Dåligt

Förlåt för min dåliga uppdatering men ni vet ju varför, har jobbat massor och det är ju så dumma tider så det är därför.

Idag har jag iallafall för en gångs skull varit ledig och hittills har det blivit träning och firande av Johan som gyller år imorn. Va lite citrontema över all mat där, först en super god citronkyckling med ris och citronsås. Och till fika va det bulle såklart och citronsockerkaka och som tårta hade hon varit snäll mot Anders och gjort budabest men även en citronkladkaka som ochså va jätte god. Så tack Annica och Johan för allt gott.
När vi kom hem sen gick vi ut och gick lite, handla ny baristamjölk till chai latten imorgon och nu ska vi väl kanske se lyxfällan och spela cluedo innan man laddar upp allt inför melodifestivalen.

Ha en trevlig kväll alla, för det ska jag ha...

Dumma dumma mig

Åhhh va arg jag kan bli på mig själv ibland. hade ju sett fram emot att på fredag och lördag så får jag ju iallafall va ledig. MEN då frågar Tobias från pesonalfördelningen mig om jag kunde ta Emmas pass på fredag, och vad svarar jag, joo självklart att jag kan det, sen kommer jag på, viket pass är det? TUR JÄVLA  11 SÅKLART!! Den förstör ju hela dan, mellan 11-20.30. Under tiden som Tobias sen undrar om Emma kan ta en annan tågvärds pass på fredag just för att den ska få leigt ångar jag mig såklart. Men det är ju det där, pengar och jag vill verkligen alltid ställa upp. Såå dumma dumma mig, får väl se hur lång tid det tar bara innan ryggen går av på mig.
Fast egentligen är det nästan Anders fel, han hade sett att jag hade fått ett mail från afm om nåt möte på fredag, och min hjärna tänkte väl typ bara direkt när Tobias kom med sitt ervbjudande att, hahaha era jävlar den här gången ska jag slippa er. Humm, tänk vad man kan hata nåt...

Där kom visst en liten bil hem, dags och sluta plåga alla med mitt klagande över att jag jämt jobbar, men det blir ju så, jag är ju tydligen bara ledig nån dag lite då och då och alla andra dagar tänker jag klaga. Men jag ska försöka låta bli det lovar jag för det är inget kul och läsa det vet jag så förlåt och god natt från mig...

Choklad

Bokrean började ju idag med, vi va ute efter Äkta vara men det va det ju ingen rea på men som vanligt fasta jag ju vid alla chokaldböcker istället. Det ser ju såååå gott ut altid men det värsta är att för att få saker så fint som dom ofta får det måste man ju ha en massa olika marmorgrejer, och det har ju inte jag, men hitta den här boken istället.
Självklart innehåller dne ju bilder, men inte verkligen inte på allt. Däremot hade den väldigt många och olika recept, och det fanns verkligen på allt, oliak såser och krämer som kan va bra till fyllningar i tårtor och sånt, olika sorters chokladglass, självklart en massa baktjoffs och massor massor mer.
Mmmmmmmm säger jag bara =)


Fettisdagen

Då va den här, och dom senaste åren har jag stått i ca 10 timmar och bara gjort smelor så känns lite konstigt idag på nåt sätt, fast ändå såå skönt att bara va ledig medans man vet hur alla andra stressar ihjäl sig med alla semlor. Fast ändå minns jag att jag på nåt sätt älskade just den här dagen, trivdes med stressen på nåt sätt. Och så tror jag det handla en del om att då hade jag helt eget ansvar för alla semlorna, men på mitt jobb nu har jag ju ansvar för allt istället så trivs ju ändå bättre som det är nu. Men man kan väl säga som så att jag trivs bäst när jag själv har ansvar för saker iallafall.
Här är föresten Anders semlor. Ja han va tvungen och ha två, och ja, han va tvungen att ha dom största...

Dessutom va han tvungen att ha jätte mycket grädde ;)
Ni kan ju se min lilla där bakom, mycket mindre och med mycket mindre grädde.



Tror den va lite avlång och allt också, men som sagt jag får väl alltid det sämsta.
 Ska väl kanske säga det också att det faktiskt är Anders som bakade bullarna i söndags, och han gjorde sin egen mandelmassa. Själv gjorde jag min egen vanlijkräm idag med lite mjölk och pulver :D

En timme kvar

Sen får jag gå hem, ska blir så skööönt för som sagt så är jag ju ledig sen..Haha, känns som jag bara tjatar om min lediga dag. Men idag är det ju min 6:e dag här på jobbet, och det är ju långa dar med, sne får jag en ledig dag och sen jobba två dar igen, och jag vill bara få vila lite börjar jag känna nu. Min första hela lediga helg komemr va den 28-29 mars, känns ju kul liksom.

Haha, ni ska bara se min idag när jag gcik till jobbet, och nu när jag ska hem också för den delen. Jag går liksom runt i mina stora kängor, mysbyxor och Anders stora jacka, måste se skit knäpp ut verkligen. Försökte få en bild på dte innan jag gick men hann ju inte stå där och få en bild på allt, hade ju så bråttom och allt så ni får klara er utan den bilden , me rolig ser jag iallafall ut =)

Singing that melody


Hörde den här låten på gymmet och självklart fixade Anders den åt mig utan att jag en ssjöng nåt eller sa nåt om den egentligen, haha, ibland är han bara för bra. Men nu har jag den iallfall, och på hjärnan hela tiden med ;)

Blev väckt vid 8 i morse, och det va tur det för nu fick jag iallafall lite tid innan jag ska iväg till jobbet, ska väl gå om typ 50 min eller nåt sånt. Och så ska ja bara göra några mackor med, annars blir maten idag kycklinggryta och ris, och så tar jag med mig några morötter och ett äpple. Känner att allt mend träning och mat inte har blivit som jag vill på sista tiden men nu ska det bli skärpning nu när jag typ är frisk igen.

