Slut på den helgen med...

Söndag kväll nu då, och även fast jag inte ska jobba förns nästa söndag gillar jag inte riktigt när helger tar slut. Kanske för att jag inte träffar Anders alls lika mycket då.
Igår städade vi här hemma och fikc massa gjort kändes det som, samtidigt som vi också tog det lugnt och bara va hemma typ hela dagen. Så lördagen blev en bra, lång och mysigt dag.

Idag däremot har vi varit borta och fixat med grejer till Anders jobb i typ 6 timmar så där försvann mycket av den dagen. Skulle även tvätta idag och ska snart gå och hämta upp allt. Och det är typ vad man har hunnit med idag. Vi blev så trötta av allt det här att vi inte ens orkade laga mat, så fick tyvärr bli mcd, illa. Och inte jätte kul eftersom det är den första i månaden imorgon och alltså innevär att jag ska väga och mäta mig...Men känner mig lättare och kanske något smalare iallafall och det är väl huvudsaken.

Är skit förbannad på tv4 som visar någon jävla Wallander iställer för Johan Falk ikväll så böev tvugna att fixa den själva för det är klart som fan att man måste se nästa film idag! Men först tvätten, och till filmen sen får det bli frukt...;)


Fredag

Jobbet idag, dock gjorde typ nada där, 2 tåg funkar av 11 nu, såå roligt...:/
Men det är ändå jobbigt att ta sig iväg tidigt på morgonen ut i kylan. Ha på sig obekväma kläder och just det där att man inte får göra vad man vill utan man måste ju jobba.
Men det va väldigt skönt att komma hem, tog mig ett varmt härligt bad för att värma mig lite grann. Efter det nu blir dte nog bara att ta det lugnt. En lugn och skön kväll helt enkelt, kanske köpa något gott på ica som vi skulle till om anders nu bara vaknar någon gång...
Humm, funder faktiskt på att väcka honom nu, fast samtidigt vet jag hur trött han är. Knappt sovit något och heller inte ätit mer än ett par mackor idag för det han har inte hunnit. Fast samtidigt är dte ju bra om han kan somna ikväll sen också...Får nog bli ett väckande iallafall tror jag ;) Ha det gött!


Snöoväder

Fy va det snöar ute idag, men visst, man ju förvarnad på det här snöovädret men ändå. Allt som man vill nu är att få vår och så snöar det ännu mer och är kallt :(
Va på bageriet idag där jag kanske kanske kanske kan få jobb, blir väl att provjobba om några veckor där och sen får man se hur det går helt enkelt. Men det vore faktiskt skönt att slippa jobba ute i kylan som på mitt jobb nu. Älskar det jobbet på sommarn, men nu på vintern med kyla och massa snö, njaa...

Blev jobb igår så därför ingen tränig då och det blir det inte på fredag heller då jag också ska till jobbet.
Men idag tränade jag iallafall, en timme på crosstrainern, så skönt. Älskar verkligen att träna nu för man känner  sig så mycket lättare och jag mår bättre. Dessutom känner man ju att man kommer närmare sitt mål för varje gång och det är ju inte heller fel ;) Hoppas bara man kan börja springa ute snart med, för det ger verkligen resultat!


Söndag

Halloj!

Bion igår va bra, hade nog förväntat mig lite mer men den va ändå som sagt riktigt bra. Så den kan jag rekomendera alla att se.

Idag blir det att åka iväg till Malmslätt då å svulla i sig en massa mat, ska även testa deras wii fit.

Men först har jag lite att fixa så ska väl göra det kanske. Och så tänkte jag såklart visa er mina nya skor;


 Kram på er!


Converse

Till att börja med GRATTIS MAMMA!

Men som sagt firar henne imorgon, idag  blev det träning och sen hemgjorda hamburgare och efter det ikano. Hittade lite till pappa som också snart fyller, mine glas på rea(!), lite smått och framför allt ett par ljusrosa Converse till mig, har dom på mig nu and I LOVE them!
Vill ha vååår och gå med dom ute...
Ska se till att fixa en bild på dom så ni får se.

Nu ska jag skriva ut det sista korten, rama in det och sen blir Snabba Cash! Ha det gött...


Kanske är dags nu...

Va ju nämligen ett tag sen jag skrev något inlägg nu. Men jag har helt enkelt varken haft tid, ork eller någpt att skriva om direkt. Det jag nämnde sist iallafall, om Italien blev det sådär med. Fritidsresor hade nada i Juni, Juli och Augusti så det sket sig ju helt men vi tog kontakt med dom som hade lägenhetshotellet själva till och börja med och därmed blev det ännu värre. Det va fullbokat! Fan fan fan...

Nu har vi dock börjat se att Ryan Air ska börja åka ifrån Norrköping i maj till ett ställe i Spanien som verkar rätt bra, så det kanske blir det eller så får det helt enkelt bli något till nästa vinter istället. Så det känns lite sådär med allt sånt nu iallafall.


Annars då, jag har tränat typ varje dag och känner mig betydligt lättare måste jag säga, så triva med att va lite nyttigare. Dock är jag fortfarandelika dålig på helgerna, då får man äta godis och självklart gör jag det med :)
Som imorgon när det blir bio, Snabba Cash, helt sjukt bara att det bara finns platser kvar på första raden och i onsdags när jag bokade runt 9-10 någon gång på morgon va jag försy med att boka. Självklart blev det längst bak i mitten i vip-stolarna, så lyxigt!

