Fullt upp

Har knapp en endaste lugn stund här känns det som. Va nyss iväg på hemköp och handlade och strax ska jag iväg till ica för att handla resten. Hade ju tänkt baka idag men eftersom frysen redan är smockfull får ju inget plats så därför få dte bli att fixa pajer, glass och dom två sista kakorna imrogon, yippiee. Kommer ju inte alls stressa ihjäl...
Varför kan jag jag inte bara gå och köpa lite enkla saker istället?
Men nee tyvärr, så smart är jag inte. Jag stressar tydligen hellre ihjäl. Snacka om att jag hade behövt ha Anders här nu, tur att han snart är hemma iallafall. Hade jag varit ensam imorgon med hade jag nog gått in i väggen.

Nee usch här kan jag inte sitta längre, men det kanske kommer något ikväll på jobbet annars ska jag försöka hitta någon tid imorgon. Ha det nice alla! Stoooor kraaaam

Lavendel

Blev en heldag med mamma idag, och lite med pappa också. Va så trevligt och skönt att slippa va ensam.
Först kom ju mamma hit så vi skulle gå till stan, blev ett par timmar där och kom hem nu för en timme sen.

Väl på stan tänkte jag ju att jag skulle hitta lavendel till cupcakesen, men det va inte det lättaste...
Va runt överallt i hela stan och frågade, och när vi va på det sista stället så sa jag att finns det inte här ger jag upp. Men joooda, där fanns det allt :) Trodde först att det skulle bli jätte dyrt men eftersom det knappt vägde något blev det faktiskt inte det. Köpte ju lite för mycket då med, men hade ju ingen aning om hur mycket jag behövde. Smart som är jag är hade jag ju självklart inte kollat det innan ;)

Tror jag ska se om Anders har lite tid över till mig mig nu. Men vi hörs imorgon! Sov så gott alla!


God morgon!

Ny dag och idag är man ledig, skönt :)
Har precis käkat frulle och nu sitter jag här med juiceglaset och några kanter från strösselkakor som jag gjorde igår.

Om en timme kommer mamma hit så blir det lite stan till att börja med och sen följer jag med henne hem. Slipper laga mat och äta ensam och får sällskap för den här dagen.

Så nu blir det bloggläsning och sen kanske det är dags att göra sig i ordning lite. Ha en bra dag!
Kramar

Bara över gatan

Jag är ju lite knäpp så jag brukar oftast välja att baka just på kvällen. Och när jag höll på med kakorna nummer 2 kom jag på att jag behövde flytande margarin, mjölk och strössel. Och klockan va 21.47 då typ...
Men som tur är så bor man ju så perfekt att vårt Ica ligger rakt över gatan och stänger 22.00 :)
Så knallade bara iväg dit och va hemma 21.58 och fortsatte mitt bakande.

Nu sitter jag här med en hårinpackning och ska strax lägga mig och läsa lite. Men ville bara önska er  en god natt!

Bakar

Halloj på er! Hade ju tänkt att jag skulle baka och stryka när jag kom hem från jobbet. Men väl på jobbet blev jag kvar en stund, stod och pratde med Hanna som haft semester och va väl ute ute ducsh när jag väl kommit hem runt halv sex. Läste lite bloggar och sen ringde Annica. En timme där tills jag kom på att jag skulle baka ;)
Men nu står det iallafall en banankaka i ungen. Har lite funderingar på fler saker som jag kanske kanske kanske gör imorgon om jag hinner. Annars får det helt enkelt bli en ordentlig bakdag på torsdag för då börjar jag inte jobba förns 16.35.

Tänk vad jobbigt det ska va att fylla år egentligen. Man ska önska sig saker, baka, laga mat, städa och fixa och ha sig. Åhh hela fredagen kommer antingen också gå åt till allt som måste göras.

Funderar på att göra Leilas lavendel cupcakes, dock låter det ju lite skumt att äta lavendel men har man aldrig provat kan man ju alltid testa. Frågan är bara vart man hittar lavende. Känns lite lustigt ifall typ ica hade det men får väl kolla...