Längtar så till imorn, LEDIG, dessutom ska jag till gymmet med =)
Ha en super härlig dag alla... 

Äntligen

Hade faktiskt skrivit ett inlägg igår men när jag skulle publicera det försvann allt och jag ville ju bara hem så orkade inte sitta och skriva om allt, förlåt men nu skriver jag ju ;)
Jobbar sååå mycket just nu, fats igår hade jag natten så den va rätt lugn och god =)
Idag har det vart en massa skit bara, barn som kissat på sätten och förare som kört på rådjur. HEMSKT att se hur det kan bli när ett helt djur är splashat på hela tåget, tänkte nämligen på hur det skulle kännas om det av en människa, så snälla alla sluta upp med att ta livet av er med hjälp av ett tåg för om ni bara visste vilket jobb alla får ha efter det,och må dåligt också såklart av det.
Ska gör Owe sällskap nu och äta lite sallad men ha det så bra så får vi se när jag skrive rnästa gång, jobbar nämligen hela dan i morn med...Kramar

Chili


Anders va ju bara tvungen att testa dom nya chili cheez doodles och passade på att köpa en påse ill så att det skulle bli billigare såklart, och så att vis ka ha ne massa onyttigt hemma såklart...
När man köpte dom nya fick man två små till också och han kunde ju såklart inte vänta med att testa så han smaska ju i sig såklart, men inte bara en påse, nee båda små och kunde inte spara en endaste liten ostbåge så att jag kunde få smaka, neee så snäll kan man ju inte va.

Om en timme börjar jag jobba nu igen, skulle ju vart ledig idag men eftersom Yasser är sjuk så får jag ju jobba, jätte kul eftersom jag skulle tränat och allt idag men får bara tänka på pengarna.
Har som vanligt förberett mig inför hela dagen med mat, idag blir det måndagens rester, en fläskfilégryta och så har jag gjort några mackor och så ska jag ta med ett pink lady om jag inte glömmer det.
Men ha en skön fredag alla, kramar

Lite lugnt nu

Ändå sen jag kom hit har det kommit massor tåg, snacka om stress här, jag som hade tänkt få det lugnt ikväll. Dessutom får jag alla tåg som jag ska ha ikväll bara för att massa tåg börjar funka nu, sååå typsikt bara för att jag jobbar natt :/ Men så är det typ alltid så jag är van. Nu har jag det iallafall lite lugnt, nästa tåg kommer 21.30 så nu latar jag mig bara lite. Har ätit min smarriga sallad också och får väl se om jag hinner städa nåt  här, me då får alla sticka nu, så dra då alla, så jag kan få nåt gjort här...
Ha en super bra kväll alla och sov så gott.

Fiskgratäng & sallad

Blev ikano idag istället, fick med mig Anders men inte hitta vi nåt för det, det enda påsen vi kom hem med va en från maxi. Blev lite stressigt nu me eftersom fickgratängen som just nu står i ugnen ska va inne ca 1 timme. Men allt löser sig ändå, tillslut, även fast det blir precis. Gjorde sallad nyss med som jag ska ha med mig till jobbet och knappra på sen ikväll. Ne ska försöka hinna med att läsa lite bloggar nu och sen ska jag bara äta lite och som sagt ioväg till jobbet sen, men ha en bra dag alla..


Nergosad

Kom hem för ett litet tag sne och ändå sen dess har jag bara legat nergosad i soffan men en mysig filt. Känne rmig nämligen väldigt frusen, men har man vart ute så pass mycket som jag varit idag så är det nog inte konstigt. Glad över att jag jobbar natt, eller kväll kanske man ska säga, imorn mellan 16.35-00 för då är man mest inne, sitter vid en datorn eller vid tv:n och mest tar det lungt. Men känns lite sådär att dom fråga mig om jag kunde jobba samma skittid som jag jobba idag på fredag och för Yasser är sjuk. Men vill ju inte säga nej, och det ger ju extra pengar så...Mne jag ville ju gå på kibox då, det stör mig fan mest, och att det inte är kul och jobba i den kylan, men får väl stå ut med det. Får ju iallafall träna på lördag men det blir end agången dne här veckan, duktigt då, känner mig såååå LAT...
Nu ska jag gosa ner mig igen och sova snart, ensma för Anders kommer hem typ 2...:(

På jobbet

Sitter på jobbet nu, kommer ett tåg vid åtta men då ska jag ändå typ gå hem så hinner väl bara hjälpa till med tankningen.
Fick jobba med Eva idag, hon blir 52 på söndag men hon är as härlig och nu jobbar jag med Owe inte lika rolig men det funkar ju. Har haft en ganska lugn dag här med bara y1:or, dom är väldigt små..Får väl lägga ut någar bilder sen så ni förstår vilka mina tåg är, mina älskade tåg som aldrig funkar och dte är just därför jag älskar dom. Vet inte om det här inlägget kommer låta lite lustigt, har Gärt brevid mig och han bara snackar och snackar nämligen om ALLT så liiite störd blir man väl ;)

Har föresten fått i mig lite frukt idag, glömde ju ta med mig hemifrån men har hunnit ta lite från våran korg här idag, en banan, ett päron och en clementin, alltid bra och få i sig lite frukt, fast Eva tyckte att jag inte skulle äta det för fruktsocker är ju inte heller bra, haha knäpp som hon är ;)

Ska nog joina Owe lite och sen får jag ta mig hemåt i kylan, fortfarnade lika kallt, usch va hemskt att jag ska GÅ hem sen, brrrrr..Men ha en trevlig kväll alla, kramkram...

