Jul & Nyår

Har tyvärr inte blivit så mycket uppdatering här nu på sistonde men precis som andra har jag haft fullt upp med julen och allt. Även hunnit jobba med, men just idag är det väldigt lugnt.
Har fått iväg 2 ansökningar, sett klart på en film och äntligen fått tag på Emma, så henne blir det att träffa imorgon. Dessutom är fläskfilén till imorgon uppskuren och marinerad. Så allt som skulle göras idag är ju klart. Och nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske se på någon mer film eller så. Känns lite lustigt iallafall, nyss har jag haft så fullt upp hela dagarna att jag knappt hunnit med något och nu dör jag av tråkighet.

Kan ju kanske berätta lite om julen med, både julafton och juldagen va vi hos mamma och pappa. Dock va det mormor och morfar på juafton och Annica och Johan på juldagen. Fick massor bra presenter, inget som va dåligt så tackar så hemskt mycket för det. Ska försöka ta kort på allt sen någon gång när jag orkar så ni får se då, men massor bra som sagt =)
Så jag har haft en toppen jul och nyår blev även bestämt då. Haha, ska va hos mamma och pappa å med, vi ska spela hasard eller paketleken som många kallar det. Så jag ska leta efter det imorgon när jag går på stan med Emma, och då måste jag hitta det med för det är ju inte direkt långt kvar till nyår. Å så blir det nog en del wii på nyår med tror jag, och tacos, mums, bara jag hittar mina tropiska såser som jag måste ha till och som tyvärr va slut på maxi igår. Och så blir det nog mycket cola för mig på nyår med, börjar ju jobba 9.30 på nyårsdagen så ska få låna mammas och pappas bil och köra hem så hoppas på bra väder då!

Usch nu är det bara en massa tråkig text här så nu får jag ge mig, men ha en bra dag alla.


God Jul

Julafton då, nu är den här. Har fått en handkräm av mamma och pappa i morse, alltså hon lämnade paketen här i tisdags. Och så har jaf fått älsklingens paket med, en grön härlig Peak Performance tröja. Strax kommer mamma och pappa tillbaks efter träningen så då åker vi med hem till dom och firar julen där. Mormor och morfar skulle komma med. Och så imorgon blir det att fira med Annica och Johan också hemma hois mamma och pappa då. Kom på att jag kanske ska hinna med att se julkalendern med innan innan vi åker men ville bara önska er en riktigt GOD JUL! 


Home

Hallå! Nu är det bara 3 dagar kvar till jul och känner att jag har lite smått panik över allt som ska hinnas köpas, bakas och fixas innan dess. Städa, och klä granen och allt med. Idag blir det iallafall att ge sig iväg till ikano IGEN för en sista julklapp som jag hoppas finns annars dööör jag. Så ska det tvättas också, lagas mat, göra knäck och rocky road och ett pepparkakshus. Lite fullt upp idag alltså, så ska strax iväg nu och få lite gjort.

Har föresten haft en underbar helg i Stockholm, hade dock hoppats på att hitta lite mer, framför allt mer kläder. Jag som hade hoppats så på Fornarina, pch först va vi ju på barkarby men har högre krav på att det ska bli billigt där så gick därifrån tomhänt men med höga hopp på flagship storen. Det skulle jag inte haft...Den förra Fornarina butiken som fanns inne i stan va 3 gånger så stor som den här, alltså en stor nedgång, fatta nada. Men hittade inget där iallafall :(
Men är nöjd över mycket annat ändå. Och hotellrummet vi hade va nästan bäst av allt, högst upp och 3 runda fönster ut över ett torg. Dessutom va det så brett in till fönstrena att man kunde sitta där, och det gjorde jag men, många timmar :)
Ne gud, måste nu iväg nu men ha det så bra alla...Kraaaaam


Fornarina flagship store

Yeeeey, nu har fornarina affären i stan flytat och blivit en flagship store dessutom..Gaahhh vill bara in dit, då finns ju verkligen ALLT! Är såå lycklig, invigningsfesten är idag och imorgon är första dagen man kan shoppa där och då ska jag va där! Snacka om tur alltså, och såklart den i Barkarby med :) Älsklingen har sån tur att han ska få gå in i en Nudie butik för första gången har vi trott men det räcker inte med en för det finns tydligen också i Barkarby nu upptäckte vi med...