Ska göra mig något att äta nu och slå mig ner framför BFF men ni får ha en bra kväll!
Kram

Orättvist

Nu blev jag allt lite avis, Anders och jag hade tänkt gå på Drag me to hell för ett tag sen men då hade den självklart slutat visas här i Linköping. Och va får man nu, joo ett sms där det står att han ska se den i Örebro. Tack för den jävla filmstaden. Verkarde ju som en perfekt film att se just på bio...Aja, kul att någon får se den då.

Själv satt jag faktiskt förrut och reseverade platser på fredag till Sommaren med Göran, den varkar ju va så jäkla bra. Men jag vill ju sitta högst upp och här i Linköping är ju den stora salen som dne visas i omgjorde med speciella stolar som kostar extra. Och just dom högst upp VIP- platserna kostar 50 spänn extra. Men kanske kunde va kul att testa dom,
Får helt enkelt vänta och se va älsklingen som tydligen jämt ska på bio har och säga om det...

Om jag kanske skulle lägga mig nu då, upp tidigt imorgon ju. Natti!

Tack för att ni finns

Är så glad och tacksam för alla som alltid finns där för en och alltid vet. Som just nu när jag är helt ensam och det är ju ett par dagar liksom vilket kan kännas lite jobbigt. Men då finns dom alltid där för en...
Idag blev det först att läsa ikapp alla bloggar och sånt men sen fick jag ju komma iväg lite och träffa Annica, så slapp jag va helt själv. Och det tackar jag sååå mycket för =)

När jag kom hem efter det ringde dessutom Anders och nu resten av dagen känns det faktiskt helt okej att lägga mig i soffan helt själv och glo på tv. Imorgon blir att dra iväg till jobbet, slutar vi 4 och efter det måste jag baka och stryka tänkte jag.
Sen på onsdag frågade mamma om jag inte ville komma till dom på mat och så. Sen är det ju bara torsdagen kvar och då ska jag ju jobba och Anders kommer hem. Så när man ser det så är det iallafall okej med mig, tack vare alla mina fina underbarisar =)

Blir som sagt en slapp kväll här nu, lite bloggläsning och tv tittande.
God natt alla och dröm sött sen!

God morgon!

Fick nyss ett sms av tokern som cyklar 11 mil idag, klockan 9 hade han kommit halvvägs och käkade frukost. Så om ca 3 timmar är han väl i Hallsberg då. Och jag kommer sakna honom massor dom här 4 dagarna han är ifrån mig. Jobbigaste som finns när han inte är i närheten av mig....

Har blivit lite dåligt skrivet av mig men det varnade jag ju er för, kommer kanske bli desto mer nu istället ;)
Får se vad man ska hitta på idag då för att inte gå ner sig totalt. Men nåt ska jag nog kunna komma på. Sen jobbar jag ju 2 av dom här dagarna som han är borta med som tur är.
Kram på er!

Norrköping

Blev en heldag borta idag, precis hemkomna nu och jag är så trött att jag ligger i sängen och skriver det här så räkna med lite fel ;)
Först åkte vi till Norrköping, gick på stan där och sen ut till Ingelsta. Hittade ett par Björn Borg trosor på rea och dom är ju såå sköna att sova i så dom fick det bli. Men det va allt vi hittade där. Hade tänkt käka där med men fanns inget som vi ville ha så det blev det inte. Och inte heller smultronstället i Söderköping som vi också funderat på. Kändes inte riktigt kul att käka glass när vädret växlade så.
Så fick bli ikano till slut när vi va tillbaks i Linköping, åt mat där och kollade lite på ikea där det blev lite gröna krukor. Har letet efter ett par i just den färgen och så hittar man det på ike ;) Skulle haft ett par mörklila där med men det fanns bara 2 visningsexemplar kvar sår får vänta lite med dom.

