Helg

Gud så härligt det är att äntligen få va ledig igen, precis som normla människor så är jag nämligen ledig hela helgen nu. Tur fick man ju med vädret också, just nu sitter jag på balkongen och njuter i solen.

Vad har hänt idag då? Blev träning som vanligt på morgonen, älskar att träna, synd att dte blir lite för sällan nu bara. Direkt efter det fick vi besök av farmor hennes man och en annan vi känner, och även mamma och pappa va också med. Potatisgratäng, helstekt fläskfilé och pepparsås fick det bli, såå gott och trevligt att dom kom :)

Efter det blev det runda på stan tills dom stängde och nu glor Anders på hockey medans jag som sagt njuter i solen. Ska ta en lång promenad strax med, och sen blir dte väl någon film ikväll.

Imorgon bär det av mot gamla Linköpig och folkets park för lite loppmarknad, sen inne stan ska vi köpa årets första ben&jerry glass i kulor och även en vas som vi inte hann köpa idag. Och sen resten av söndagen blir det tvättning, inget kul men ett måste...
Kanske skulle tipsa er om ben&jerrys nya pinnglass med, med jordnötssmör i tror jag. Den är såå mycket ben&jerry och va jättegod! Testade den för några veckor sen, men glömmer ju bort allt jag ska skriva om när dte tar sån tid innan jag skriver något...

Nu vet ni iallafall att jag lever och lite om vad som händer...Ha en underbar helg alla! Kramar


Soool

Har varit ledig idag efter en jobbig arbetarhelg. En underbar dag med lite Annica och Johan, springning, tvättning och framför allt så har jag suttit på balkongen i solen ett tag. Såå skönt, och lite färg har jag fått med. Passade även på att äta min mat ute så nu är årets första middag ute äten. Sen blev det även några jordgubbar efteråt med, somrigt! Nu ska jag umgås lite med Anders som precis kom hem och sen imorgon blir det jobb igen, dock kväll. Ha det så skönt i solen alla...


Ledig

Min enda lediga dag den här veckan, och vad jag ska njuta :) Blir att ta sig till kvinnohälsan till 11 och efter det en dag med Emma. Bäst att passa på att träffa folk under sina lediga dagar. Ska försöka va ute så mycket som möjligt bara för som vanligt den här veckan är det ju toppenväder ute. Så det blir mina rosa converce och jeansjackan idag. Men innan det, ytterligare ett sex and the city avsnitt och ska väl göra mig i ordning lite kanske med.
Njut av solen idag alla!


Lycka



Gissa hur glad jag blev när dne här stod på bordet nyss när jag kom hem :)
Min underbara fiiiina älskling, tack...

Har haft en stressig men rolig dag på jobbet idag. Mycket som händer nu när jag har fått heltid, stora förändringar. Hanna och jag har nämligen fullt upp med att ändra både den ena och det andra. Men det är så roligt, äntligen händer det något på jobbet. Och att allt dessutom bara är såå bra gör ju inte det hela sämre ;)

Nu ska jag sätta mig i solen på balkongen ett tag, hur underbart väder liksom..?
Ha det gött! Kraaaam


Solig söndag

Jaha, då var snart den härliga långa helgen över och det är snart dags att jobba en massa igen, är endast ledig på onsdag. Annars blir det bara jobb och jobb hela nästa vecka, och såklart en hel del träning och kanske lite annat med. Idag har vi haft en riktig fixar dag, städat och tvättat hela tiden. Tvätten kommer väl va klar typ tio ikväll hoppas jag...Blev en liten sväng förrut idag med, till mitt jobb för att hämta mina kläder som skulle tvättas, och till Stadium för att köpa en yogamatta. Ska ha den när jag strechar och lite så.

Igår firade vi ju som sagt "påsk" hemma hos ina föräldrar och med Annica och Johan också. Hade riktigt trevligt, men tyvärr va vi tvunga att lämna alla på kvällen då Anders och jag hade planerat in bio då med. Blev Alice i Underlandet, ingen av oss hade varken sett eller läst den förrut. Men jag tyckte dte va bra faktiskt, och riktigt kul med 3D :)
Har smakat på hallontryffeln föresten som vi fick av Annnica och Johan, och dte jag kan säga är väl, mmmmm :)
Så tack, och tack till mamma och pappa, ni är galna. Nu måste Anders och jag bara tänka på något bra...


Långledig

Heeej! Och förlåt så hemskt mycket för min dåliga uppdatering nu. Jag helt enkelt inte haft tid. Ligger sååå mycket efter med bloggar som jag läser också och dom brukar jag ju vilja ha läst ikapp i första hand. Men kände att nu va jag tvungen att sätta det här i första hand för en gångs skull. T.o.m. Anders har hunnit klaga några gånger nu på att jag inte skrivit något så...

Vad har hänt då? Inte mycket känns det som. Har varit på ljusparty och beställt massa goa dofter till våran aromabrännare, så dom längtar jag till. Har även passat på att träffa lite folk innan jag böjade jobba, och passade även på att träna som tusan med. I påsk har jag jobbat, heeela påsk, dvs, långfredagen, påskafton, påskdagen och annandag påsk, yippie! Skulle ha passat på att fira lite påsk på annandagen men då va både Annica och pappa sjuka så blev tyvärr inget då. Men nu på lördag så hoppas ja på det, vill bara att Johan ska blir frisk nu med. Typsikt att alla ska bli sjuka nu, bara vänta på att man blir det själv också.

Men det där är väl i stora drag vad som helst, så förstå att jag ligger efter med mitt liv...

Träningen försöker jag fortsätta med så gott det bara går, blir bara gymmet 2 gånger den här veckan, men då är jag där i 3 timmar per gång med. Lika bra att passa på ;) Dessutom har jag börjat springa Ä N T L I G E N...Har bara blivit en gång hittills, men då gick det förvånadsvärt bra så känner mig i form. Och idga blir det en runda igen, och även på söndag...

Just det, angående långledig, jag är ledig idag och hela helgen nu. Hela 3 dagar och det är så sköööönt! :)



Är helt inne på den här låten igen, tack vare halv åtta hos mig. Man blir så glad av den på något sätt tycker jag...


RSS 2.0