God morgon

Eller morgon kanske låter lite fel, gick ju upp för 1½ timme sen. Kul att det va Anders som väckte mig då, det är ju han som har jobbat och jag som latat mig men ändå sover jag längst =P

Idag blir det som sagt jobb hela dagen, hoppas på inställda tåg så jag får en lung dag. Maten idag blir chili corn carne och så har jag gjort några mackor och tar me dmig nån frukt för på jobbet tar frukten nämligen slut på ett par timmar så jag hinner nog inte få tag på nån idag heller så därför har jag som sagt allt med mig så jag klarar mig hela dagen.

Ska väl göra mig i ordning för att sen gå ut i kylan, -7 är det här, brrrrr.
Ha en bra dag alla...

Godnatt

Fixade en massa med mina naglar sen iallafall, då känns det alltid liite bättre. Och när jag ändå höll på fixa jag allt med fötterna också, man ska ta hand om kroppen. Och under tiden njöt jag av dagens andra chai latte, mmm det är såå gott men nu ska jag nog inte ta nån på ett tag så jag inte tar dte för givet, vill ju att det ska kännas lite lyxigt.

Har blivit några inlägg nu idag men imorn kanske det inte kommer nåt nämligen eftersom jag jobbar den dumma tiden 11-20.30. Men ska bli skönt att få jobba lite, hoppas jag får träffa Hanna med, behöver det.

Åhh jävla hals vad den gör ont nu, hade blivit bättre men igår kom det tillbaks och nu gör det riktigt ont, hoppas det är bättre imorn bara.
Ska väl sätta mig vi tv:n igen och vänta på Anders som förhoppningsvis kommer snart.
Godnatt...

Nails

Har sån otur med mina naglar känner jag, dom går alltid av på nåt ställe så fort dom har kommit ut typ en halv centimeter. Böjar ju alltid på en men då finns det ju ändå lite hopp kvar, men så går nästa och nästa och nästa såklart också av. Nyss hade jag bara 3 st kvar som va halvlånga för att jag hade räddat dom, men nu fcik det va nog, tog av alla helt igen och det är bara att börja om från början, suck...
Förr hade jag verkligen ordning på dom och dom såg ut såhär
Åhh, vill bara ha tillbaks mina långa härliga naglar. Dels är det ju mycket finare men främst för att jag trivs så mycket bättre med långa naglar, sådär är dom alldeles lagom.
Jag har ju funderat på att gå nån slags nagelutbildning men allt kostar ju och man kanske ändå inte får arbeta med det sen ändå, men om man skulle det vore det ju underbart för då skulle man nog alltid ha långa härliga naglar =)


Ojdå

Annica ringde mig precis och undra om jag va arg efter att ha läst det förra inlägget.
Och neee verkligen inte, va lite stressad just då bara och småirriterad kan man väl säga, men verkligen inte arg på Anders som hon trodde. Så man märker ju hur fel det kan bli beroende på hur man läser...

Som ni kanske märker åkte jag inte till ikano iallafall, märkte att jag skulle få runt en timme där och bara stressa ändå så strunta i det därför. Hade Emma däremot svarat liiiiite tidigare så hade jag ju hunnit ut dit utan att stressa ihjäl mig. Men istället llät jag bara arg, va nog lite arg, och hann inte dit utan fick sitta här och göra nada, tack.
Föresten kanske jag ska säga att jag verkligen inte är arg nu heller ifall det låter så ;)

Ensam och övergiven

Nee känner att jag verkligen inte orkar sitta här och bara glo som sagt så jag drar väl ut till ikano själv då bara för att ingen har tid nån gång, åhhh.
Ska nog se om jag kanske kan hitta nåt till Johan som snart fyller, för annars blir det väl ändå bara panik sen. Jäkla Anders som va tvungen och lämna mig bara, jag sa ju att han inte fick lämna mig.
Hopp, såg att jag preics missa bussne nu me, får väl vänta en halvtimme till då, men sen åker jag iallafall, får väl se vad jag kan hitta för tomhänt ska jag inte komma hem.
Ha det så kul alla som slipper va ensamma...

Glömsk

Jag glömmer ju alltid allt, skulle ju säga hur den där sockerkakan blev sen ju. Och den blev väl inte riktigt som jag hade föreställt mig fast god blev den helt klart, ganska saftig och så men lite lustig vi kanterna tycker jag nästan. Fast ingen har ju dirkekt klagat på den iallafall, så heeelt okej och receptet är det från sju sorters kakor. Alla har ju ändå den boken så jag behöver väl inte skriva nåt recept va..?

Snälla Emma SVARA nu då!!
Jag har tråkigt här och vill till ikano nämligen...



Nehee, fan...

Slumdog Millionaire

Vet inte vad som har hänt med sf nu, tredje gratis förhandsvisningen som man får nu inom en väldigt  kort tid, men jag kan iallafall inte se den, tisdagen den 3:e mars kl. 18 är det för om det är nån som vill att jag ska hämta ut biljetter åt er..?
Va ju och skulle träffa farfar förrut, men han va helskum idag så blev ett kort besök där, sen fixade mamma lite på stan, och sen förjde hon med hem på lite fika, mycket trevligt =)
 
Men eftersom det blev lite fika nu nyss så orkar jag verkligen ingen mat, den är klar för Anders ska ju ha med sig till jobbet men jag äter väl ikväll nån gång. Fick ju sprnga ner till ica med för curryn va slut och vi gjorde kycklinggryta idag, och då är det bara så skönt att kunna gå över gatan och ha sin affär där, det är verkligen lyx.

Ska väl läsa lite bloggar nu och sen får jag se vad som händer, men jag orkar inte sitta här hemma hela dagen iallafall...

