vanligt, känns som att väldigt mycket av dagen går bort när man tar sig dit, men samtidigt är det skönt och dessutom jävligt bra så man får väl försöka att bara se det positiva.

Potisen står på spisen och jag ska väl sätta igång med fisken och såsen nu, är så hungrig.
Innan jobbet sen blir det nog till solariet också, hoppas mitt stora solarie är fixat bara, det va nämligen avstängt in dit sist.
Hoppas alla får en bra dag, kramar
...

Kväll

Äntligen är man hemma efter dagens arbetande och en lång dag som blev riktigt varm. Det värsta med det va ju att jag inte hade räknat med det för då hade jag ju självklart tagit ett linne på mig. Men fick stå ut i värmen ändå. Hoppas bara på lika fint väder imorgon med för då börjar jag ju inte förns 16.35. Innan det blir det träning med mina nya gträningshandskar, fick ju dom första i julkapp men klantiga jag har ju självklart slarvat bort dom. Va och kollade efter ett par nya i helgen med Anders fick köpa dom idag för man kanske hade kunnat ha tur och hitta dom andra mend det gjorde vi ju tyvärr inte. Men nu har jag iallafall dom här, ett par rosa ifall det inte syns ;)

Ska slänga mig i soffan nu och bara ta det lugnt resten av kvällen. Natti natti...

Söndag

God morgon! Väcktes vid 7 i morse av ett både tråkigt med samtidigt lättande besked, min farfar är inte längre vid liv. Fast så smal och liten och alla problem som han haft så led han nog ändå bara mest, därför tror jag både han och alla andra nånstans ändå är glada för hans skull så han slipper lida något mer.

Jag är iallafall glad över att mina sista minnen är fina och glada för honom, som när han bara skulle ha mer och mer ostkaka och när jag skulle gå ifrån honom och pappa och han prata på långt efteråt; hejdå gumman, det va jättetrevligt att du kom, du får komma och hälsa på när du vill. Dessutom sken solen så härligt den dagen och jag kan tänka mig att det va en riktigt härlig dag för honom för han verkade så glad den dagen.

Snart kommer mamma, pappa och Annica hit så ska vi dit så bäst att göra sig i ordning här. Resten av dagen kommer nog spenderas en del ute, och det ska även grillas. Kram till er alla...




R.I.P farfar...

Lycklig

Igår när jag kom hem överaskade Anders mig med att redan ha köpt min nya älskade dator, inget segt här inte, och nu blir det dessutom bilder =)
Är så himla glad och lycklig för allt just nu, den här datorn och så allt som man har att vänta sig och se fram emot, ibladn är livet bara för härligt.

Härligt väder har det varit idag med, men självklart starade vi denna lördagen på gymmet, sen cyklade vi till stan för att fixa så vi kan gå runt överallt med datorn med internet men det tar några dagar innan vi får det. Sen blev det även en sväng på systemet och lite mataffärer. Resten av dagen har spenderats på balkongen och nyss smakade vi i oss tacos, mums. Blir nog en promenad i solen strax med och kanske lite mer balkongen sen. Hoppas alla har en härlig lördag.
Kramkram

Natti natti

Sen jag kom hem har jag bara orkat ligga i soffan och kollat på en film, nån som va inspelad för ett tag sen, romantiskt komedi, va faktiskt rikitgt bra men minns inte vad det hette, får kolla upp det. VIlle bara önska alla en god natt för nu ska jag sova iallafall. En hemsk ny dag på jobbet morgon igen, vill ju va ledig när det är så fint väder :( Får ta på mig ett linne imorgon åtminstone...;)
God natt!

Torsdag

Vilken meningslös dag det här känns som, imorgon också. Jobbar mellan 11.30-21.00 båda dagarna och vad hinne rman göra förutom att jobba, nada. Jätte kul verkligen, Anders är just nu och tränar och jag har bara käst ikapp bloggar och om en timme drar jag härifrån. VIll ha helg nu, va ledig och dessutom ska det ju nästan bli sommar värme =)

Bäst jag skjöljer ur min hårinpackning nu och sen har ja bara liiite kvar att läsa ikapp. Men ha en bra dag alla...