Den va den dagen det, bara en dag kvar tills älsklingen min lämnar mig ;( Så blir inte så mycket skrivet nu och inte imorgon heller för vill mest bara va med honom.Men jag hoppas alla får en härlig lördag! Kramar

Underbart

Härliga underbara torsdag! Det är så skönt att va ledig, men blri ju bara en dags jobb nu iallafall :)
Lite avundsjuk på Anders som när han kommer hem ikväll/natt någongång efter det faktiskt har semester i 2 veckor.  Just bara det att veta att jag är ledig nu, det är ju något som jag aldrig vet. Föreutom när vi va i Danmark och ska till Tunisien då (ca 1 månad kvar bara =)).

Min dag idag då, vaknade, pratade med Annica en del, måste försöka komma på något som önskar mig...
Sen blev det ett par timmar på ikano med Emma, och lite tv-tittande för mig. Ska försöka orka med lite styktvätt nu tänkte jag och forsätta med att försöka komma ikapp alla bloggar, ligger riiiiktigt mycket efter.
Och så ska jag självklartforsätta njuta av att va ledig lite till också ;)


Onsdag

Jaa, det blir såhär dåligt med uppdatering när man jobbar, så är det helt enkelt. Dessutom känns det som att det ända jag skriver om är ju jobbet just nu för det är ju bara det som händer och hur kul är dte att läsa om? Men snart slipper ni allt vad mitt jäkla jobb har att göra med och jag också =)

Blir bara en heldag där idag, ledig imorgon och sen en dag till på jobbet. Sen har jag 2 ganska sköna veckor framför mig :) Fast värre är dte för Dennis, han får jobba för 2 personer idag idag vilket innebär att han jobbar mellan 7.30-24 idag, kuuuul. Dessutom jobbar han nästan varje dag känns det som, fast det gör ju jag med ;) Men tack Malin för att du aldrig vill jobba! Jätte bra verkligen med en timanställd som inte vill jobba...

Ser så mycket fram emot min lediga dag imorgon, dock blir det att fixa en del hemma, laga mat och stryka och sånt som tyvärr måste göras. Men slipper åtminstonde jobbet då för en dag. Nehepp, kanske dags att göra klart allt och cykla iväg sen då. Kramkram

Nu så

Halloj! Har verkligen blivit helt fel och kommit efter med mycket nu pga av jobb och så. Men tänkte att jag nu skulle ta och berätta lite kort om Göteborg såhär mer än en vecka efter, bra gjort av mig!

Men iallafall, dagen började med att Annica och Johan hämtade upp för att att åka till stället där vår buss skulle gå ifrån. Därifrån åkte den sen 2 proppfulla bussar raka vägen mot Göteborg. Han som hade fixat det hela gick ut ett par gånger och bjöd på godis och dessutom stannde vi en gång för att äta lite. va väl framme runt klockan 12 sen och där lämnade vi alla och checkade in på vårat hotell. Fick välja mellan 2 st 105 sängar på 7:e våningen eller 1 160 sång på 19:e våningen. Inte sååå svårt val. fick självklart bli rummet på 19:e våningen. Vilken utsikt, har försökt ta lite kort men går ändå inte all förklara...
 


Efter att dom korten tagits va batteriet typ slut så blev tyvärr inga fler bilder :/

Drog sen iväg med endast en mobil, plånbok och min handkräm (=P) till Liseberg. Har aldrig sett så mycket folk där, fast köerna va ändå ungefär som vanligt, allt mellan en kvart och en timme ungefär. Vädret va bra först men blev tyvärr sämre fast det gjorde, vi åkte på för fullt ändå. Va bara den nya, Hanghai som jag inte testade för den kom vi på strax innan vi skulle gå ut och jag mådde lite sådär i huvudet pga av dåligt med mat. Men enligt Anders va den iallafall riktigt härlig!
Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde sen men jag tror att vi mest bara gick runt lite i Göteborg, va ju lite trötta och sega efter dagen. Och sen fick man sova riktigt gott på hotellet :)

