Träna

Hallå! Ny dag och jag börjar inte jobba förns halv fem, sååå skönt. Hade tänkt träna idag men har varit lite för lat nu på morgonen och tänkte gå imorgon istället. Men efter att ha glott på idol, båda hollywoodfruarna programmen och läst bloggar kände jag att  jooo visst fan ska jag träna idag så slipper jag imorgon =)

Ska bara packa och göra mig i ordning lite smått så drar jag sen. Duktig jag är va? ;)

Och nee Annica, jag ska skriva om Tunisien, sorry men jag är som sagt lite lat ibland och har mycket att göra just nu, men det kommer. Någon gång iallafall...;)


Älsklingen är tillbaks

Jaa den bärbara datorn alltså, älskar den och är såå glad att den äntligen är tillbaka, och utan att den knackar nu dessutom.

Hade en sån turdag i måndags föresten, för det första så drömmde jag om att pappa dog och Anders lämnade mig. Istället väckte han mig för att jag grät ;) När jag sen skulle cykla till jobbet tappade jag rent ut sagt kontrollen över cykeln och ramlade på sidan. En stor bula, ont i nackan och skrapsår va vad som hände utav det. Nackan kändes som först på kvällen dock och va värre igår men nu känns den mycket bättre som tur är.

Kommer inte komma så myclet roligt ifrån mig den här veckan, jobbar ju varje dag nu så det händer inte så värst mycket. Men något kan jag ju alltid skriva.
Ska läsa lite bloggar nu innan jag åker hemifrån. Kramkram på er!


Söndag

Vilket väder det har varit den här helgen, nästan sommar ju med massa sol och värme. Har blivit att äta ute på balkongen båda dagarna, bäst att passa på för det va nog sista gången för i år. Idag blev det dock en ganska höstig mat med potatis och purjolökssoppa och en kantarellsmörgås till det, mumma.

Kan meddela att Grudge 3 va bra dock är det ju så att ettan alltid är bäst, sen blir ju dom andra bara sämre och sämre. Men helt okej ändå va den här. Dagen idag har varit ganska lugn, cyklade ut till ikano ett tag och nyss va jag ute och sprang för första gången sen juni. Jag vet, jag har varit lat och slappat hela sommarn, ska jag inte göra nästa år för det får man lida för...
Gick ändå helt okej att springa, konditionen fanns kvar men orken i benen va det sådär med. Och självklart såg jag ut som en tomat efteråt, haha, jag blir nämligen röd istället för svettig ;)

Nu tvättas det lite här hemma, blir kanske någon promeenad senare och lite tv och mys. Och framför allt en lugn sista lediga dag för mig, sen blir det jobb måndag-söndag nästa vecka, kuuul.


Grudge

Jävla sf alltså, kom att tänak på att skulle inte det komma en trea på Grudge och jooda, i maj! Men inte fan kom den på bio, men snart så kommer den till mig iallafall, älskar dom andra. Speciellt ettan, såg den på bio första gången och det kanske är därför jag älskar den så ;)

Letade även instängd 2 som också skulle kommit i höst nu men har blivit uppskjutet tydligen till 22 januari och jävlar om den inte kommer gå på bio ;) Också en sådär perfekt film att se på bio ju.
Helevete vad ungen i lägenheten här lever och har sig, låter verkligen som att han springer in i vägen om och om igen och slänger sig ner på golvet lite då och då med. Hmmmm...

Lyssnar på Madonnas nya låt nu, hon är ju bara för härlig. Inte märks det att hon är gammal inte, så ska jag också bli när jag blir gammal. Får se om Anders kommer hem snart me, och om jag lyckas få med honom ut på en promenad...


Yeeey

Äntligen slipper jag ha fönsterfixaren här...=)
Jag vet, jag är sämst på att skriva just nu men det känns som att alla är det lite mer eller mindre, får väl skylla på hösten. Och att jag inte har den rätta datorn.

Haha, blev så glad när han gick att jag kände att äntligen kan jag lyssna på radion så slog på den direkt när han gått. Det är så skönt att äntligen få göra precis vad man vill hemma för det kan man ju inte riktigt när det är någon hemma sådär känns det som. Igår kom han när jag precis hade gått upp t.ex. och hur kul känns det liksom, helt nyvaken och ska käka frukost när han är här.

