Bye Bye

Får bli ett sista inlägg på ca 1 vecka nu då. Vi ska nämligen gå ner till posten och skicka iväg datorn strax eftersom den knakar så när man öppnar och stänger den.

Känns sjukt att vi snart åker, och ännu sjukare att om ett dygn har jag solat och badat och allt och är i Afrika!
Men snart så, bara en lång väntan kvar, om 5 timmar åker vi tåget ifrån Linköping och om 13½ timmar åker vi från Sverige.

Ska väl ta och läsa lite bloggar nu innan den här försvinner, men ni får ha det så jätte jätte bra den här veckan iallafall!
Föresten så blev håret huuur bra som helst =)
Byeeee...

Aj!

Jätte kul för mig idag, fick åka till tandläkaren, få jätte ont och bli 945 spänn fattigare. Inte helt okej pris för att bara få ont :(
Anders däremot fick massage samtidigt som jag pinades, lyxigt, hade mycket hellre bytt med honom.
Men jag får mitt imorgon, ska till Studio 22 då, älskade frisörsalongen. Dom har liknade priser som den kända bobby, dit alla kändisar går, så fatta att det känns lyxigt att gå dit...
2½ timmar ca får jag njuta imorgon, det är allt jag tänker på nu.

Hoppas den här jäkla bedövningen kan gå över snart me, jag är hungrig men äter jag nu kommer jag ju bita mig.
Nehe kanske bäst och avsluta här för strax kommer mamma och Annica hit.

Fixar

Halloj på er!
Har ju som sagt börjat må betydligt bättre, dock är förfarande "förkylningen" kvar med hosta och halsont och en täppt näsa men hoppas det ger med sig snart.

Idag va vi ute vid ikano och letade mp3 till Anders, men tyvärr fanns inte den han ville ha inne så han ska kolla på stan annars får vi se hur han ska göra. Kan ju va ganska skönt att ha en nu när vi åker.
Blev också lite godis och gifflar handlat till att ha med på resan, och en tidning till mig. Så nu hoppas vi allt är klart annars till vi åker, förutom mp3:n då...

Håller på och tvättar här hemma nu me, ska strax stryka det som ska med och kanske börja packa ner kläderna som ska med också. Det känns verkligen att det börjar närma sig nu, och det är sååå härligt :D
Bäst och ta hand om tvätten nu då! Men ha det så bra alla. Kramkram

Bättre

Jag skulle ju inte klaga mer och det tänker jag inte göra heller. Idag när jag vaknade hade jag nämligen ingen feber och mår betydligt mycket bättre, känns som att jag faktiskt kan hinna bli bra tills på tisdag nu :)

Visserligen kommer jag att ta det lugnt ända tills jag är helt bra, som idag när alla andra är och tränar, så får jag snällt va kvar hemma och ta det lugnt bara. Hade gärna tränat lite innan resan och all dålig mat men jag är hellre frisk när jag är borta så...

Idag blir det alltså en lugn dag, mycket ovanligt ;) Men ska ta mig en liten sväng till apoteket nu och sen hoppas jag att Anders kommer tillbaks hit, snart ca 2 timmar sen han cyklade iväg ju.

Ha en bra lördag alla! Kramar

Vill inte mer

Jag orkar inte och jag vill inte ha det så här mer. Fick bli att ringa till jobbet och säga att jag varken kommer idag eller imorgon och fy va jag hatar det. Första gången jag någonsin inte jobbar på det här jobbet, så jag tror ju inte direkt att dom klagar för jag jobbar jämt annars, står alltid ut bara för jag inte alls gillar att av hemma för jag är sjuk. Men jag gillar det inte ändå. Helst av allt vill jag bara va frisk.

Nu gick jag miste om Malin och smultronstället, träningen och jobbet och istället går jag runt hemma och bara mår dåligt. Humm, jag hade gjort det andra om jag säger så...

Ni ska väl slippa mitt klagde nu så jag ska försöka se till att inte skriva något mer förns jag är frisk, om jag nu blir det. Åhhh jag dör om jag inte är frisk på iallafall måndag :/

Ha det så bra alla och håll er friska! Kraaaaam


Yippie

Vilken rolig dag det här blev då. Mår piss verkligen, det sitter som fan i näsan och snyter och snyter. Halsen har jag också jätte ont i så äter typ inget, har bara blivit lite glass. Och dessutom har jag ont i huvudet, och inte blir det väl bättre när man snyter sig direkt heller. Dessutom känns det som att jag kan ha lite feber för det är typ så jag känner mig, orkar bara inte kolla men vad spelar det för roll egentligen. Jag vet att jag mår jätte dåligt iallafall.