Söndagen startades med välrdens frukost, man åt (som vanligt på hotell för mycket, och sen va det bar att fort göra sig i ordning för att va på Universeum som öppnade klockan 9. Gick där i två timmar, konstigt nog är det alltid lika kul. Det jag minns bäst är snöflingan som va 28 cm stor och haglet som va ca 15 cm kanske, när Anders va på toa och plånboken hade åkt ut och vi fich paniiik för att vi inte hittade den, och hästen som man får prova på där nu, känns sååå äkta och skit kul va det med.
Och något som jag absolut inte glömmer va när Anders skulle sparka en boll så fort han bara kunde och en kvart senare hade skadat knät så att han knappt kunde gå. Det hela slutade med 2 dagar borta från jobbet t.o.m så ni kan ju bara gissa hur bra han gick...

Resten av dagen, dvs va 6 timmar gick vi runt på stan. Eller jag gick och Anders haltade fram på något sätt rättare sagt. Hittade 2 nya jeans och lite så har jag för mig, haha, bra att jag redan hunnit glömma allt ;)
Blev en fika på NK och McDonald's innan vi drog hem. Ca 3½ timmar på bussen och när vi väl kom tillbaks till Linköping hade vi såklart missat bussen med 2 minuter så Anders bestämde att vi skulle gå hem, jätte bra för det knät!
Det va lite kort om våran resa.

Nu ska jag nog försöka se till att får lite gjort här hemma, sen blir det jobb mellan 16.35 och 24, och imorgon 11.30-21 men sen får jag va ledig en hel dag =)
Ha det så bra kära ni! Kraaaaam  från mig

Förlåt

Nu blev det ju inte alls som jag hade tänkt mig, Skulle ju ha skrivit om Göteborg idag men inte nu. Sitter nämligen på jobbet, suuuuper lugnt idag. Men imorgon däremot får jag jobba i 11½ timmar, och själv större delen av dom, tack för den!
Blev också jobb på måndag så 5 hemska dagar framför mig, men jag lovar att på måndag kommer Göteborg. Kommer troligtvis inte ens skriva något imorgon för jag kommer va helt död. Så nu vet ni det, och så vill jag önska er en bra helg.
Kraaaam :)

Hjärta till hjärta

Anders ringde precis och väckte mig, säger att hjärta till hjärta hade ringt honom och strax skulle komma. Så jag slängde mig upp ur sängen, drog på mig några kläder och gick på toa. Såg ju helknäpp ut i håret med, så under tiden som dom ringde på satte jag upp en tofs i håret med. Dom kom ju ganska snabbt alltså...
Två trevliga karlar bar sen iväg med skåpet och stolen som vi hade bett dom komma och hämta så nu har man väl gjort en god gärning va? ;)

Ska försöka se till att det kommer lite om Göteborg idag med, har tyvärr varit lite mycket nu dom här senste dagarna så har ju inte haft tid tyvärr. Ska väl äta lite frukost nu så men hoppas alla får en fin fredag.
Just det, skulle det inte va strålande sol idag? Ehh, vart då undrar jag bara, det enda jag kan se är massa grå moln nämligen...

Varför?

Vissa saker i livet i livet förstår man sig inte riktigt på, eller vissa männsikor. Mår lite sådär just nu och jag vill ha min förklaring. Men den får jag tydligen inte, det kanske är det här som är mitt öde helt enkelt.

Föresten är jag ledig nu i 2 dagar, tack för det säger jag bara, sista timmarna på jobbet den här dagen va nämligen inget vidare. Dock fick jag se att folk bryr sig och finns där, tack snälla ni, och tack alla.
Förlåt för att det här låter så konstigt men jag ville nog bara skriva av mig lite.
Godnatt!

