Bra vecka

God morgon! Första dagen på den bästa av mina 4 olika arbetsveckor, jobbar endast idag, på onsdag och på torsdag :) Så den här veckan blir det att träffa lite folk och få lite gjort. Och när den här veckan sen är gjord vet jag att jag bara måste plåga mig igenom 4 veckor till och sen har jag 3 veckors semeter...För första gången i mitt liv får jag verkligen ha semsester, och få betalt av att va ledig :)
Har fått fast jobb nu, så ska skriva ut mig från arbetsförmedligen helt nu, känns riktigt gööött!

Vissa stunder i livet mår man riktigt bra, och det gör jag just nu. Dock tycker jag så synd om min syster just nu med, och alltid om min mamma. Men förutom det så går allt så bra just det här året så man måste ju få va lite glad med.

Hoppas på att min kropp även ska må lite bättre nu med, för från och med idag och hela juni ut blir det soppa, sallad och frukt för min del. Inget godis, ingen läsk. Hoppas på att få bort lite runt min mage och få känna mig lite lättare. Dessutom mycket träning, framför allt springning. Och jag bara SKA klara hela den här månaden nu! Bortsett från ev. någon grillning och stundent...
Nu ska jag lyssna på en annan lady gaga låt som, jag fastnat för direkt efter att jag la upp den förra här ;)


Alejandro

God morgon!
Solen skiner, det är torsdag och jag är ledig :)
Min enda lediga dag den här veckan dock. Pratade lite om semester igår med, och förhoppningsvis får jag samma veckor som Anders, hoppas hoppas hoppas...

Har gaft en ny på jobbet som gått brevid mig dne här veckan, riktigt skoj att få prata med någon som snackar hela tiden om allt möjligt som inte har med jobbet att göra. Dessutom lär han sig fort, och jag får mindre jobb att göra. Så en bra jobbvecka får man väl säga :)

Men idag är jag ledig som sagt, och ja ska ta det lite lugnt. Ta hand om mig själv lite för jag känner att det behövs. Först blir det gymmet såklart, men efter det blir det väl ansiktsmask, fotbad, sola och lite så. Ska nog dessutom försöka hinna stryka med. Och sen ska jag bara njuta av att äntligen få träffa min älskling på kvällen.
Men först, frukost! :)


Älskar den här låten.


Måndag

Helgen gick väldigt fort och nu är det dags att börja igen, endast ledig på torsdag den här veckan. Men jag ska inte klaga, får tänka på nästa vecka då jag bara jobbar 3 dagar :)

I lördags då, vaknade 4 och kom iväg strax efter halv fem, så efter lite stopp för frukost var vi sen framme och gick in runt halv nio. Men det va riktigt lugnt då, så skönt...Ca 4½ timme va vi några tusenlappar fattigare, trötta i benen men nöjda över alla köp. Och det jag är lite extra glad över är att Anders tyckte att det var helt okej, och kan tänka sig att åka igen :)

Söndagen sen kom mamma, pappa, Annica pch Johan hit, blev en promenad runt ån och fika, mycket trevligt.
Men som sagt, helgen gick fort och nu är det snart dags att jobba igen, fast börjar inte förens 15.30 idag. Så först nu blir det frukost och sen gymmet.
Kramkram


Om några timmar åker vi...

Äntligen helg :)
Ska strax gå och lägga mig och sova några timmar innan vi ger oss iväg runt klockan 4. Blir inte mycket sömn, men ibland behöver man inte det. Får sova länge på söndag istället :)
Ska bli så så kul och skönt att få komma iväg lite nu...Ha en bra helg alla!
Godnatt.


Ullared

Äntligen har min lille älskling lyckats gå med på att åka till Ullared, så blir en trippp dit nu på lördag. Bara han och jag, tror dte behövs för att han ska gilla det lite mer, så vi kan ta allt bara precis som vi vill. Ska bli så kul, har inte varit där på länge nu. Dessutom blir det inte bara att åka till Ullared nu, utan hela resan dit och hem blir också skoj, det va den nämligen inte sist jag åkte dit. Stannade inte en endaste gång typ utan bara satt där bak och somnade typ...

Men innan det ska jag jobba lite lite nu i några dagar, men det går nog fort när man har något kul att se fram emot. Igår va jag ledig, då blev det gymmet, stryka, laga mat och på kvällen tupperwareparty som jag har väntat på i över 2 år. Så blev en del handlat igår, men räknar man ut det på 2 år blir dte ju inte så farligt ;)

Ska äta lite frukost nu, glo lite på tv och sen blir det ut och springa hoppas jag. Ser nämligen rätt mörkt ute så börjar väl ösregna precis när jag ger mig ut...
Sen blir det nog inte så mycket mer idag, bara stryka klart allt, bädda rent i sängen, sola och sen jobba.
Hoppas alla får en bra dag! Kramar


Kiss Me Thru The Phone

Nu jävlar SKA det bli bättring för mig, såg att jag inte skrivit förns den 24 april och nu är det liksom den 13 maj, liiite för lång tid emellan tycket jag...

Kommer knappt ihåg vad som hänt sen sist, men har träffat lite folk iallafall, tränat och jobbat som vanligt. Känns ju nästan som att det ända jag gör är att jobba, och någonstans  där mellan tränger jag in träningen som är jätteviktigt. Och självklart försäker jag träffa mina underbara vänner och famil så ofta jag kan med. Men annars just nu är det tyvärr inte så mycket.

Vilket skitväder det är nu föresten, regnar för fullt och igår när jag skulle sova åska det också, inget kul allls när man är ensam. Anders skulle nämligen till Örebro igår med jobbet och eftersom han ändå är ledig dag så passade han på att träffa sin familj och sov över där, och vilket i sin tur alltså ledde till att jag sov ensam i åskan :(

Om en och en halv timme är det dags för mig att jobba igen, i regnet...
Men jag va ledig går så ska väl inte klaga ;)
va på ikano med Annica då och jag lyckades hitta en del som jag ville ha, bl.a. en fin liten dator, en Samsung som va i en så fin rosa färg :)
Så måste visa en del för Anders nu...

Ska väl ta och få lite gjort då innnan jag börjar jobba, käka frulle, diska och göra mig en sallad som jag kan ta med. Hoppas alla får en bra ledig dag idag, ni som har normala jobb...;)


Bjuder på en låt som jag hörde på gymmet igår och har hakat upp mig på.


RSS 2.0