Nagelolja

När nån frågar mig nåt så hjälper jag så gärna till, och framför allt när det handlar om nåt så underbart som naglar...

Som alla kanske har förstått är jag väldigt noga med att vårda mina naglar, dock slits dom mycket i mitt jobb men nu börjar dom faktiskt växa ut :)
Det jag använder är ju Depends exklusiva nagelvårdserie som dom själva kallar det. Dom produkterna jag har är en nagelbandspeeling som man ska använda var 14:e dag, en olja som man helst ska ha varje dag, kalciumförstärkare som ska på varanan dag och en nagelbandskräm som ska på vaje dag den med.

Sköter man det som man ska så får man verkligen starka naglar men det är ju inte alltid man har tid eller ork till det men är det något man iallafall ska försöka använda så ofta man bara kan är det just oljan tycker jag, naglar verkligen nämligen älska just fett. Förr när jag arbetade i bageri passade jag alltid på att smöja in naglarna i fett när man hade använt det klart innan jag tvättade händerna och det stärkte dom också. Så har man inget annat hemma kan man ju alltid ta fram smörpaketet ;)

Men vilken nagelolja ska man annars använda då? Det spelar faktiskt inte så stor roll har jag märkt, först köpte jag alltid Depends dyra myrraolja som kostar 150 kr men deras billiga variant för runt 50 kr tror jag det är är precis lika bra. Finns även en som heter just nagelolja och en som heter myrraolja i den med, och vilken av dom man väljer spelar heller ingen roll...

Lyx


eller budget

Halloj

Första gången nu på hela dagen som jag skriver nåt. Sega jag kom upp vid 9 strax därefter kom mamma och pappa hit för att hämta cigaretter till farfar som jag hittat på ett tåg och då sa dom att dom skulle åka och hälsa på farmor som opererat ryggen igår i Jönköping. Tyckte att jag kunde följa med då eftersom jag ändå va ledig, men först gymmet medans mamma och pappa gick till farfar.
Skyndade mig lite på i gymmet, hann med alla maskiner men inte mycket vila, får ta det lite lugnare på lördag istället.

När jag va och tränade ringde jobbet också, så nu är jag inte ledig imorgon, ska jobba natt då igen men efter fredag sne kommer jag ha det ganska lugnt så vill ju inte säga nej till jobb nu.

Men sen blev det iallafall hem, och sen hem till mamma och pappa. Käkade världens godaste revbensspjäll som dom köpt på vårt ica här, mmm måste köpa dom nån mer gång. Goda croissanter hade dom köpt och sen efter allt gott så åkte vi till farmor. Stackarn hon kan inte ha det kul, bara ligga ner hela dagarna men bara hon mår bättre sen så.

Va där i ca 2 timmar och därefter bar det hemåt igen, nu har det ätits mat och tvättas gör det också, ska ner nu och slänha in sista torktumlaren. Gott natt på er!


Tunisien

Tillslut efter mycket letande fick det bli Tunisien som vi kommer åka till mellan den 26 augusti - 2 september, ca 18 veckor kvar och man längtar ju redan en massa.
Det är så svårt och veta vart man ska åka om man aldrig varit där förrut, men vi valde den lite större staden Sousse för det känns som att det händer lite mer där och dessutom ska det va fina sandstränder där. Dessutom känns det ju extra bra eftersom allt redan är betalt och därmed alltså helt klart. Så nu är det bara att längta...

Här ska vi bo, precis vad stranden och nära till centrum =)
 


Sooorryyyy

Bra gjort av mig då, typ 4 dagar sen eller nåt sen jag skrev nåt senast, förlåt men har haft lite fullt upp, jobbat och så men nu ska jag skära mig. Troligtvis köper vi den nya datorn i helgen med så jag kan lägga in bilder lite enklare med och då känns det lite roligare att skriva med.

Har väl inte hänt så mycket nu faktiskt, mest jobbat som sagt, gör det ikväll med. Idag har jag bara kollat wipout och läst ikapp bloggar, hamnat efter överallt verkligen. Ska ta en promenad till solariet nu tänkte jag eftersom det inte kommer nån sol nu tydligen. Sen hem och göra lite plättar till mat tror jag och sen åker jag till jobbet strax efter 4 nångång.