Hallå

Blev visst lite dåligt idag med, men har ju som sagt haft folk här nästan hela dagen, och åkt och hämtat mamma och pappa. Blev dimmers här överallt i lägenheten tack vare Olof och nu har vi också ett nytt tyg till våran gamla stol. Så blev en del gjort. Haha, egentligen "tack vare" att Anders skadade sig så illa att han inte har kunnat jobba dom har två dagarna. Men imorgon så, och då blir dte också jobb för mig mellan halv tolv och nio, jätte kul :/
Ska fixa något och äta äta nu, sen blir det tv hela kvällen, Allsång på Skansen och Morden i Midsommer.
Hoppas alla får en bra kväll. Kram på er.


Oj

Har visst glömt att skriva ett inlägg märkte jag nu, men får bli ett litet snabbt här. Kom ju hem igår igår och idag har jag varit på ikano med Emma, fått min parfym som hon köpte när hon va på kryssning med.
Hade det iallafall jätte bra i Göteborg och bodde 19 våningar upp, så snacka om utsikt. Kommer bild på det senare och kanske lite mer om resan men nu ska jag nog sova. Imorgon kommer Anders föräldrar hit och även hans lillebror som kommer fixa så vi får dimmers här överallt =)
Sen på eftermiddagen ska vi hämta mamma och pappa i Rimforsa med efter deras tur i Kindbåten. Så ganska fullt upp imorgon med, men ska försöka se om jag hinner med något då. Ha det så nice så länge...Godnatt!


Göteborg

Sorry för dålig uppdatering men har jobbat hela jäkla tiden så har inte haft tid och ändå inget vettigt att skriva. Har väl inget vettigt att skriva nu heller då men kan ju alltid skriva något. Kommer ju inte kunna skirva på hela helgen heller så. Då ska jag bara ha det kul i Göteborg istället. Vid sju imorgon bitti åker vi härifrån och kommer hem runt elva på söndag kväll. Köpte lite baguetter och gifflar med choklad som jag äntligen ska få testa och dessutom tvättar vi här nu. Ska strax stryka lite och packa snart. Sen blir det väl lite tv med, för somna tidigt kommer jag ändå kunna göra. Ahh ska bli så kul.

Synd bara att metrologerna ALLTID ska ändra sig, skulle inte komma något regn alls, fram till i morse. Då kom dom helt plötsligt på att det ska nog regna heeela helgen istället, tack! Men får se hur vädret blir helt enkelt, kul kommer vi ha ändå :) Kanske bäst att fixa lite nu då...Men ha det så bra alla för det ska jag ha :D

Onsdag

God morgon! Eller jag vakna ganska tidigt idag med, men låg kvar i sängen nästan en timme och halvsov vidare. Har läst massa bloggar med och ätit frulle så morgon va väl ett tag sen för mig...
Hittade företsen en del saker igår, men bara billiga saker och sånt som jag säkert ändå inte ens letar efter i Göteborg så då gjorde det innget. Bara att 2 av påsarna råkade ligga kvar i Annicas och Johans bil så det får jag ta någon annan gång, lördag kanske.

Väntar på att mamma ska ringa mig, ringde henne nyss men hon verkade upptagen och sa att hon ringer sen. Får se när sen är bara...Hon va ju på sjukhuset igår och verkar inte direkt må toppen efter det.

Resten av dagen ska jag försöka få lite gjort, laga mat, fixa det där till Göteborg och lite så. Kanske borde stryka med. Alltså bara göra tråkiga men nödvändiga saker. Hoppas alla får en bra dag.

Nu drar jag

Ibland är det bra att skriva i bloggen att man vill göra något, Annica ringde mig därför och strax hämtar hon mig så blir det ikano =) Ska väl se till att man inte shoppar en massa innan Göteborg men bara skönt att komma iväg och träffa någon mest.
Kanske bäst att dra på toa med innan hon kommer. Ha det så gött! Kraaam

God Morgon!