Grattis pappa

Japp idag fyller min lille pappa år, och dessutom har jag namnsdag, hade glömt bort det men har ju fått ett par grattis på namsdagen så blev ju lite påmind. Får väl hoppas att pappa åtminstone kan ha lite tur med bussarna och passagerarna idag nu när han fyller nu då.

Mmmm försten sitter här med min smoothie och det blev sååå god, och om man jämför med igår, nee föresten det går inte ens att jämföra dom men den här blev super god iallafall med färsk ananas, vindruvor och banan.

Ska strax iväg in till stan och möta upp mamma, träffa farfar, han ville ju tydligen att man skulle komma och jag vet ju inte hur länge han finns kvar så lika bra nu när mamma ändå skulle dit.
Oj kanske ska skynda mig lite nu då, men ha en bra dag...

Apelsin & Choklad

Det brukar alltid bli gott tillsammans och just nu står en sockerkaka typ med just apelsinsaft och choklad i den, får se hur den blir men tycker det låter gott. Inte för att jag egentligen har plats för den i frysen men Anders kan jua lltid äta upp den, vare sig om den blir god eller inte ;)

Han kommer föresten hem om ca 1½ timme, men jag vill ha honom här NU, varför ska han alltid va så seg just dom kvällarna när jag känner mig ensam. Hatar måndag för då är det ju inget på tv heller, åhh stackars lilla mig då...;)

Jävla hosta med, blir ju aldrig av med den, kanske ska ta lite äcklig hostmedicin innan jag somnar sen, men man vill ju bara spy av den eller nåt för det är ju så äckligt. Vill så gärna träna imorn, gå till gymmet och känna att jag gjort nåt bra men samtidigt känns det som att det smartaste är att jag håller mig ifrån träningen imorn med för sen kan jag ju inte träna förns på fredag och då måste jag bara va frisk. Så får nog ändå inse att det är smartast.

Mmmm, börjar lukta riktigt gott här nu. Får meddela er sen hur den blev, men nu ska jag nog slå mig ner i soffan igen tror jag. Men dröm så sött allla...

Duktig

Då har Malin dragit sig hemåt då, tar väl åtminstone en timme innan hon kommer hem nu me då men så är det.
Gick på stan, och jag har saker jag bara måste hitta men jag hitta verkligen nada. Och Malin åt på Mace D me men jag tog inget. Vet inte om det nånsin har hänt förrut, så där har ni mitt duktiga för idag :D
OCh på sätt och vis va det väl bra att jag inte shoppa en massa, men gärna en ny väska hade vart bra för mig faller nästan ihop just nu...


Ny vecka

Och dags att börja med smootien igen, och fy fan säger jag bara.
Hade en apelsin kvar som legat och bilvit sur och besk, och inte lite heller så jag fick verkligen pina i mig den, usch inget god alls, men tur att dom där stora apelsinerna är slut nu iallafall.

Skulle ha simmat nu idag som altid på måndagar och vi va ju tvunga att gå alla gånger för att vi skulle kunna gå upp alla gångerna, men idag går det ju inte för kan man inte andas bör man nog hålla sig över vattnet. Och nästa måndag jobbar jag såklart så fast tanta va så snäll så hinner jag ändå inte med att simma upp alla gångerna, åhh det är så störnade, vill ju bara få träna annars blir ju allt förstört.

Fast lite glad är jag ändå idag, ska träffa Malin =)
Malin är min lilla gumma som jag kan ALLT om, dessutom är vi sååå lika och ändå har vi inte träffats sen nyår, illa.
Men eftersom hon måste bo långt långt från mig mitt ute på landet så blir det så tyvärr :(
Men idag ska vi ju iallafall få träffas, ska bli så kul.
Men först bloggläsning och sen ska det lagas mat också innan hon hinner komma.
Kramar

Chai latte

Förlååååt så mycket för att jag inte uppdaterat på jätte länge, förrutom det om alla hjärtans dag då, men jag vile ha det specielt så. Men iallafall så beror det på att i torsdags och fredags så jobbade jag så mycket att jag aldrig fick tid, inte ens på jobbet. Och igår va det ju dels alla hjärtans dag och vi firade pappa. Så igår blev det först gymmet och sen en massa onyttigt, me det är ju tur att man tränat då. Fast jag borde väl inte träna så mycket just nu, är inte helt okej från förkylningen än, men dum som jag är så älskar jag ju att träna.

Idag startade dagen men den här goda frukosten.
Chai latte, rostat bröd med en jätte god marmelad (päron, granatäpple & calvados) och ägg, jätte gott verkligen, framför allt för mig som aldrig äter nån frukost, jag dricker ju bara.
Det va jätte enkelt att göra chai latten, bara värma vatten och blanda i pulvret och röra ner den skummade mjölken däri sen, och det smaka precis som på cafét.
Så testa verkligen det, annars kommer ni få miste om nåt sååå gott som det här.
Nu ska vi tydligen testa oss på några kebabrullar här, men ha en bra söndag och passa på och njut av solen.
Kramkram

Alla hjärtans dag


Det här är vad jag möttes av på morgon igår, cha-te från Espresso house, och baristamjölk och ett supergulligt miranda kort och allt kog i en hjärtformad korg dessutom, åhhhh vad jag älskar dig Anders, han är så super gullig mot mig jämt. Och allt det här hade han såklart fixat innan jag ens visste om att man ens kunde köpa Espresso house chai-te. Svårt att förklara hur glad jag verkligen blev men det är sånt som bara min älskling kan göra för mig...

Kall

Åhh äntligen gick det att logga in, tackar...
Jag fryser så mycket verje dag, eller rättare sagt mina händer och fötter, annars är det lugnt. Men varför är det så? Det är verkligen jobbigt att alltid va sviiinkall och just händerna och fötterna, skulle jag va så över hela kroppen skulle man kunna tro att jag va död för så kalla är dom.

