23 år

Fyller jag idag, börjar känna mig gammal...Ne men det här är väl okej också, men 24 vill jag iallafall inte bli ;)
Kul att det är trist höstväder typ idag med, kallt, blåsigt och det kommer säkert regn med. Jag är van vid att när jag fyller år så är dte ju mitt i sommaren och toppenväder, det va det alltid när jag va liten iallafall, men inte nu...

Anders fyller ju också år snart och vi brukar oftast ha en hel del folk här och slå ihop allt men eftersom han fyller 25 år nästa år och jag året efter det orkar vi inte en med en massa idag så det blir bara min familj som kommer idag, 4 pers, det räcker. Men det blir ändå lite som ska fixas innan det så ska göra det nu...Kram på er!


Sol & bad idag?

Mamma pratade i måndags med mig om att Annica och Johan kanske skulle iväg och bada idag, och då kanske man kan få följa med och njuta av vattnet lite. Annars lägger jmag mig iallafall och solar här någonstans. För ute ska jag va idag.
Igår kväll blev det bio, satc 2, jättebra va den men nu känner jag mig lite ledsen för jag vill se mer. Har känt heka tiden att när jag sett klart serien har jag ju hela 2 filmer med, men nu har jag ju sett dom med så nu är allt slut. Visserligen gör dom alltid sluten såå bra men ändå, jag vill se det tills dom dör typ. Älskar verkligen satc, t.o.m. anders gillar det verkligen. Han skratta nästan mest av alla på bion ;)
Är så glad över att han alltid ställer upp för mig och gör saker jag vill och allt sånt. Dessutom lägger han alltid märke till saker, som t.ex. att jag hade målat ny färg på tånaglarna igår och tyckte dessutom att det va fint. Dom flesta killar märker inte ens sånt, men min älskling är ju lite speciell...:)


Sista veckan

På semestern nu, lite tråkigt och dessutom ännu lite tråkigare att anders jobbar nu. Men men, jag försöker njuta av mig ledighet så mycket det bara går iallafall.
Skulle dock va skönt med lite finare väder nu bara, jag har tappat så mycket av min färg eftersom jag inte har hunnit solat en massa när man har haft fullt upp med en massa annat. Men lite sol och bad har det ju blivit under min semester, men det va mer i början, och jag tappar färg fort...

Går ju ett tag mellan att jag skriver men sedan sist när jag var i stockholm har ju anders hoppat fallskärm, underbara bilder från det har va :) Dessutom hade vi ju lånat bilen en vecka så det blev även vadstena, gränna, ljunsbro, brunneby och berg och alllt som tillhör dom orterna :)

Man har ju börjat längta en del till New York nu med, allt va ska göra där och så. Men man får nästan inte tänka på det allt för mycket än då det är ett tag kvar, men lite får man iaf börja drömma...Sen gör ju inte saken bättre att vi precis kollat klart på satc serien och första filmen och bare ser allt med underbar New York där. Just det, nu kom jag precis på att jag ska kolla när 2.an går på bion :)
Ha en bar dag alla!


Stockholm

Ligger just nu i en säng på hotel stureplan i Stockholm. Kom hit idag och åker hem på måndag, då blir det även en sväng förbi Anders bror och dessutom ska Anders hoppa fallskärm. Men först har vi 2 dagar till i Stockholm :)
Va först i barkarby idag, hittade 3 kjolar inne på fornarina och en myströja och en bikini på peak. Har även blivit en fornarina t-shirt inne på åhlens city med nu på kvällen. Vi tog en runda här på stan mest bara för att kolla lite inför imorgon. Söndag blir det nog cosmonova och kanske lite stan då  ed om vi inte hinner all shopping imorgon, men tror faktiskt det...

Det är så skönt att få komma iväg lite och dessutom hyr vi nu med en bil i 1 vecka, gött :)
Men nu blir det att vila benen och fötterna lite...Ha det så bra alla! Kramar


I bilen pga hit...Vi har ju trots allt en volvo så då kan jag också köra, fast inte i Stockholm ;)


Hotelrummet, det är högt i tak och svalt när man ska sova :)
Bara och längta till hotelfrukosten nu då...


Årets första bad

Vilket underbart väder det har varit idag, och det ska ju fortsätta, iallafall hela helgen :) Snacka om bra start på semestern, för idag hade jag min första semesterdag någonsin. Har dessutom fått äta som jag vill idag och druckit cola, åhhh underbara cola :)

Blev ju då årets första bad idag med, skulle ha varit typ hela dagen men blev fast på ikea ett tag så det blev framåt kvällen istället, men jag har iallafall badat nu.

Imorgon hoppas jag att det blir att bada någonstans med Annica och Johan. Och på söndag ska jag också hålla mig ute hela dagen, älskar sånt här väder och klarar bara inte av att sitta inne och glo då...
Tycker bara så synd om min lille älskling som inte kan bada just nu pga hans operation. Vill ju att han också ska få njuta av det här.

Nu vet ni iallafall att jag lever och mår superbra! Semester, toppenväder, cola och jordgubbar så är jag nöjd :)
Och såklart Robyns nya låt...



RSS 2.0