Ska väl hinna med att ringa Malin också som fyllde år igår, så imorgon kanske jag träffar henne, tränar och tvättar.
Anders jobbar dag nu idag och imorgon och jag hatar det, får ju knappt se honom ens och jag saknar honom såå mycket nu :(


Vatten

Har faktiskt börjat lära mig att gilla vatten äntligen, springer runt med min Evianflaska överallt och det kommer bli 2 såna idag och så vart det ju en flaska på gymmetmed, så minst 2 liter, mycket bra. Det bästa med vatten är ju att det inte innehåller några kalorier, är naturligt och dessutom renar det kroppen och man mår bara bra av att dricka det, finns ju inget negativt, bara bra med vatten och det har tagit mig nästan 2 år att fatta det ;)

Tänk att solen hittade fram idag med, fast jag vet inte om det är varmt för jag har bara cyklat fram och tillbaks till gymmet idag, men om 1½ timme ska jag nog va ute lite. Får väl gå ut på balkongen först och se vad jag ska ha på mig för nåt passande till vädret. Ska ju som sagt träffa Emma idag men först nu ska jag göra rent toaletten och kolla lite mer resor kanske. 

Det jobbiga va att vi hittade ett perfekt hotell i Azorerna och inte blev det ju överdrivet dyrt, men så kollar man samma sak internet och tack ett par extra tusen till där som gjorde att det kanske känns lite överdrivet. Man får ju ändå tänka på fickpengar och mat och allt med, så det blir nog inget Azorerna för oss i år iallafall, men nån gång snart ska vi dit. Ser ju ut som ett paradis där, och man får åka ut och se vlar och delfiner och allt, åhh nu vill jag bara dit igen. Dum som jag är så måste jag ju tjata om det...

Nee kanske blir Italien eller Grekland nånstans, nåt fint hittar vi nog. Nu ska jag göra lite nytta men ni får ha det bra idag. Kramar

  
En vacker dag så kommer vi...


Resa

Va ute och sprang i morse, blev en smoothie och äntligen hem och sen ut och tur va ju det för sen blev det ju soligt och fint. När man springer är dte lagom med lite mildare och inte så mycket sol så därför va det perfekt.
Därefter duschen såklart och då ringde även Emma så imorgon efter fyra hämtar hon upp mig så får vi se vad vi hittar på. Hade fått hem det sista från h&m med så gick och hämtade det och mina två sista saker passade perfekt, ett par shorts och en härligt linne, längtar till sommaren bara så man kan få använda allt.

Nyss kom vi hem från stan nu med, tänkte att vi går in till resebyråerna och säger vad vi vi önskar så kanske vi kan få lite tips men tyvärr hamnade vi nog hos den sämsta vi bara kunde. Ett tips kunde hon ge och dessutom va det i en lägenhet med även fast hon sa att man kan ju åka vart som helst i september. Tack för den hjälpen liksom, kändes inte så kul och fråga nån mer då så vi tog 4 tjocka kataloger istället och ska sätta oss på balkongen i solen och kolla själva istället.
Men först nu lite mat potatis står på spisen och strax ska jag fixa laxen och såsen med.

En gammal bild från Danmark dit vi iallafall ska i sommar, känns bara så tråkigt utan bilder så va bara tvungen att lägga dit en...;)

Soppa

Håller på och lagar mat, en soppa mede potatis, morötter, köttfärs, lök, chaminjoner, paprika, krossade tomter, vatten , grädde och lite kryddor får det bli. Tror nog det ska bli riktigt gott för hungrig är jag nu med efter träningen.

Har egentligen massa bilder som jag borde lagt in för jag tycker själv att en blogg utan bilder blir så tråkigt men så fort jag kopplar in kameran i datorn går det seeegt, händer i stort sett ingenting. Tar väl nånstans mellan 15-30 minuter och få in bilder beoende på om det är en eller några fler. Fatta att jag ännu mer vill ha den nya datorn, bara Anders som alltid ska vänta med allt...


Storstädning

Puhh vilket slit, vi har precis städat klart hela köket. Hade tänkt ta badrummet också men det får bli en annan dag istället. Man är så hungrig nu, sista janssonen står i mikron till mig nu, mmm...