Sitter här och bara längtar bort till nåt, gärna utomlands nånstans men gärna Ullared också. Va så länge sen jag va där nu, och det är ju så härligt att bara shoppa på huuur billigt som helst, så dit skulle jag gärna åka snart och om nån månad eller så kan jag åka till nåt varmt. Kan inte nån bara säga okej visst det är klart att du ska få göra det då, snälla..?

Allting ordnar sig

Ibland gör det faktiskt det, men man är ju alltid orolig ändå. När jag ringde till henne så sa hon själv att hon tyckte det va lustigt för hon hade skickat ett bev som det stod men hon vruka alltid skicka mail me sa hon och det hade ja ju inte heller fått, men hon la iallafall dit mig igen utan nåt tjaffs eller så så det kändes ju väldigt bra.

I dag händer det inte så mycket här heller, hatar när jag inte får träna och allt.
Vi va inne i stan igen förrut, skulle ha potatis och gyllen hade ju fortfarande billiga semlor så nån ville ju ha 2 till, men den här gången tog jag en vanilj till mig med, vill ju testa deras för Anders säger att dom va riktigt goda så får väl se.
Nu är maten snart klar, blir fisk och potatis idag. Vi har på en grej på fisken, svårt att förklara men iallafall så brukar vi ha mjöl på det för att få lite sås men idag ville ju Anders göra som Per Morberg och grädde på istället, åhh han ska vekrligen ha grädde i all mat nu bara för det fats han behöver det ju men inte jag ;)
Kram på er

Min lille älskling

Mitt i allt jävla ont i halsen så fick jag ju hem ett brev från arbetförmedlingen idag me där jag är avanmäld för att jag inte va på nåt obligatoriskt möte i fredags, wtf??? Vilket möte liksom? Men troligvis har väl min handläggare gjort fel som vanligt, en gång ringde hon upp för att fråga om min situation en gång till några dagar efer för att hon hade glömt att skirva ner, smart liksom, så hon har säkert lagt dit mig på nåt möte och glömt att meddela mig, tack.
Men som tur är har jag min underbara lille älskling, han får alltid allting att kännas så mycket bättre och så enkelt på nåt sätt. Gick ju runt och va arg i ett par timmar innan jag ringde honom, varför gjorde jag inte bara det direkt? Tack för du finns min sötis...


God morgon

Men det har inget varit nån god natt för mig kan jag lova...
Pga att det gör sååå ont varje gång jag sväljer så tog det minst 3 timmar innan jag ens kunde somna., och när jag väl hade somnat vakna väl runt 50 gånger till bara för halsen, och lika ont gör den fortfarande.
Haha, föresten så undra jag va fan glodde upp i våran lägenhet nu innan men så kom jag kom att det inte alls va mig dom kollade på utan den här.

Restaurangen som är i vårt hus höll på och fixa massa med den igår och nu är dne väl tydligen klar, men det känns lite sådär om den ska stå där hela tiden och alla bara glor. Det finns ju bara en sån där bil gär i Linköpig iallafall och förrut har den stått jätte nära där Anders bodde innan, helt sjukt, den förföljer ju honom nästan.

Nu ska jag till arbetsförmedlingen för att ta nårga papper med ansökningar som jag kan tänka mig att söka och skriva på ett papper och ge till dom och sen hem igen, heeeeelt meningslöst, ja hatar verkligen arbetsförmidlingen och deras idiotiska ideér för jag kan ju lika gärna kolla det där hemma men neee dom ska va jobbiga.

Efter det kommer jag bara hem ett kort tag, ät alite och så och sne ska Annica och jag hitta nån present till pappa så jag hinner nog inte skriva nåt däremellan. Men ha en bra dag alla. Kram

Varm mjölk med honung

Mm, det är precis det jag sitter med nu, gott och dessutom ska det ju va bra för halsen. Har tagit lite glass förrut med, försöker göra allt för att min onda hals ska bli bättre. Haha, men det märks att ingen av oss härhemma äter mycket glass, fick värma den i typ en minut i mikron innan det gick att ta nåt, dne hade liksom isat till på nåt sätt.
Har ju som sagt inte gjort så mycket idag, tvättat och lagat mat.
Men när jag skulle börja med maten kom jag på att kalvfonden va slut och tänkte att lika bra jag går till hemköp då en liten bit bort för att handla det som vi ändå skulle ha där. Men hade dom nån kalvfond? Nepp... Då får ja väl ta det på vårt ica då, men hade dpm nån kalvfond, neeee inte dom heller..! Varför ska alla köpa kalvfond helt plötsligt? Blev så arg så jag köpte oxfond med rödvin istället, det är ju iallafall nöt på nåt sätt ;P Men den va helt okej den me faktiskt, bara man inte gör som mig alltid luckas hälla i för mycket när jag bara ska ha lite.
Det är nämligen alla på mitt jobb vet, golvmedlet vi har där ska man bara ta lite av och jag får väl typ alltid i en dl eller så, hihi, sån är jag dvs. KLANTIG som fan :)
Här är föresten maten

Kanske inte ser så jätte gott ut, men det är ialllafall fläskfilé, champinjoner, lök, mango chutney, kalvfond ska det ju va då, och egentligen ska det va sån där laga lätt men jag hade en creme fraiche i istället för jag hade ändå en hemma och lite mjölk, vatten, salt och peppar typ, jätteenkelt och jätte gott =)

Föresten, i halv åtta hos mig är dom ju i vårt lilla Linköping den här veckan ju, kuuul =)
Dagens värd handlade i just det hemköp som jag handlade på, hehe, man måste ju kolla in allt å se till så man känner igen allt och japp det gjorde jag.
Nu ska jag slå mig ner i soffan igen och kolla på trollkarlens hemligheter.
Natti natti...

