New York

Hann aldrig med att skriva något inlägg innan vi åkte iväg. Men vi kom hit igår, efter en lååång resa. Fick massa god mat på flygplanet, grillad kyckling med massa till, glass och pizza och massa att dricka. Visste vi ju inte om ens...
När man sen kom till Manhattan va det bara att börja värja sig vid nackspärr ;) Man förvånas så av alla dessa byggnader, och igår när det va mulet såg man inte ens slutet på många av skyskraporna.
Det är ca 20-25 grader här nu så det är skönt, dock är det fuktigt, så man känner sig ju nästab lite klibbig hela tiden.
Många olika dofter överallt, och man känner av alla avgaser och orenheten här. Dessutom tutar folk hela tiden och sirener hör man nästan jämt.
Våran lägenhet ligger på våning 14 och känns stor, bra och fräcsh och sängen är underbar :)
Äter just nu lite skittles och dricker vattenmelonjuice, finns massor olika juicer som ska smakas!
Strax bär det av mot Woodberry, men först ska NHL biljetter fixas och så blir det nog lite frukost på Starbucks :)







Kommentarer
Postat av: Annica

Vad lyxigt det ser ut:) Å vad gott med vattenmelonjuice:) Vad avis jag blir..fast inte på alla avgaser å allt oljud kanske..:)

Kram på er.

2010-09-28 @ 19:55:12
URL: http://annica123.blogg.se/
Postat av: susanne

Hej!!!! Vilka underb bara bilder. Vi har varit i Barcelona idag men fick inte se vattenspel eftersom det gatt sonder igar. Men har sett mycket fint, gick tyvarr och ramlade slog i min armbage. Imorgon blir det en battur och sen ut i medelhavet och bada en sista gang. Vi har det jatte skont vill inte aka hem. Ha det jatte bra vi hors nar vi kommer hem. Halsa Anders Kram mamma och pappa

2010-10-01 @ 22:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0