Men va skitit det hinner bli i ett kök egentligen, ugnen är helt hemsk. Usch egentligen, det är ju trots allt där all mat lagas. Vi har bestämt att göra rent ugnen inuti åtminstonde en gång i månaden nu och allt annat mycket oftare också.

Nee, nu mat, lite vila och sen ska jag se när mamma och pappa kommer och så får vi se vad det blir resten av dagen.

Glad Påsk

Jag blir så arg när allt man skrivit bara försvinner! Orkar inte skriva om allt nu men jag lever och uppdaterar mer nån annan gång. Glad Påsk till er föresten. Kramar


Inget att göra

Seeeeg dag, har städat två tåg och that's it liksom, kuuul...
Förmiddagen va väl okej, Emma och jag satt ute i solen hela tiden och fick oss lite färg, åkte iväg med varor till två bussar med. Émma åkte hem och Yasser kom, städatat ett tåg tillsammans, lite storstädning där med och nu sitter man här, en timme kvar men jag vill faktiskt hem nu. Det kommer ett tåg till halv tio men då har ju ändå gått så känns inte som att det är så mycket meningen med att jag ska sitta av tiden här längre. Men får väl se, känner jag Yasser rätt åker jag nog hem om en kvart typ men i vilket fall som helst så gör jag ju det snart iallafall.

Företsen så hade Emma tagit min påskpresent åt mig, kanske en sådär 3-4 hg godis, och enligt henne va det riktigt färskt också, mmm... Gissa vad dåliga jag ska smaska på när jag kommer hem ;)

Långfredag

Och jag tror att den här fredagen kommer kännas väldigt lång för mig med, jobb i 10 timmar, kul när det är fint väder och allt. Får hoppas att det inte finns några tåg att storstäda så man kan sitta ute i solen istället fär att stå på ett varmt tåg och få ont i hela kroppen. Sen har ju alla fått en påskpresent med, Emma fick ta min igår åt mig så jag kan få det idag eftersom Emelie på redovisningen inte kommer va på jobbet idag antar jag. Så lite godis på jobbet har man väl troligvis.

Påskpyntade lite igår, Anders hade packat ner en låda med en hel del påskpynt, trodde vi. Sen visade det sig att nästan allt va julsaker som hamnat lite fle så allt som allt hade han 2 saker och jag 1. Men den största skillnadne blev det i vår stora vas.
  

Dags och fixa lite mackor till jobbet och lite så...
Hoppas alla får en bra dag.

Ullared

Skulle ju visa vad jag hade shoppat i Ullared ju, 98 saker blev det sammanlagt men jag orkade inte ta kort på allt men kommer lite iallafall.

 Min nya väska, 139kr och jag älskar den, den är såå smart uppdelad inuti nämligen. På bilden är den tom så den kanske ser lite skum och platt ut men nu är den fylld.

Köpte lite nya koppar, 6 st av dom och så en skål, älskar färgen.

20kr, sjukt billigt, och nu har jag en till till min samling =)

Lite kläder med, hittade nästan inga den här gången, men dom här byxorna 70kr och t-shirten 80kr.
Lite underkläder och en till tröja hittade jag med. Annars blev det en del ansiktsmasker, nagelfilar, presentpapper och snören, cellonfan, ljus, servetter och en jäkla massa småplock. Kommer ju inte ens ihåg allt själv.
Nee nu skah jag väl fixa allt som Anders bad mig om och kanske sätta mig ute en liten stund med, kanske några till ägg med ;)

Egg


Har precis ätit några av dom här goda äggen, en påsk blir inte en påsk utan dom här för mig, ääälskar dom. Varför kan dom inte säljas året om bara? Nee bara på påsken, till ett dyrt pris dessutom. Men man måste ju passa på och idag nu när det är skärtorsdag så tyckte jag att jag kunde få ta några ägg, fast jag vill ha fler nu...

Förlåt för dåliga uppdatering på sista tiden nu men ibland har jag inte tid helt enkelt.
Hoppas att det kan bli ändring på det nu istället.

Strömingslåda

Va fort det här dagen har gått, har bara hunnit träna och laga mat känns det som. Strömingslåda blev det idag, hade aldrig ätit det förrut men Anders fick för sig att det ska vi testa, tur för riktigt gott var det.