Strepsils



Hur skulle jag klara mig utan dom här? Har så jävla ont i halsen men tack vare streplis så känner jag knappt nåt alls i halsen, fast det gäller ju att man tar dom lite då och då förstås och så fort mn ska svälja känns det iallafall men såå skönt att slippa ha dt som när jag vakna i morse och det kändes som att nån hade dragit med en kniv i halsen.

Va inne i stan förrut idag för att leta gardiner men det finns verkligen inget snyggt ju, varfööör ska det va så svårt att hitta nåt, kul att fortfarnade ha kvar julgardiner liksom :)
Och så hitta Anders ett par skor me, skit läckra, ett par blåa Fred Perry. Men jag fick som sagt nöja mig med strepsils fast det lilla gjorde mig överlycklig idag ändå.
 
Och så kom pappa upp en liten stund också, han hade ändå tränat och träffat farfar och parkerat hos oss så det va ju trevligt att han kom upp ändå. Fast helt sjukt för han älskar allt med grädde, och gärna semlor och Anders hade ju såklart köpt 2 semlor till sig själv på stan och erbjöd ju pappa en och han sa nej, måste va först ahången han säger nej till en semla ;)

Dagens planer är tvättstugan (yippie) och kanske laga morgondagens middag så jag ska ha en jävla kul dag.
Fast är bara så arg att jag inte får träna, skulle ju simmat idag och träna imorn men det går ju inte nu :(
Ha det så bra. Kramkram

Bedtime Stories

Sitter på jobbet nu, mitt lilla tåg kommer om 40 min så har det lite lugnt just nu, skönt. Har faktiskt mått ganska bra idag, fast har ju tagit tabletter såklart med ändå. Owe har ju vart så snäll och tagit allt det ansträngade som att tanka, när man gör det ser man typ ut som en oxe eller nåt som bara drar och drar nämligen, jävligt tung är den. Dessutom ville han inte att jag skulle va ute för mycket så jag har fått hoppas på tågen direkt och så fixa han allt där ute, väldigt hjälpsam så jag är så tacksam.
Va ju och såg Bedtime stories förrut med mamma och Annica och jag säger bara en sak, SE DEN. Den va så jäkla bra asså, och rolig och aa man mådde så bra när man gick därifrån på nåt sätt.
Efter bion behövde jag nåt att äta och kändes såå onödigt att gå hem, ta några mackor och gå till jobbet för jag skulle ju inte kunna fixa nån mat direkt så fick bli Mcdonalds. Känns inte bra eftersom det förstör men just nu kändes det ändå som det bästa. Dessutom va Annica sååå snäll och stanna kvar med mig så jag slapp sitta där helt ensam på Mcdonalds, tack så jätte mycket för det, betyder massor.
Tror jag ska läsa lite bloggar nu och sen se va som finns i cateringen innan mitt tåg kommer ;)
Kram på er


39,7

Det va vad termometern visade när jag kom hem från jobbet igår, kul.. Hade hur stressigt som helst dessutom på jobbet och världens roligaste väder, dessutom sjuk, tack va har jag gjort för att förtjäna det?
När jag kom hem blev det iallafall sängen ett tag tills Anders kom hem och skulle hämta en kortlek och väckte mig. Försökte somna om då men då börjatde ju våran granne över spela musik på högsta volym och den är ju inte bra direkt så tog mig upp till tvn, märkte att jag missat wild kids, fan. Men såg på postkodmiljonären istället och märkte ju att melodifestivalen var igår, hur kunde jag glömma det liksom, jag älskar nämligen melodifestivalen.
Va ganska bbra igår, blev nöjd med att Alcazar gick vidare, fast jag gillade hon den där första med men Emilia va ju bra hon med. Fast det bästa av allt va nog faktiskt att Shirley Clamp kom sist, haha, jag har aldrig gillat henne, dessutom sjöng hon lite falskt och låten va ju sämst.
Dags att göra mig iordning nu och ge mig iväg snart för kl.13 ska ju jag, mamma och Annica gå och se Bedtime stories som sf sjuder på och som min älskling fixat biljetterna till. Ha det så bra, kramar


Jasmine Peach



Den här ska jag ta nu tillsammans med några jelly beans från London tror jag, dom är iallfall väldigt goda, eller vissa är det för det blir nämligen alltid en överaskning vad man får, finns 49 olika smaker i påsen så...
Får se om den är god men det tror jag nog, brukar älskar Xide nämligen. Så det får bli det här framför Hide and seek som jag spelade in här om dan ifall det inte fanns nåt bättre på tvn.
Under kvällen nu har det blivit sånt där pyssla om sig själv lite med ansiktsmask och fotfix så ska nog måla naglarna nu med tror jag. Gott natt på er sen får se om jag får nån tid att skriva imorn.
Kramar

Tacos


Mmmm, jag älskar verkligen tacos och som tur är så äter jag det inte alls för ofta vilket gör att det blir ännu godare då. Fast tydligen så står det ju i boken Den hemlige kocken att det inte är bra med tacos och nee det är väl inte det bästa men man får ju ändå i sig en del grönsaker som är nyttigt iallafall och som sagt äter man det inte allt för ofta så.

Företsten så har jag börjat läsa i dne boken själv nu me, har ju tidigare fått reda på det mesta genom Anders men vill ändå få läsa allt själv, och dessutom få läsa det upprepat. Men det är nästan lite farligt för man mår så dåligt och tycker allt är så sjukt bara. Så nu börjar jag komma in i det där tänkandet igen efter vad det är vi stoppar i oss. Så jag måste bara rekomendera boken Den hemlige kocken till alla, läs den verkligen...