Ovanligt morgonpigg idag, kan ju inte ha somnat före halv ett och vakna kvart över åtta, trodde klockan skulle va halv tio eller så men när jag nu vakna tidigt och va hur pigg som helst är det ju bäst att gå upp.
Får se va det blir idag då, tänker inte sitta inne och glo en dag till iallafall. Måste göra köttfärssås som Anders bad mig om bara men annars ska jag iväg någonstans, eller åtminstonde ut. Kanske skulle ta och förbereda lite inför Göteborg med. Brukar alltid ha en karta och lite såför att underlätta när man är där så man vet precis vilken spårvgan man ska ta.
Hoppas hoppas hoppas bara att vädret blir bättre när vi ska va där. Men smhi visar att det ska va runt 21 grader och sol och moln och det låter ju jätte bra, bara det stämmer sen med. 4 dagar kvar bara ju, vill dit nu =)
Bara för och tråka ut er ännu mer kom jag igårkväll på att jag skulle ta kort på Y2:an som den heter så vet ni lite vad det är för tåg, hahahaha ;)
 
Inte världens bästa bilder eftersom dom är tagna när det är mörkt och med min mobil, men lite kanske man ser om man klickar på dom.


Kväll

Halloj! Sitter på jobbet nu och väntar in mitt sista tåg, som vanligt ett inställt innan, fast liite otur idag för det är ett stort tåg som kommer. Hoppas att det är plockstädat av tågvärden, dvs att alla sopipåsar är borta, dom ska nämligen göra det men knappt hälften sköter sitt jobb. Fast det brukar inte va så stökigt heller, damsugning tar 15-20 minuter, borden nåt liknande och toaletterna 10 minuter. Sen tar det ju lite tid att gå till stationen med och slänga skräp mend ca 1 timme, men är det inte plockstädat försvinner ju en stund på dte med. Haha, jätteintressant va?
Bäst jag slutar här tror jag innan ni dör av tråkighet ;)
Godnatt!

Bara regn


Vilken onödig dag det här känns som, jag vet dagen blir vad man gör den till, men jag har inte orkat göra något alls idag. Gjorde en sallad, enda vettiga jag har gjort tror jag och ändrat lite på en låt så den blev bättre anpassad för ringsignal. Annars har jag mest suttit och glott på datorn, ätit lite smått och går bara runt och väntar på att jag ska börja jobba. Och det får gärna sluta regna när jag ska jobba. Hittills har det inte slutat regna en endaste sekund sen jag gick upp i morse.

Blev visst ett liiitet avbrott på 2 timmar nu, Annica ringde så fastnade i telefonen, skönt ibland för nu slapp jag känns mig så ensam. Ska väl bra göra mig i ordning lite nu med tror jag och sen blir det ett par timmar på jobbet. Tur att jag ska va ledig 2 dagar sen. Tror regnet har lugnat sig nu med, kanske till och med slutat? Får hoppas på det och så får ni alla ha en bra kväll. Kraaam

Minnet

Ifall någon ser mitt minne någonstans kan ni väl va så snälla och ringa så jag kan få tillbaks det?
På kvällarna när jag bara måste gå och lägga mig tidigt (alltså vid 23 ;) ) för att Anders har så svårt för att sova utan mig där och inte får jag gå upp heller för då vaknar han. Iallafall då ligger jag alltid och tänker på så jäkla mycket, massor jag ska göra och så. Igår hade jag massor jag tänkte på och speciellt en sak minna jag, men aldrig i livet att jag kan komma å vad. Det va något viktigt också tror jag för jag  vet att jag tänkte skriva ner det men tänkte att nee det kommer jag ju ihåg, ahhh blir så galen på mig själv ibland.

Mysigt väder är det ute också, reeegn...Fast igårkväll när jag låg där och tänkte så va det rikigt mysigt med regnet så öste ner men nu är det väl inte riktigt lika kul längre. Ska göra frukost nu, läsa lite bloggar och så och framför allt försöka MINNAS! Men ni får ha det så kul idag :)

Yes Man va gaaanska bra företsen, hade förväntat mig lite mer av Jim men helt klart godkänd och sevärd.