Har varit ledig en del nu sista tiden men nu är dte dags att börja jobba igen, två nätter nu irad. Fast dom gör mig inte så mycket, mellan 16.35-24.00. Får se hur mycket tåg det finns med för det är nåt spårarbete nånstans som gör att det inte går så många tåg nu i påskveckan. Men känns ändå lite segt för jag vill vila upp mig efter igår, märkte hur trött jag på gymmet idag, så att gå upp tidigt, åka bil i 6 timmar och trängas på Ullared det tar på kraftena det.

Vet att jag sa att det kommer bilder men jag orkar inte med det idag så det får nog blir imorgon eller torsdag, men det kommer iallafall. Ska väl diska efter maten nu och fixa lite att ha med mig ikväll. Kram på er.


Hemma

Äntligen hemma efter en lång dag på Ullared. Solsting och Snésprång som vi va på igår (och inte vad med Stefan och Krister som Malin hade sagt till mig) va hur kul som helst, magträning med allt skratt.
Och idag då, upp halv fyra och hem med 98 nya saker. Ska ta kort på lite grejer men orkar inte dte nu, allt ligger t.o.m. kvar i påsarna men jag vill äta nu och slå mig ner i soffan och lite så.
Men ha en bra kväll alla så kommer det nog lite bilder imorgon. Kramar

Solsting och Snésprång

Hejhej på er. Synd med vädret idag men det kan ju inte va fint alla dagar. Känner mig nökd över mig själv nu, första dagen den här året som vi har sprungit, ca 4 km kan jag tänka mig att det är. Ett helt okej tempo höll man dessutom och kände verkligen inte att man behövde stanna så nu har man barit duktig.

Alldeles strax blir det en god tonfisksallad och 10 över 12 lämnar jag min älskling och åker till Malin och Norrköping.
Ska se Solsting och Snésprång med Stefan och Krister, riktigt skoj ska det bli. Sover ju hos henne med se för imorgon är det Ullared som gäller för oss, yippieee =)

Ne, ska packa lite och äta och bara va med Anders nu så längre jag får, men ni får ha det så bra för det blir nog inte så mycket update härifrån nu. En stor kraaaaaam.

I morse innan löpningen ;)

3½ år

Så många år har jag fått vara tillsammans med min älskling idag, och många många mer år ska det bli...
Under dagen har vi självklart tränat som alltid på lördagar. Efter det cyklade vi till gamla linköping för att gå på marknad där. På vägen hem blev det teddy's bagutte i trädgårdsföreningen och 13 nya handkrämer för mig (det va alla dom hade kvar annars skulle jag köpt fler =P ).
Sen va man ju bara tvungen att sätta sig på balkongen med 30 grader i solen och få lite ny färg. Och annars har det blivit en massa tvätt och tvätt och en promenad runt ån.
Och alldeles nyss supergod mat, egen potatisgrat'ng, fläskfilé och egen pepparsås, mmm..Nu robinson och en massa myyyyssssss...

Fredag

God morgon! Vädret verkar helt okej idag med, lite mor moln och något svalare men solen är ju framme iallafall och det känns vårigt. Och desutom är fredag, strax sätter sig Anders och jag på cyklarna för att handla lite grejer. Sen blir det som jag sa igår, städa, farmor och Allan och kibox. Mat idag är kebabrulle, Anders köpte hem såna här stora bröd igår så vi kan göra det, bara köttet som fattas nu.
Kommer nog inte få så mycket tid att skriva nåt men hoppas ni får en bra fredag alla.

Godnatt

Min farmor och hennes man kommer hit imorgon så nu har jag gjort rent toaletten till dom kommer, skulle visserligen hade gjort det nu ändå men nu är den iallafall klar. Gjorde även mig själv lite fräsch, dusch, rakning och ansiktsmask. Ska även olja in naglarna sen när jag går och lägger mig. Känner  bara att det känns skönt och va lite vårfräsch jag med.

Imorgon blir det att städa lite här hemma och bädda rent. Ska handla lite imorgon med, träna och som sagt så kommer ju farmor och Allan då. Men framför allt ska jag gosa med min underbara äslkling som kommer hem om ca en timme. Tills dess ska jag nog kolla på lyxfällan nu.
Sov så gott alla, natti!