Jävla snö

Förlåt men jag bara HATAR snö just nu. Blev ju tvungen att gå ut och handla och det va inte kul med alla snö och slask kan jag lova, går ju hela tiden och oroar sig för att bli totalt nerskvätt dessutom, så jag kan nog lova att jag inte tänker gå mer idag om jag verkligen inte måste.
Jag vill ju träna idag med, men eftersom Anders har planerat att jobba ihjäl sig så kan ju inte han följa med mig på kiboxen ikväll. Så därför tänkte jag ringa och höra med Annica om hon ville följa med, men då jobbar hon såklart till 13.30 så det är bara och vänta, känns föresten som att tiden går jävligt segt idag eller hur?
Fick ju ett mail förrut med och det där tjoffset med Listerinevän och jag fivk tydligen va det så nu väntar jag bara på ett paket me den stor till mig och några små till andra, perfekt när man får testa saker gratis =)
Haha, ni ska bara veta hur många gånger jag går igenom texten och rättar till alla fel och ändå är säkert minst kvar, men jag skriver alltid fel..=P
Kraaaaam

God morgon

Eller god och god vet jag inte. När jag vakan hade Anders redan lämnat mig och åkt till jobbet, kommer hem typ ett har han sagt och försvinner sen igen runt halv nio eller så så därför fick jag ju vakna helt ensam och när ja titta ut genom fönstret hade det kommit ännu mer snö, tack för den.
MIn smoothie idag blev föresten jätte god, en stor apelsin, två kiwi och hallon, blev nog godaste hittills. Men dom blir alltid bäst med hallon, synd att det ska va så dyrt, fsat skulle jag ha det vaje morgon skulle jag nog tröttna på det. Får se hur det blir med mango i för det har jag också köpt nu, tror  iallafall att det blir riktigt gott.
Usch va tråkig den här dan känns, men får väl försöka hitta på nåt fast det kändes ju inte direkt lättare av all snö men ja får leva med den. Ne, ska läsa bloggar nu och sen ska jag ringa lite. Ha det så bra
Kram på er...


Världens godaste


Den här ligger och bara väntar på att ja ska skära/klippa den i bitar och vira in i papper. Gjorde ju som sagt Leilas chokladkolor från receptet med världens godaste smörkola, gjorde dom vanliga i julas så hoppas vverkligen att dom här är lika goda som dom, för dom va verkligen världens godaste.
Men dom va så jobbiga att få isär och dessutom blev det typ 120 kolor eller så, så förökte göra som tjockare nu så att det inte ska bli lika månganu när inte Anders är hemma och kan vira in dom, om jag inte ska vänta till han kommer hem ;)

Bakade ju banankaka med och här har ni den, först innan och sen efter när den är uppskuren.

Lovar att det här nog faktiskt är världens godaste banankaka, lika bra att jag är nsäll och ger receptet med.

1 ägg, 1½ dl socker - vispa
Mosa 2 bananer och blanda ner i blnad ägget och sockret tillsammans med 4 msk grädde och ½ dl smält smör.
Blanda 2½ dl mjöl, ½ tsk bikarbonat, 1tsk vaniljsocker och 1 tsk bakpulver.
Rör sen bara ner mjölblandningen med den andra och häll i en smord och bröad form och in i ugnen på 175 grader i ca 40 minuter.

Inte så svårt asså, och jag brukar alltid vipsa allt med elvispen så går det lättare och fortare, och inte blir dte smära för det heller. Är man bagare så måste man lära sig att göra allt fort och gärna va lite lat så =)
Höll föresten på att bli idiot på formen som jag först tänkte göra kakan i för att få dne lite finare men smöret och ströbrödet fasta ju fan inte i det där skräpet från ikea som jag fått nån gång. Funderar på att kasta den, om inte nån vill ha den förstås..?

Nee nu blir det tvn för resten av kvällen känns det som. Ha en bra kväll alla och sov så gott sen.
Kramkram

Bak

Yepp, känner på mig att det blir en bakdag idag. Och allt började med 2 bananer som börja mörkna så ja ville göra en banankaka och har redan planerat in alla göra Leilas världens godaste smörkola med, minst en smak i alla fall, choklad får dte blir, och kanske nån mer eller nåt annat bakverk istället. Men just nu står banankakan i ugnen, och jag har satt mig här med min gamla macker som vanligt.
Föresten glömde jag ju faktiskt skiva förrut att det blir bio =) Eftersom dom inte visste hur det skulle va på jobbet så fråha dom mig va jag ville ha så valde ju att jobba natten så jag fick gå på bion såklart. Dessutom tycker jag bättre om att jobba natt, hela dan blir inte förstörd, man har det lugnt och skönt och ingen ser vad som försvinner från cateringen =P

Nee bloggläsning nu men vi hörs...


Snö

Åhhh va jobbigt att det skulle komma nån mer snö den här vintern, jag som bara ville ha vår, men får väl tdligen vänta på det ett tag till då. Blev inget skrivet igår eftersom jag började jobba kl 11 och slutade 20.30 och aldrig fick nån tid att sätta mig på jobbet heller. Idag har det blivit gymmet som vanligt på torsdagar och ska göra lite mat nu, pyttipanna med dålig E621 i, men det här hade vi köpt innan vi vistte hur dåligt det va så, och man vill ju inte kasta maten men nu är den ju slut så snart den är uppäten så och efter det kommer det inte köpas mer. Är föresten så hungrig så jag tror det är bäst att jag sätter igång med maten nu för man är ju alltid så hungrig när man har vart och tränat. Kram på er alla...