Yes man

Va seg man blir av det här vädret, visst jag är glad över lite regn och åska, men nu är det ju kallt och allt med. Tycker synd om alla som ska till Hultsfred, fast inte jävlarna som skräpar ner tågen förstås ;)
Väntar på sista tvätten och att få gå ut men Anders bara måste ju se klart på tennisen, boooring...

Kvällen sen kommer bestå av revbensspjäll och negerbollssmet, yepp jag är knäpp och föredrar att bara äta smeten och yepp jag säger negerbollar och jag menar inget illa med det. Det gör föresten nästan alla bagare/konditorer inne i bagariet men så fort det kommer ut i butik heter det helt plöstligt chokladbollar, sjukt egentligen!
Och just det till det blir dte nog lite Yes man också, äntligen ska jag få se Jim igen. Skriver nog inget mer ikväll heller så natti på er.

Mushroom

Hej! Ganska nyss hemkommen från jobbet nu, ha bara hunnit va nere i tvättstugan och ätit mat. Fick bli att gå till ica, köpte någon svampsoppa och vilöksbaguetter, dessutom hade dom billiga revbensspjäll här så köpte det med till ikväll. Revbenen är såå goda här, måste va världens godaste marinad på dom.
Ska väl ta dte lite lugnt nu bara tror jag resten av dagen, kanske kolla på någon film och så. Ha det så bra!

Mätt

Känns konstigt att att mat. En riktig måltid verkligen, och att tillaga den också. Men gott blev det, potatisgratäng och pepparbiff, och nu är man mätt.
Allt är klart till Göteborg nu med, hotell och bussen hem dessutom, ska sätta in pengar åt Annica bara med kom jag på nu. Men sen så =) Ska bli så skönt och kul att få komma iväg lite, va ett tag sen man va i Göteborg och verkligen bodde där. Och dessutom på sommaren med, har ju varit där en hel del på vintern då det också är så fint där. Göteborg är en så fin och härlig stad på något sätt.
Ska leta lite filmerna nu tänkte jag och sen får vi se vad det blir resten av dagen.

Gothia Towers

Om en vecka såhär dags sitter vi på en buss med en massa busschafförer på väg till Göteborg, åker dit för 50 spänn per person. Egentligen är det ju tillbaks också som ingår då så verkligen huuur billigt som helst, fast Anders och jag väljer att va kvar en dag till. Sova på vårt älskade Gothia Towers och hinna med lite mer. Vi har nämligen åkt över en dag förrut och försökt hinna med allt, och det va ju inte alls stressigt, needå ;) Så därför blir det såhär istället, ska bli såå kul =)

Funderar lite på om jag börjar få pollenallergi, har nyst lite då och då i någon månad och nu i morse kliar det liiite i näsan och en del i gommen, tog en tablett av Anders så får väl se hur det. Han ska iväg till gymmet nu och träna men jag hoppas det idag, dom har ändå stängt nästa vecka så får se hur det blir när dom öppnar stället.
Dags och boka hotell nu då kanske :D


Regn

Haha, gud va kul, nu en kvart senare så börjar det regna och är riiiktigt mörkt också så lär väl bli en del regn nu tror jag..Sitter nog kvar här ute ett tag då, så länge dte inte öser ner förstås för det är bara dugg än så länge. Måste nog ändå säga att man blir liiiite glad ;)
Bara solen kommer fram imorgon så...

Härligt

Det är så härligt att att bara sitta ute på balkongen ibland, solen kom ganska nyss hit och kommer va här resten va dagen nu. Tänkte jag skulle sitta här ett tag bara och njuta.
Egentligen skulle jag har cyklat iväg och solat någomnstans, men lat som jag är hamnade jag här istället. Hoppas på fitn väder ocg lite solning och badning imorgon istället.

Ah det känns lite sådrä nu faktiskt med götet, hatar att lämna älsklingen min, och jag har blivit lite besviken med känner jag såå får se hur det blir. Men att semester ska bli jobbigt kunde man ju aldrig tro :/

Haha, ser knappt vad jag skriver här i solen längre så bäst jag slutar tror jag, ha det så gött!