Och dessutom är jag så ledsen över att det inte blev något åka iväg idag, ingen Malin och inget smultronstället :(
Men det är väl bättre att försöka bli frisk känner jag. Hade inte orkat så mycket heller, och alla som sett mig hade blivit skräckslagna för som jag ser ut nu...

Så nu vet ni vad jag gör, ser ut som en zombie, tycker synd om mig själv och bara vill bli bra. Det är allt jag väntar på just nu faktsikt, att bara få må lite bättre. Kul att Anders jobbar dubbelt idag också så jag kommer va ensam hela jäkla dagen...
Usch!

Förkyld

Sitter på jobbet nu och har jätte kul, eller inte...
Dessutom har näsan för ett par timmar sen börjat rinna för mig och halsen börjar göra ont.
Känns lite sådär att det kommer nu en vecka innan vi åker. Men när jag kommer hem ska jag koka mig en kopp varmt vatten och hälla i citron och honung och fortsätta med det tills jag mår bra. Ska inte träna något alls heller om jag inte känner mig bättre. Och stängt sovrumsfönster, gissar nämligen på att det är det som är boven...Va ju bara13 grader ute när jag vaknade så man kan ju undra hur kallt det har varit under natten.
Så det är så det får bli nu tills jag blir bättre. Kommer göra allt jag kan för att bli bra tills vi åker.

Just det, det är ju bara en endaste liten vecka kvar tills vi såhär dags är i Tunisen =)

Efter den här tråkiga kvällen på jobbet och en natt med stängt förnster bär det av till Norrköping imorgon, och vidare mot Söderköping. Glass på smultronstället tillsammans med Malin :) Va dö länge sen jag såg henne.
Och det skulle ju bli lika fint väder imorgon med så bäst och passa på att åka till smultronstället innan dom stänger för dom har ju inte öppet länge till.

Åhh, jag vill bli frisk NU! Kul och sitta här och snörvla liksom...
Godnatt på er!


God morgon!

Eller  jag vaknade faktiskt för ett tag sen. Har ätit frukost och läst lite bloggar, och svarat Hanna på hur hon ska arbeta idag typ. Det är så kul att en timanställd jämt ska behöva förklara för en av dom fastanställda hur den ska jobba :/
Dessutom hatar jag hennes sms, alla gör det, för det är max en mening i varje mess. Oftast är det typ bara 3 ord, och som alltid skriver långa och så kan man få tillbaks ok ibland, tack!

Ska gå till ica nu, måste köpa en ny proviva och så kanske man hittar något mer. Sen åker jag iväg till mamma och hennes dagbarn. Dom får hem en massagestol idag så den ska testas :)
Men ni får ha en bra dag alla!

Hemma

Trött, lite småhungrig och nyduschad och framför allt äntligen hemma.
Va så snäll att jag i morse började en kvart förtidigt, men inte fick jag något för det inte. Nee bara för att allt jämt skiter sig på jobbet och allt vi ska jobba med är så kasst så slutade jag tio minuter försent med. Arg och fortfarande med stressen i mig cyklade jag hem och satte igång en tvättmaskin och sen fort in i duschen.

Så nu blir det att tvätta som vanligt, känns ju ibland som att det är det enda man gör, ska till ica och handla lite med. Och sen ska jag bara ta det luuugnt.

Lite glad och lite mer ledsen är jag nu med. Malin ringde, va sjukt länge sen vi träffades, så ska göra det på torsdag.
Det tråkiga då, hennes syster, d.v.s. min frisör, här semester nästa vecka och den därefter. Kul att resa bort och se ut som ett mongo i huvudet! Min utväxt är nämligen inte liiiiiiten :/

Ne nu ska jag läsa lite bloggar och vara ner, och gråta lite...


Jobb, jobb, jobb

Man märker ju hur kul man har när man jobbar, känns som att man inte gör något annat än att bara jobba då. Anders puckot valde ju att jobba idag med så han är ju ledig mycket, not...
Tur att det inte är långt kvar tills vi åker. Äntligen lite värme, sol och bad. Och så en massa att se. Lääägntar...