Hade tänkt stryka idag men orkar bara inte ställa mig idag, kanske senare. Men vad ska jag göra nu då? Vore skönt att komma ut något, på en promenad kanske. Men vet inte, är ju inte såå kul att gå sjlv...
Vilka bekymmer jag har då ;)

Ska väl läsa lite bloggar iallafall så får jag se sen. Ha det gött alla! Kraaaaam


Sorry

Jag håller visst inte vad jag lovar märker jag, och inte tror jag att jag heller idag hinner lägga upp bilder från Tunisien. Ska ju strax skicka iväg den här datorn igen eftersom dom inte fixade felet sist den va inlämnad. Dessutom ska jag iväg och träffa mamma sen, blir att försöka hitta något till snart min 25-åriga syster...

Och idag kommer min favvo hit igen och ska fixa med fönster, troligvis kommer han va här hela veckan, yippiiiieee :/
Så känns rätt skönt att åka iväg idag, och resten av veckan helst också.

Ikväll blir det yoga på friskis som dom har börjat med nu så det har jag tvingat med Anders på att vi ska testa. Känns inte som att det är så mycket "träning" i det men smidighet och så istället och det sägs väl va bra så får se.

Åhh, nu kom han redan, kuuul! Haha, förlåt att jag verkar så elak men jag vill bara få va lite ifred ibland...



En bild iallafall, här va vi vid en moské, inte inne i den för där fick man inte va men det va ändå heligt här så jag va tvungen att täcka axlar och knän, och det va varmt! Och soligt så det är därför jag kisar lite grann ;)

Lite längtar man allt tillbaks men vi börjar redan planera nästa års resor så då känns ju allt alltid lite enklare...
Ha d så gött!


Torsdag

Fy va dålig jag är nu, har inte skrivit på flera dagar men har varit borta en hel del eftersom det brukar va en som fixar med våra fönster här och jag inte har någon lust att va hemma då. Dock har han inte kommit än idag vilket hade varit skönt, det är ju inte ens mycket kvar så fixa det tack. Just nu är ju soffan helt flyttad och allt så ganska jobbigt är det allt. Men det är inte min enda anledning för jag har dessutom läst ikapp alla bloggar som tar gaaanska lång tid, klar precis nu, en hel vecka efter att vi kom hem!
Haha, jävlar va rädd jag blev, posten kom och bara drämde ner på golvet.

Kanske kommer lite bilder och så från Tunisien idag annars blir det imorgon senast. Nu ska jag käka och sen baka muffins åt Anders gottegris...Kram på er!


Escape

Hejhej! Blir tyvärr lite dåligt med uppdatering även nu men mycket jobb och annat som sagt. Ska ju hinna träffa en massa och sånt nu så det är därför.

Idag kommer mamma, pappa, Annica och Johan hit på lite mat och så ska vi visa alla bilder från Tunisien och berätta en massa. SÅ det blir en riktigt bra bra och trevlig dag. Anders håller på och städar nu, han tyckte det va sa dant här, vilket jag inte tyckte men han är ju så noga av sig så. Sen blur det väl att börja fixa med maten snart med tror jag.

Haha, jag jobbade ju igår och just nu ska man på vissa turer åka iväg till Åtvidaberg för att städa tåg eftersom dom håller på men något järnvägsarbete just nu så inga tåg kommer till Linköping. Iallafall skulle jag ju ta bilen och åka iväg helt själv till Åtvidaberg och jag har jätte dåligt lokalsinne och sa till alla att jag kommer köra vilse. Och helt plötsligt ser jag en skylt att jag har kört ut ur Åtvidaberg, haha, jag visste inte ens att jag hade kommit dit ;)

När jag åkte hem sen kändes det lite bättre iallafall för då visste jag ju hur jag skulle köra, även fast jag tillsammans med alla andra hatar den där bilen. Men på vägen hem hörde jag en ny låt med Andreas Johnson som har blivit min nya spela om och om igen låt...


I'm back

Hej på er alla! Ville bara säga det att jag är tillbaks i kalla Sverige. Vi har haft det riktigt bra men det är också så skönt att va hemma, och få sova i sin egen säng.

Har inte så mycket tid just nu, ska iväg och är borta typ hela dagen och sne kommer jag jobba en del och så, därför kommer allt om Tunisien få vänta lite grann men det kommer så snart jag får tid.

Måste skynda mig lite nu men ni får ha det så bra!Kraaam


RSS 2.0