Vaaaarmt

Usch va trött man är på det här nu, eller egentligen är det inte värmen i sig utan snarare att det är så kvaft och klibbigt. Och det värsta är att ju att man bara inte kan somna tidigt, nästan inte ens somna alls. Anders la sig i sängen för någon timme sen och jag hoppas han sover nu för det behöver han. Men jag kan inte somna när dte är såhär, sitter hellre här där det blåser lite på mig från balkongen. Ska väl försöka somna snart jag med...

Tyvärr visar smhi fortfarnde att det ska regna på lördag. Bara den lilla dagen kan det väl bli fint så man får bada, såå typsikt. Fast samtidigt vill man ju ha regnet...Får väl se.
Och får också se hur det blir nästa lördag, Göteborg blir det ju iallafall men jag hoppas bara att det blir på det bästa sättet...

Ledig

Äntligen är man ledig nu då, skönt att slippa jobba i den här värmen, tycker verkligen synd om alla som gör det.
Hade ju planerat solning idag och det första jag såg när jag läste Annicas blogg idag va att hon skulle till mamma och pappa och sola, ringde direkt och strax åker vi dit. Så blir att va där tills Anders slutar för när han kommer hem ska jag minsan va hemma med, har saknat honom sååå mycket.

Får ju min kamera nu idag med så äntligen kan jag ta kort igen med :D
Ha en bra dag alla så hörs vi sen!

Snart så

Har det ju bara fööör lugnt på jobbet ibland men jag klagar inte =)
Igår och idag, precis likadant, inställt det som ska komma 21.20 och den Y2a (kustpilen) som skulle komma är  en kort liten Y1a så går mycket fortare och mindre jobbigt med. Bara det att man måste vänta på att tåget ska komma hit och dessutom tanka det bara för det så man sparar tyvärr bara en halvtimme. Men ändå, som sagt jag klagar inte...

Imorgon är det ju jag som ska få sola, hoppas bara på bra väder på lördag med, snälla snälla snälla.
Känns ju som att man tappar färgen direkt om man inte solar så glad att jag kommer få sola imorgon iallafall för då ska det ju bara va sol och varmt och fint på alla sätt. Och äntligen ska jag få träffa Anders, har sett honom typ en kvart nu som här 2 senaste dygnen :/
Nu lite cola och något annat smaskigt och sen lite jobb i 45 då och sen heeem :)

Telemarketing

Haha, gud va kul det kan va egentligen. Ringde en nyss från Telia  med ett sååå bra erbjudande till deras storkund ;)
T.o.m. så han gick till sin chef och förbättrade det, men efter att ha slösat en sådär 10-15 minuter på mig som verkat såå lovande så ger man dom nobben, haha, förlåt men vissa dagar är det så kul att bara spela med och sen göra dom besvikna. Fast jag har alltid den turen att dom ändå alltid är så trevliga ändå och önskar mig en trevlig dag :)

Vad har jag hittat på den här dagen då? Inte mycket, kollat på tv och nopprat hela soffan i nästan en timme! Två timmar kvar hemma, plågas lite på jobbet och sen ledig i 3 dagar, sköönt :D
Kanske borde äta nåt mer och sätta mig på balkongen lite för liiite luft skadar nog inte.
Även fast luften inte är något vidare nu, kvaaaaft som faan. Kan det inte bara åkska någon gång? Inatt när jag kommit hem precis så började det regna men inte hjälpte det något.
Det är ändå sådär 27-28 grader här inne och ute är det också 28 grader och i solen på vår balkong där jag ska sätta mig 48 grader, yeees :D Vi får nog se om jag dör där ute...

Bäst jag slutar svamla om en massa skit nu, helskum verkar jag ju ;)


Eftersom jag inte kan lägga ut några bilder så får det bli min favoritlåt från Johan Palms skiva istället.

RSS 2.0