Sitter med lite frukost nu, och proviva. Vi har bärjat dricka det nu i onsdags för att förebygga innan Tunisien.
Usch ser att jag ska åka om halvtimme, bäst jag gör i ordning mig kanske.
Men nu vet ni att jag lever, och ja, jag jobbar bara. Imorgon med...:(


Fredag

Hej på er! Tänkte bara skriva lite kort här nu. Idag blir det en liten fixardag känns det som, ska in till stan alldeles strax och köpa lite grejer och sen blir det lite träning och så. Skönt att Anders också är ledig idag så man får träffa honom lite och som sagt få lite gjort. Håller på och fixar om en del i ett rum här hemma så det är därför. Men ni får ha en bra fredag!
En stor kram till er alla...

Halloj

Då va man hemma från jobbet då, äntligen för vilken seg dag det har varit. Och dessutom är jag ledig imorgon med, och Anders med =)
Vilket jäkla väder det har varit här idag företsen, i morse sken solen och det va rätt skönt faktiskt. Sen efter lunch kom det in mörkare och mörkare moln och tillslut åskade det, ösregnade och halgade en massa! Kul...Not!

Nu blir det duschen för mig, sen ska jag slänga min i soffan och kolla på sista avsnittet av BFF och bara slappa resten av dagen med lite grillad kyckling och så. Trevlig eftermiddag alla!

Samsonite

Just det skulle ju visa er väskan med tänkte, som vi köpte nyligen inför Tunisien resan. En stor fin rosa Samsonite väska :D

 
Nehepp, tvättstugan kallar väl nu så bäst att forsätta med det...

Bilder

Tänkte faktiskt att jag skulle fortsätta va lite duktig här idag och visa er bilderna som jag hade glömt att ta kort på. Mitt duktiga tidigare idag har varit att jag har strykit all tvätt och dessutom håller jag på att tvätta nu med så ska ta och stryka det sen också. Dessutom tänkte jag göra rent på toan snart också, så visst är jag duktig :)

Tyvärr märkte jag att tiden går sjukt fort idag för hade ju även tänkt läsa ikapp lite bloggar men det går ju inte sådär värst bra när tidne bara rinner iväg. Om en halvtimme slutar ju Anders t.o.m. och då känns det ju nästan som att dagen är slut, även fast man har ett par timmar kvar.
Ska sluta tjata en massa strunt nu och göra det jag skulle. Först en bättre bild på lampan där ni ser att sladden är i samma f'ärg som skärmen och att foten är lite speciell.


Och så va det ju dom fina orkidéerna också...




Och så presenterna som jag fick av Anders...



Det är sååå kul att ha den där skylten, något som man egentligen inte borde ha hemma men som jag har ändå :)
Jag älskar Fornarina alltså så det är därför den där betyder så mycket för mig...

Grattis Älskling!

Hej på er! Äntligen fick jag lite tid efter, Anders är nämligen ute och springer just nu så då passade jag på att sätta mig här.
Tänkte att jag äntligen skulle visa vad vi fick förra lördagen av alla våra snälla gäster. Sen blev det ju även en stor rosa bok "Toys for girls" och en Fornarina skylt till mig från Anders. Som jag kommer ta kort på och visa snart. Och från mig till Anders idag blev det en fallskärmshopp. Tokig som han är så önskade han sig ju det i 25 års present men nu jäklar får det snart bli av istället ;)

Men om vi tar oss tillbaka till den 1:a augusti då istället.
Dagen innan hade det bakats och lagats mat heeela dagen i stort sett och inte slutade det där inte. Ne för på lördagden skulle ju all mat värmas och det skulle göras sallad och tårtor.
Tror jag ska sno några bilder från Annica som hon lagt ut på sin blogg på maten...


Till mat blev det då pajer, ost och skinkpajer och någon annan med bl.a. kyckling, bacon, purjolök, paprika och någon smaksatt créme fraiche. Efterrätten sen va lingonglass med varm kolasås. Tror inte det finns någon bra bild på varken glassen eller fikat men en på tårtan iallafall. Och självklart va ju hemgjort så lång tid som vi tillbringade i köket ;)


Tårtan som innehöll mosade hallon, vaniljkräm och chokladbotten. Utvändigt grädde, riven choklad och vinbär.
Så nu har vi väl fått med all mat iallafall. Dagen annars då, det pratades och alla verkade ha det så trevligt. Dessutom tyckte vi att det behövdes en liten promenad mellan allt ätande så blev en liten sväng runt ån och dessutom en frågetävling där. Och självklart också paketöppning. Och inte va det lite heller...