Kanske kanske även kan bli ett nytt jobb med, på ett bageri som ligger en minut härifrån, do ville att jag skulle komma dit, va där idag men då hade dom inte tid så blir att ta sig dit på måndag så jag se. Men det bästa av allt är att jag inte är ett dugg nervös som man brukar va på intervjuver och så. Anledningen är helt enkelt att jag känner att det är dom som har bett mig om att komma dit och vill ha min hjälp och dessutom känns det som nägot extra, jag har ju inte ens sökt det. Dock skulle jag hemskt gärna jobba där men det är ju en annan sak ;)


Humm, kanske skulle behöva uppdatera lite oftare ser jag nu när jag har massor att skriva om...
På söndag ska jag se till att jag berättar om bion iallafall, och det innan va åker iväg för att fira min kära lilla mammi som fyller år imorgon. Hoppas så på den här filmen för den verkar ju jäkligt bra.

Annat som snurrar runt i huvudet på mig just nu är vår vår vår, Ullared, Malmö, London och Anders fallskärmshopp och operation...

Ha en underbar fredag och helg alla! En stoooor kram!


Tisdag

God morgon alla! Är i stort sett frisk nu men håller mig ifrån träningen idag med, men imorgon blir det att ge sig iväg till gymmet igen. Dock får jag nig ta det lite lugnt för helt bra är jag allt inte än, men nästan :) Idag blir det istället att träffa Malin som jag inte gjort sen den första december, sjukt va tiden går fort alltså...
Men det ska bli jäkligt skoj iallafall!

Är lite irriterad på fritidsresor också, Anders och jag har hittat den perfekta resan, 5 dagar i Terracina och 2 dagar i Rom men problemet är att det står att det inte går några såna resor  i juni, juli eller augusti. Lät väldigt skumt så Anders fingde fritidsresor som också tyckte det lät mysko så hon skulle kolla upp det och höra av sig inom ett par dagar, åhh jag bara hoppas nu att det bara va något fel.

Nehe, kanske skulle ta sig lite frukost och göra sig i ordning innnan Malin kommer...


Sjuk

Jag är så jäkla ledsen nu, och arg, men mest ledsen, Hade ju sett fram emot att träna en massa och allt, och så blir man sjuk! Har varit livrädd ända sen Anders blev det och nu kom det tydligen till mig med. Är ju visserligen inte dödssjuk, bara lite förkyld, ont i främst ont i halsen och nyser typ hela tiden men näsan är rätt okej. Men jag kan ändå inte träna, och det förvånar mig inte om jag kommer va såhär ett par veckor, brukar ha otur med förkylningar så...

Aja, får väl ta det här för den här gången och gå runt här hemma och tycka synd om mig själv för att jag inte får träna. Men det kunde väl iallafall sluta snöa och va liiite varmare tycker man ju men nee det går ju inte heller. Åhh!

Antar att det blir ett par timmar framför tv:n och dator:n idag som det brukar bli när man mår såhär. Men imorgon händer det iallafall en liten sak, ska till arbetsförmedligen, och jag går dit för att jag faktiskt själv vill det den här gången. Dom har tydligen drop in mellan 10-12 på fredagar om mn vill ha vägledning. Och det jag vill ha hjälp med är utbildning, är jag inne på rätt saker och vilken utbildning ska jag gå?
Jag hoppas så mycket på att jag får hjälp med det för en gångs skull, för det måste hända något nu.
Men det är imorgon det, nu blir det nog tv:n som sagt ;)


2010

Dröjde visst lite innan jag skrev den här gången med, men har haft fullt upp hela det här året. 1 och 3:e jobbade jag, 2:a va vi i Hallsberg och igår blev det träning och san med mamma. Idag blev det också att ge sig iväg till gymmet. Har äntligen bestämt mig för att skärpa mig med tränig och mat nu, och det känns riktigt bra för en gångs skull. Det är absolut inget nyårlöfte att träna och så där som man inte håller, utan rent ut sagt har jag bara helt enkelt bestämt mig för att det skulle bli en förändring och bättring från mig. Och i och med att jag verkligen verkligen betämt mig den här gången så tror jag att det kommer gå riktigt bra :)

Så nu är det crosstrainern måndagar, onsdagar och fredagar som gäller och styrketräning på tisdag, torsdagar och lärdagar. I den mån att jag inte jobbar eller har annat för mig såklart. Som imorgon t.ex. då öppnar dom först klockan 15 och jag vill ju alltid träna förmiddagar så då blir det inget, men tycker ändå att 5 dagars träning dne här veckan är rätt okej ändå.

Kan ju säga det med att nyår va jätte bra, dock va jag sååå mätt hela kvällen att jag knappt kunde somna. Och i Hallsberg fick vi ännu mer bra julklappar, jag fick bl.a. No7 så det kommer bli dyrt om jag ska fortsätta med den ;) Hade även önskat oss mine glas av båda så imorgon blir det att försöka byta 2 st, hoppas att det går bra bara.

Ser att det är dags för dagens 3:e mål med mat nu, försöker nämligen va ganska noga med det också så dags och fixa det nu. Mannagrynsgröt med äpplemos och hällbröd med mosat ägg och te får det blir...
Bara för att det är så trist utan bilder så kommer det lite från Tunisien hela tiden som jag inte visat förrut.


RSS 2.0