Kväll

Härligaste kvällen på länge också för mig. Förlåt att jag tjatar så mycket om vädret men jag har saknat våren och värmen så mycket och den gör mig verkligen glad. Väldens bästa humör av bara solen liksom, men sån är jag.
Har fått lite gjort sen sist också, fixat här hemma med papper och grejer, diskat och handlat. Här även hunnit med några mackor och en chai latte på balkongen =)
Nu blir det att slå sig ner framför tv :n som vanligt med alla program.
Trevlig kväll alla...


Första vårstädningen klar

Va härligt det blev till slut, vi gjorde rent på balkongen så jag kunde sätta mig där.
     

Hmmm, kanske ska säga att det snarare va Anders som gjorde rent jag fixade med alla blommor, tog bort allt gammalt och sånt. Och fint blev det =)
 
Efter allt slit fick Anders dra iväg och jobba och jag satte mig ute på balkongen och njöööt i 1½ timme men lite fika, glass med blåbär och kiwi.
 

Hade med mig Den hemlige kocken ut också fast det blev inte så mycket läsa, mest lyssna på radion, njuta och kolla på folk som också ville va ute i det härliga vårvädret. Bl.a. do här gubbarna, dom stod säkert där i nästan en timme iallfall.

Tack härliga vår och sol för det äntligen är här.
Mycket bilder nu men jag tänker ändå av sluta med den härligaste av dom alla...


Tränad och mätt

Äntligen fick jag träna som jag ville, skumt att benet va sådär i tisdags, va ju lite på måndagen med men inget igår och inte idag heller, skumt som sagt men jag är glad att det försvann så fort. Va så trött och hungrig när jag kom hem, hade ökat vikterna nu när det blev ny månad, brukar nämligen alltid göra det på dom jag kan öka då.

Vädret verkar ju komma nu med, i morse va det ju bara moln överallt men nu är det ju soligt, dock blåsigt med. Vi skah se om vi kan hinna göra i ordning balkongen så jag kan sitta där, hoppas det för så skönt det vore.

Annars händer det nog inte så mycket idag, ska fick med lite grejer, få ordning och sånt som oxkså behövs göras.
Men först ska jag läsa lite bloggar medans Anders ändå bara ser på hem till gården...


Dagens mat, den här grytan som blev så god och lite ruccola till det.

Våååår

Vilket jäkla härligt väder det har varit idag, har sprungit runt i bara tröja här på jobbet hela dagen, först nu på kvällen som jackan kommit fram. Vad jag har sett har det stått 11 grader med, och det är ju det minsta i så fall. I solen där jag har hållt till har dte väl varit  25-30 grader istället, jätte härligt.
Hanna vägrade äta ute så blev mat lite fort inne och sen satt vi ute i solen i 45 minuter och bara njöt men efter det har jag inte fått stanna kvar i solen så mycket tyvärr. Snälla, säg att det blir samma väder imorgon, då är dte jag som sitter på balkongen heeela dagen kan jag lova.
Oh, ser att jag slutar om 1½ timme, va skönt, och bara ett tåg kvar med. Sen blir det hem, glo på tv och gosa.
Nån som blivit lurad idag då? Inte jag, tyvärr, kan tycka det är lite kul faktiskt, det hör ju till på nåt sätt och jag är van vid det så lite tråkigt men...
Ha en bra kväll alla, och kram på er

Nu skinner solen

Idag fick man minsan vakna av att solen lyste in, det är alltid såhär för mig, den enda dagen på hela veckna som jag jobbar blir det soligt, det är ju inte ett moln på himlen liksom, åhh så typiskt. Får hoppas att man får lite tid över och kan njuta lite av solen iaf, funderar på att dra ut matlådan och äta ute men får väl se hur Hanna känner för det.

1:a april idag med, måste man försöka lista ut alla aprilskämt, fast alla brukar alltid lyckas lura mig ändå så.
Kanske ska kolla correns skämt i år, det klarar man ju alltid av att lista ut däremot ;)

Jag är så hungrig nu med, men Anders sover så jag vill ju inte väcka honom med min mixer, inte sådär jätte snällt. Men snälla vakna nu så jag kan få min jordgubbs och banan smoothie...


RSS 2.0