Kändes bäst att ta kort på allt, dock kom vi på efteråt att vi missat en fin liten grön vas som vi tydligen redan hade hunnit ställa in men allt annat är här. Och va är det för något då.
Jaa, en superfin lampa som vi önskat oss, foten, skärmen och sladden, allt är underbart på den. Kanske kommer mer bilder på den sen.
Sen är det en tekanna, en extern hårddisk, aromabrännare, kaffekvarn, marilyn monroe-kit, grytunderlägg, cituspress, gigantsik stekspade, body lotion, skålar, salladsbestik, restaurangbesök via en smartbox, ugnsform, rosa mcdonald's glas, matlådor, bok om udda jobb, isfiskar, något man lägger på värmeljus så att dom luktar gott, bricka, diskhandduk och sopranos dvd.
Tror att det är allt på bilden iallafall. Sen fick vi ju 2 jätte fina orkidéer också, ska ta kort på dom med så ni får se.
Pjuu, tror jag har fått med det mesta om den dagen nu. Bara ett par saker till att ta kort på men annars så.

Nu blir det att bara ta det lugnt ikväll tror jag, räkmackor ska det bli till mat också.
Hörs imorgon, ha det så bra och sov så gott! Kraaaaam

Sooorry

Jag vet, just nu är jag urusel på att skriva något alls.Har inte ens skrivit om förra lördagen, men jag lovar att det kommer. Tyvärr har jag bara haft fullt upp, och det har varit för fint väder för att sitta inne och glo. Igåt blev det bad och solning och idag har vi grillat och solat och haft det bra bara så vet ni lite om vad som händer ;)

Imorgon fyller dessutom min älskling 23 år så dagen kommer gå till bara honom. Men kan tänka mig att det kan komma lite mer inlägg nästa vecka. Men tills dess får ni ha det bra och njuta av solen tycker jag! Kramar

Godmorgon

Usch va hemskt det är att gå upp såhär tidigt, men måste man så måste man...Tre jobbiga, nee föresten hemska timmar framför mig, sen blir det lite lugnt och jag får dessutom sällskap på jobbet. Sen får jag äntligen va lite ledig igen, tills på tisdag. Umgås lite med våra cyklade gäster här också, eventuellt blir det väl minigolf men får se.

Ska ta och äta upp mina mackor här nu och sen dra iväg då. Kram på er!

Skänninge

Vilken väder det har blivit nu då, typsikt att jag ska jobba imorgon :/ Hade helst bara legat vid någon strand och solat och badat. Men kan ju hoppas att det blir en lugn dag så man kan sola lite iallafall.

Idag gick i stort sett hela dagen åt Skänninge marken. Blev lite kryddor, remmar, presentsnören, spritspåsar och så ska Annica och Johan köpa saft åt oss. Lite tungt och så att ta med på bussen så snällt av dom att ta det åt oss i bilen istället. Sen köpte man ju såklart en del att äta där med, och dricka, ca ju sååå varmt. Och när man går där bland alla männsiskor och allt så blir det ju inte direkt svalare...

Nee nu glömde jag helt bort vad jag skulle skriva, mamma ringde och Anders tjatar på att jag ska ringa farmor så bäst jag gör det istället. Ha d så bra! Kramar

Tisdag

Nu får jag säga förlåt igen men har inte suttit något alls vid datorn. Så fort man skulle haft tid sitter alltid Anders och spelar snooker så själv sitter jag knappt här alls. Men nu va han på toa så då passade jag på ;)

Idag blir det jobb mellan 11.30-21 och innan det en snabbid in till stan. Ska se om jag får tid imorgon att skriva lite mer. Ska ju till Skänninge marken också och gå där hela dagen men får se. Men ni får ha det så gött iallafall...

22

Sorry för att jag inte skrev något igår men stod i köket hela dagen och bakade och lagade mat till idag när alla gäster kommer. Fyllde ju som sagt år igår (tack för alla grattis :)) så nu är jag 22 år. Usch vad åren går fort egentligen...
Blir bara lite snabbt här för det är fortfarande en del kvar att göra men nu vet ni iallafall varför det inte skrivs så mycket här nu. Blider kommer på allt sen och självklart en update på allt. Men som sagt later...
Ha det så jätte bra alla. Kramar!

RSS 2.0