Åhhhhh

Blir så arg nu, hade ju planerat in att jag skulle gå på en gratisbio igen som sf åter igen bjuder på. Verka ju riktigt bra, bedtime stories tror jag den heter. Men den är ju kl ett mitt på söndagen och jag hade ju fått för mig att jag jobbar natt då men så kommer Eva och säger att det är hon som gör det nu men det står ju att det är jag som gör det så däröfr hade ja ju planerat in det här och nu blir det säkert inte så i alla fall, tack i så fall Eva för att jag ställde upp och bytte vaccinationstid med dig och att du säkert inte ställer upp för mig för det lät det inte som direkt, åhhh fan va arg jag blir. Men ska prata med dom på jobbet imorn i alla fall så får ja väl se hur det blir men jag kan ju tänka mig att det inte blir nån bio för min del, och jag lovar att i så fall ställer jag ALDRIG mer upp på henne.
Förlåt men ville bara få ur mig lite ilska.

Va ju hos mamma och pappa förrut, och Annica va också där, men kändes som att jag bara satt och sydde mest, jättesocial. Men tack mamma för att du hjälpte mig.
När jag kom började jag läsa ikapp bloggar, hamnar ofta efter typ vaje helg, men som alla kanske har märkt sitter jag ju inte vid datorn då. Sen åkte jag iväg och solade, och tänk att ma utsätter sig så i kylan bara för lite sol, men lägtar man efter sommar så gör man. Sen har jag fastnat vid tvn mest men slet mig ju ett litet tag nu, men ska nog sätta mig där nu igen faktiskt och se My perfect life och sen hoppas jag att Anders kommer snart för jag behöver en kram.
Natti natti...

-2

Jaa jag har ju glömt att berätta att det jag håller på med i alla fall ger resultat, vägde mig i lördag och innan det hade jag inte vägt mig sen den 23:e december och sen dess har jag gått ner 2kg, och jag kan ju tänka mig att jag har fått upp under julen med så troligtvis har jag gått ner mer. Det behövs tydligen inte så mycket, lite frukt, nyttigare mat och inget småätande så kan vem som helst gå ner. Egentligen behöver ju inte jag gå ner i vikt men om jag gå ner lite så gör det ju inte nåt direkt. Men det jag är gladast för är att jag mår så himla mycket bättre, känner mig lättare på nåt sätt =)

Idag har det blivit smoothie, gymmet, köttfärssås och snart åker  jag till mamma (och pappa om han är hemma) för att sy om alla byxorna som har börjat gå upp igen och lite så. Mamma måste kolla om det är nåt hon ska ha i h&m katalogen för jag bara måste beställa nu så. Ne nu ska jag gosa med min lille sötis innan jag åker. Ha en bra dag alla, kram...

Drömmar

Tror nog att jag måste säga att jag är jätte dålig på att uppdatera under helger, har helt enkelt inte tid eller lust att ta mig tid under helger kanske man ska säga så alla vet dte nu i alla fall.
Idag då, smoothie på morgonen, blev ju lite dåligt med den under helgen bara för att Anders inte vill att jag ska väcka folk. Men det va gott att få i sig den i morse, sen blev det simmning, sista gången jag simma 2 km nu, nästa gång blir det 2½ nämligen. Räknade föresten ungefär hur många simtag jag tar per längd, vilkte va typ 20 och eftersom det är 80 längder så innebär det att jag gjorde ca 1600 simtag idag, ganska mycket om amn ser det så.
Har ätit lite mat nu och bakat drömmar, blir aldrig riktigt bra, men jag har ju pratat med min mormor som är expert på drömmar verkligen och hon säger att hon alltid köper en ny påse hjortronsalt för vaje gång hon bakar drömmar, men jag hade ju en nästan helt ny påse så jag köpte ingen ny, men ska fan testa det nästa gång.
Nu är nog plåt nr 2 klar snart och efter det drar jag till Annica en stund, va så länge sen jag va där nämligen.Kram på er...


Loppmarknad

Förlåt för min dåliga uppdatering, men igår va vi på gymmet och sen blev det att åka till Kisa till mormor och morfar direkt efter det. Och när vi kom hem på kvällen orka jag verkligen inte sätta mig här, utan blev framför tv:n och miss secret agent, och idag blir det nog 2:an utav den.

Idag har jag ätit mackor till frukost, och igår´blev det skånemejeriers nya äkta vanlijyoghurt med choklad, dö god va den verkligen. Belv ju lite dålig med maten igår med, men sikta in mig på att ta mycket grönsaker och frukt i alla fall och bara lite efterrätt och fika och tårta. Idag blir det därför lax och wok, nyttigt och gott. Och tyvärr några remar från loppmarknaden som vi va på idag, älskar ju såna remar så måste ju nästan alltid köpa det men det är ju så gott.


Här är i alla fall dagens fynd (kan ju inte räkna med remar känner jag för det va väl det ända som va raka motsatsen). Ett cluedo spel, nån dvd variant, 50kr, men det finns ju liksom att köpa nytt för ett par hundra så jävligt billigt. Ocean's 11, 12 och 13 alla inplastade (det va cluedospelet också föresten), 50kr för dom med. Ett ljus från partylite, och det är ju vääärldens dyraste ljus men vi fick det för 25kr, hon som sålde sa att hon nog hade gett minst 150 för det och det tror jag nog också, minst...Och sen enram också, 5kr s åva ju typ gratis och vi vill ju ha lite olika ramar så.
Kan ju lova att jag inte direkt såg fram emot att gå på loppmarknad, men Anders ville ju så gäna så fikc ju gå med på det, men märkte ju att man fakitkst kan hitta lite fynd där, nya saker billigt, för gammalt skräp kommer jag altid att köpa, men nu vet jag ju som sagt att det inte ät bara det som finns på alla loppmarknader.
Ska väl se hur det går med  avfrostningen på våran frys nu och äta upp det sista av remarna ;)

RSS 2.0