Shit alltså, jag kommer typ inte kunna somna nu för jag vill bara dit NUUUU!! Haha, är som ett litet barn på julafton ;) Allt är i stort sett klart nu iallafall, bara lite som ska packas ner kvar men det får jag göra i morgon bitti eftersom jag behöver grejerna innan. Ne kansake dags att försöka sova nu snart så man bara kan få vakna upp och dra iväg. Vi kommer ha det sååå bra. Stor kram från mig till er!

Äääälskar Fornarina, och har ju t.o.m. min skylt som typ ska va omöjlig att kunna ha hemma men har man världens bästa älskling så har man :)


En dag kvar

Idag ska jag bara fixa allt det sista inför Stockholm. Det är ganska smart att skriva ner vilka måsten man har, och när det är och öppettider och vart det ligger och så. Verkligen ett smart tips som vi har märkt efter alla jular i Göteborg och så, man sparar mycket tid och det är så skönt att bara veta det viktigaste. Sen ändrar man sig ju alltid ändå och det blir lite spontant såklart men som sagt ändå jäkligt skönt att veta allt innan. Så det är vad jag ska fixa med idag. Och packa med såklart...
Mitt i all "stress" är jag samtidigt så glad med för äntligen är man vid den dagen man väntat så på. Ska bli så skönt att få komma bort, en liten minisemester, köpa dom sista julklapparna och bara få umgås och ha det så mysigt tillsammans. Och så julmarkmarknaderna med, och hotellfrukost :)
Ne dags och göra klart allt då, skriver ikväll om jag hinner. Annars får ni har en underbar helg för det ska vi ha...


Bra

Känns bra idag, hittade det som har känts jobbigt nu ett tag så nu är det bara lite i Stockholm kvar att leta efter men det ska nog gå bra. Annars har man ju iallafall ett par dagar kvar efter om man skulle få panik. Är helt klar med julkorten nu men, ska dom bara skickas iväg sen. Så har ju fått en del gjort idag, känns riktigt bra.

Dock känner jag en stress i mig, har 2 dagar på mig nu att fixa allt och jag kommer inte hinna känns det som, får bara panik jämt, helt i onödan säkert. Tur att man får en hel helg och bara ta det "lugnt" på, ska riktigt njuta då =)
Men nu blir det halv åtta hos mig och ägg och ansjovis mackor, mums!


Tisdag

God morgon! Shit va det snöar nu för tiden, lite då och då igår, tydligen inatt och nu med. Dock snöar det ju inte så mycket i taget så såå mycket snö ligger det ju inte, men lite lagom kanske. Det skulle visst snöa en del idag enligt vädret jag kollade på förrut, så får väl se hur mycket det hinner bli till vi ska till Stockholm. Känns ju ganska roligt att när man ska gå på julmarknader och julshoppa faktiskt ha snö. Så lite glad är man allt över att det har kommit lite nu, men det behöver ju inte bli snöstorm på fredag bara..

Har lite fullt upp den här veckan eftersom man inte kommer va hemma på 3 dagar. Idag kl.11 ska jag möta upp Annica på stan för att kolla julklappar till våra föräldrar och vid 14 ska både hon och jag till af och efter det blir hem, måste kolla upp lite inför Stockholm, stryka och göra julgodis och laga mat.

Imorgon blir det gymmet, fortsätta att fixa lite och bid 16 träffa Emma. Och sen torsdag då, fixa allt inför resan, det sista och såklart packa med. Sen äntligen så åker vi och är borta hela fredagen, lördagen och söndagen =)
Så det är min vecka det, fullt upp som sagt. Ska borsta och blåsa håret nu. Ha det så gött!


Snö

Åhh blir så glad nu, igår snöade det lite grann men inget som la sig, men idag snöade det ytterligare lite också och eftersom det är kallare idag så ligger det nu lite där det är gräs och så. Så fint =) Och med tanke på att det är lucia imorgon så tycker jag allt det va dags att det kom lite snö.

Bäst att sova nu snart tror jag, måste ju såklart upp tidigt imorgon för att kolla på lucia och sen blir det att jobba mellan 9.30-14.30. Dessutom är det helt nya tider å tågen vilket kommer innebära att vi har ca en halvtimme på oss med att tanka och städa tågen, yippie :S

Men jag ska ändå va glad imorgon, brukar alltid va det på lucia, för då får man ju ha glitter i håret :)
Hoppas ni haft en bra lördag och får en bra lucia imorgon ifall jag inte får tid att skriva då.
Godnatt!


Lugn dag?

I natt väckte mobilen mig för att säga att batteriet va dåligt, så då stängde jag av den istället. Så va det morgon och jag skulle sätta igång den igen, tippade på att klockan va runt 8 men neehe, 9.20 va den. Men det kändes väldigt skönt att ha fårr sovit ut ordentligt. Sen va det ju bara det att jag hade tänkt ta en lugn dag, baka lite och så men efter att ha varit vaken i en minut så sabbades det. Jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba, halv tolv till nio. Så där är jag nu, och slutar om 1½ timme. Fast idag gjorde det mig inget ändå för den långa sovmorgonen gjorde nog mig gott för jag är på världens bästa humör idag, bara ler och ler och ler =)
Men någonstans kan man ju inte komma ifrån att det blir lite tråkigt när man måste ändra allt helt plötsligt. Och dagen på jobbet började hemskt, alla man glatt sa hej åt med ett leende mumlade bara argt tillbaks och det va ingen rolig eller glad här, men andra halvan av dagen har varit riktigt bra däremot med massa skratt och glädje så nu är jag nöjd ändå, och dessutom som sagt ska ska jag ju snart hem med...=)


Nobel

Hallå! Har haft en toppen dag på ikano med Annica idag, dock hittades typ nada men vi får kolla stan på tisdag med. Men va iallafall jätte trevligt :)
Resten av kvällen har bestått av en promenad, gos och lite nobeltittande och framför allt mammas pojkar (endast för att Christian va Anders förra chef) och guuuud va ledsen jag blev, ALLA va lika dumma och valde fel men framför allt Bobby. HUR kunde han missa att se hur falsk Julia va, men så gick det ju som det gjorde med. Men ändå, det syndes ju hur kära han och Jane va i varandra...Åhh hatar när det blir så där, som ett uruselt slut på en film. Hoppas nästan att han och Jane hittar tillbaks till varandra iallafall...
Nu blir det mys resten av kvällen så säger godnatt!


God morgon!

Igår blev det ju en heldag på jobbet men idag hade jag tänkt gå till gymmet, men känner att jag ska träna imorgon och lördag så struntar i det idag. Men blir iallafall en dag med Annica och kolla lite julklappar. Hoppas man hittar en massa bara för om 2 veckor är det ju julafton :)

Precis när jag skulle gå och lägga mig igår kväll så märkte jag något jävligt lustigt i min hårbotten. Trodde att jag helt plötsligt hade fått mjäll först, men det vore väldigt mycket och stora i så fall så nee det va det inte. Och så föstod jag helt plötsligt varför det kliat så mycket i håret på sista tiden. Den 1:a december va jag ju hos frissan och blekte och färgade håret och blekningen gjorde ovanligt ont den är gången och Linade sa när hon sköljde ur att hårbotten va så röd. Och det som jag såg igår va alltså att hela jäkla hårbotten flagnade på mig, och när jam inser det kliar det fan ännu mer...
Så blev att tvätta håret direkt och knugga för fullt och sen la jag in den bästa hårinpackningen jag vet och nu känns håret och hårbotten mycket bättre :)
Och kom på då att jag bara måste tipsa om den här hårinpackningen...


Den här heter all soft och gör precis som namnet säger håret jävligt mjukt och härligt men jag tror att dom flesta av Redkens hårinpackningar är typ lika bra. Beror ju lite på va man vill ha. Och oavsett vad man nu än ska ha till håret så rekomenderar jag faktikst Redken, dyra produkter, den här kostar t.ex 390kr men det är värt det!

Nu kurrar min mage för fullt så nu blir det frukost...


Ny vecka

Då va det måndag igen då, tycker tiden går så jäkla fort. Fast just nu gör det inte så mycket, för jag längtar och längtar så efter Stockholm så nu får tiden mer än gärna gå fort.
Den här veckan blir det jobb onsdag och torsdag och som det ser ut efter det blir det förns 26, men hoppas ju gärna på lite mer. Dock är det skönt att man inte jobbar ihjäl sig just nu inför julen. Har ju en del som ska fixas...
Började med julkorten idag så nu är det värsta med dom gjorda :)

I eftermiddag så ska jag och min älskling baka pepparkakor med, och snart ska jag nog göra det första julgodiset med, världens godaste smörkola. Dom är riiiktigt goda med så namnet passar bra. Åhh jag längtar så till jul, men det är ju ett tag kvar. Och som det är just nu med bara regn och regn alla dagar vill jag inte ha det på jul iallafall. Hoppas att snön kommer snart, och framför allt att den då ligger kvar, vit och mysig och fin och dessutom blir det snökrig då med ;) Men nu blir det fiskgratäng!


RSS 2.0